Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calkowicie_normalny31

mezczyzna i jego portfel

Polecane posty

"Pisze wam ze kazda kobieta leci na kase bo taka jest natura kobiet! " Zawsze myślałam, że jestem kobietą, ale teraz to już nie wiem kim jestem w takim razie :o Nie kłóćcie się bo sader i tak ma rację :classic_cool:

sader żona-swojego-męża Zaraz mi napiszesz ze nie masz piersi...... kurwa ale ty glupi jestes... koniec mojego pisania i czytania co ty piszesz... masz czarno na bialym ZE NIE KAZDA KOBIETA LECI NA KASE a nadal swoje i jeszcze jakies z dupy argumenty (?) dajesz... ciao czubku

Gość sader
o i tu sie zgadzam - ja ci pisze poraz kolejny NIE LECE NA KASE FACETA ... wiec do d**y ta twoja glupia teoria... DOTARLO ? To jest neiprawda. Piersi tez nie masz? Jestes kobieta wiec z definicji kobiey leccisz na kase i masz piersi! Rozumiesz to? Z definicji!

sader mylisz się, ale wybaczam Ci - jesteś tylko facetem, tak już Twoja natura by uparcie próbować przeforsować swoje racje, stworzyć z tego prawo, odwołać się do natury z tąż utożsamić kobietę, i już masz gotowy wytrych do rzeczywistości.

Gość sader
To ze piszesz, uwazasz ze nie lecisz na kase to nie oznacza tak jest! Rownie dobrze mozesz napisac ze nie amsz piersi co nie oznacza ze ich rzeczywiscie nie masz. Masz piersi i lecisz na kase bo jestes kobieta! To jest biologia!

Gość mędrzec_kafe
DROGIE PANIE, OPROZNIAJCIE NASZE JĄDRA! NAPELNIAJCIE NASZE BRZUSZKI :) ja was wszystkie kocham :)

Gość sader
To nie sa zadne moje poglady, to sa fakty! To ze kobiety maja piersi to nei jest moj poglad tylko to jest fakt. To ze kobiety leca na kase to nie jest moj poglad, to jest fakt!

"Jestes kobieta wiec z definicji kobiey leccisz na kase i masz piersi! Rozumiesz to? Z definicji!" Dobre, dobre, naprawdę szacun :classic_cool: a jakieś źródło ????

W tej chwili proszę o definicję, gdzie będzie napisane, że kobieta to taki cudak, co ciągnie do mamony i raz! :D

Gość sader
Zrodlo: Encyklopedia Britannica

Gość igtam
ale emocja wzbudził temat:)) zapewne są takie i takie kobiety:) lecące i nie lecące;) hehehe

Gość hitsezonu
żona swojego męża nie dyskutuj z idiotą (sader-oczywiście) najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem...

Gość sader
Zrodlo: encyklopedia Britannica

Gość sader
Jak zwykle brak arguemntow, wiec zaczyna sie obrazanie. Prawda kole w oczy, oj kole

Gość sader
Jestes taka niedomyslna ze nie wiesz jakie haslo? A definicji czego my tu rozmawiamy?

Gość sader
Kolejna inteligentna przedstawicielka plci pieknej. Jakie haslo? a o defincji czego mu tu rozmawiamy?

Gość sader
Haslo kobieta! Przeciez pisalem z definicji kobieta leci na kase, wiec jakie moze byc haslo! Co za tepota, nie tylko rece opadaja jak to sie czyta...

sader to żenujące i mówi więcej o Tobie niż myślisz. Definicja "Czego" no właśnie czego bo ja myślałam,że "kogo".

hahha niedosc ze nie jestem kobieta to i czytac nie umiem bo tam nic nie ma o tym co pisze nasz tu wszechwiedzący - dziecko drogie wiemy wakacje sa i pogoda do dupy ale serio odpusc sobie juz :D

Gość sader
kallipoe jak z laski swojej zaczniesz czytac 1 slowa definicji kobiety to zobaczysz ze jest to definicja "czego" a nie "kogo"

pytam ponieważ w tej encyklopedii online nie ma takiego hasła o jakim jest tu mowa, ale widocznie w Twojej jest, bardzo proszę w takim razie o wklejenie jej tu na forum, poczytamy razem ;)