Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calkowicie_normalny31

mezczyzna i jego portfel

Polecane posty

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaa
ja powiem tak: nie lece na facetow z powodu ich zasobnosci portfela ale nie zwiazalabym sie z facetem ktory jest goly i tyle! nie mialabym zamiaru go utrzymywać a brak pracy itd swiadczy o jego niezaradnosci zyciowej i jak tu z takim kims planowac zycie??????

Gość sader
ale ja wlasnie uważam, że nie na kase lecą kobiety. Tylko na pewne wartości, jak zaradnośc, ambicje, cele w życiu, a to pociąga za soba kasę. I potem wychodza sondaże, że kobiety wybierają kasiastych. Kobiety leca na kase. Gdyby lecialy na takie wartosci to podoobne wyniki by wychodizli jelsi idzie o preferncje facetow. Pzeciez te cechy sa takze atrakcyjne u kobiet, jednak badania tego nie pokazuja! Jakim cudem?

ale nie mozna generalizowac ze kazda lecie na kase bo jak brzydka i gruba moze miec wymaganie zeby jeszcze facet miala kase (i klase) ?? bierze to co jej sie trafia hahaha

Gość sader
na kase leca laleczki ktore same nie potrafia sobie zycia ulozyc i chca zyc za kogos kase bo same do niczego nie doszly !! Pisze Ci za kazda kobieta leci na kase, dalem nawet wyniki badana naukowcow a Ty nadal piszesz swoje madrosci! Powtarzam Ci, kazda kobieta leci na kase bo taka jest WASZA NATURA! To nie jest wina wasza, to jest uwarunkowanie biologicznie. Tak samo jest nie jest wina faceta ze ma penisa. Taka jest po prostu natura! Kobiety leca na kase i tyle. To jest fakt a z faktami sie nie dyskutuje

karolinaaaaaaaaaaaa-tobie już podziękujemy za te wspaniałe przemyślenia.A ja powiem tak,moja mama włoszka ojciec polak.Zajebiscie zaradny facet,na meza tak jak mama wybrałam polaka.Dlaczego bo włosi to dopiero mało zaradni faceci, całe zycie licza pieniadze rodzicow.Do 40 roku zycia mamusia pierze im gacie Wiec dziewczyny nie macie co narzekac.

pisze to co mysle to samo co wy ale ten temat w sumie juz mnie nie dotyczy bo niedlugo wychodze za maz za mojego niezamoznego faceta , za to z samochodem i prawem jazdy hahaha

Gość dddddddddsssssssss
"Kobiety leca na kase. Gdyby lecialy na takie wartosci to podoobne wyniki by wychodizli jelsi idzie o preferncje facetow. Pzeciez te cechy sa takze atrakcyjne u kobiet, jednak badania tego nie pokazuja! Jakim cudem?" no ale facetom akurat zalezy żeby kobiety byly mało ambitne, licza sie cycki i uroda, a brak ambicji jest poządany - nie podskoczy taka i z kuchni nie ucieknie, nie zdominuje faceta. Tłumacze po raz któryś: facet, który reprezentuje sobą wartości jakie wymieniłam, nie będzie nierobem, pójdzie do pracy, zatroszczy się o siebie = bedzie miał kase.

Gość sader
Tłumacze po raz któryś: facet, który reprezentuje sobą wartości jakie wymieniłam, nie będzie nierobem, pójdzie do pracy, zatroszczy się o siebie = bedzie miał kase Oczywiscie ze tak, tlyko to nie zmienia faktu ze KOBIETY LECA NA KASE.

Tłumacze po raz któryś: facet, który reprezentuje sobą wartości jakie wymieniłam, nie będzie nierobem, pójdzie do pracy, zatroszczy się o siebie = bedzie miał kase. 100% sie zgadzam

Gość dddddddddsssssssss
sader 1. zeby stwierdzic ze kazda leci, powinno sie spytac kazdej, a sondaz to tylko jakaś próba i na pewno nie wyszło w nim 100% poparcia Twojej tezy, naucz sie interpretować wyniki 2. to tak jakby powiedzieć: kobiety lecą na facetów, którzy mają w domu gąbke do naczyń. Zadna kobieta o to nie spyta na 1 randce, ale jak pozna faceta zaradnego, konkretnego, który cos umie, to i za pewne gąbke będzie tez miał.

Gość dddddddddsssssssss
i nie oznacza to, że lecimy na gąbki do naczyn

Gość jak was
Nataszenssssss i tu masz rację jest tyle bogatych kobiet że byłby to grzech żeby nie poleciec na taką.

ale sader wie lepiej bo 1. albo ma kase ale jest sknera i nie moze znalezc kobiet 2. nie ma kasy a chcialby miec super laske i takiej tez nie moze znalezc

sader na kase leca laleczki ktore same nie potrafia sobie zycia ulozyc i chca zyc za kogos kase bo same do niczego nie doszly !! Pisze Ci za kazda kobieta leci na kase, dalem nawet wyniki badana naukowcow a Ty nadal piszesz swoje madrosci! Powtarzam Ci, kazda kobieta leci na kase bo taka jest WASZA NATURA! To nie jest wina wasza, to jest uwarunkowanie biologicznie. Tak samo jest nie jest wina faceta ze ma penisa. Taka jest po prostu natura! Kobiety leca na kase i tyle. To jest fakt a z faktami sie nie dyskutuje NIE KAZDA BO JA NIE - MASZ PRZYKLAD... ale oki czytaj dalej wyniki badan i tlumacz to sobie tak... powodzenia w zyciu i zakladaniu rodziny ... z kims kto leci tylko na kase

Gość sader
Pisze wam ze kazda kobieta leci na kase bo taka jest natura kobiet! Tak smao jak kazda kobieta ma piersi! To jest czysta natura! Niektorzy faceci owszem leca na kase, ale jest niewszyscy. Zdecydowana mneijszosc. Tak samo jak nie kazda kobieta leci na wysokich brunetow. To jest kwestia preferencji a nie biologii. To ze kobiety leca na kase to jest kwestia bilogii!

to korzystaj ile wlezie a one beda myslały ze to one korzystaja

sader widze ze masz sie za jakiegos BOGA ... czytales jakies badania i kto sie z nimi nie zgadza to nie ma racji tylko ty i ty ... wow super podejscie i jeszcze tlumaczenie ze to biologia hahah smieszne

Gość sader
Właśnie sader dlaczego nie szukasz partnerki wsrod bogatych kobiet? A kto powiedzial ze nie szukam? Kto w ogole powiedzial ze ja szukam kobiety?

Gość sader
żona-swojego-męża To nie jest tylko kwestia badan! To jest biologia. Nie trzeba robic badan by widziec ze kobiety maja piersi, nie trxeba robic badan by widziec ze kobiety leca na kase!

Gość sader to jest ten sam
pokrecony koles co udziela sie na temacie o tym czy seks dla mezczyzn nie jest wazny :D niejaki wewew fuuuuu i iles on tam jeszcze ma nickow poznaje po jego pierodleniu

sader żona-swojego-męża To nie jest tylko kwestia badan! To jest biologia. Nie trzeba robic badan by widziec ze kobiety maja piersi, nie trxeba robic badan by widziec ze kobiety leca na kase! wiec co ja jestem jakims wybrykiem natury czy nie jestem kobieta ze nie lece na kase... o kant dupy potluczone sa te twoje "wyniki badan" ehhh

Gość sader
Niektore oczywistosci musze pisac po klika razy bo nei potrafic je zrozumiec.

sader Niektore oczywistosci musze pisac po klika razy bo nei potrafic je zrozumiec. o i tu sie zgadzam - ja ci pisze poraz kolejny NIE LECE NA KASE FACETA ... wiec do dupy ta twoja glupia teoria... DOTARLO ?

Gość sader
żona-swojego-męża Zaraz mi napiszesz ze nie masz piersi......