Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

nieprzyjemny sex

Polecane posty

nie wiem co myslec kochałam sie ze swoim bylym obecnym? sama nie wiem jestesmy na etapie ponownego zakumplowania i zaufania sobie ponownie mieszkamy razem duzo zlego sie wydarzylo i duzodobrego ostatnio zrobilam mu awanture po ktorej nie pwinien chciec mnie znac a jednak jest troszczy sie czuje ze mu zalezy ze kocha tylko trzeba czasu ale dzis sie kochalismy i nie bylo mi dobrze wrecz czulam sie dziwnie moze wplyw na to ma to co powiedzial w niedziele gdy nie chcial sie kochac gdy ja chcialam uslyszlaam ze on nie chce bo to znaczy dla niego co innego niz dla mnie no a dzis chcial sie sam kochac i nie bylo ok, niby namietnie ale nie bylo jakos tak czule a dzis tak potrzebowalam nie bede z nim wiecej sie kochac

wiem co to was obchodzi ale mi jest jakos smutno i nie wiem co robic i myslec moze on mnie nie kocha ze dzis nie bylo czule? moze jakis facet cos powie?

Ależ co my Ci możemy powiedzieć? Pomyśl.. Skąd my mamy to wiedzieć? Nie lepiej z nim pogadać? Nie lepiej wyjaśnić dokąd zmierza Wasz związek i czy on Cię kocha.. Przecież nikt Ci nie odpowie na to pytanie poza nim samym.. Chcesz usłyszeć absurdalne odpowiedzi mijające się z prawdą, to dalej nas pytaj..

Gość arssutramandi
chcesz powiedziec, ze mieszkasz w jednym mieszkaniu z ex facetem, z ktorym nie jest nawet na etapie zakumplowania obecnie, a uprawialiscie dzisiaj sex? co to za bazjel w ogole? chyba nie masz 29 lat, na co niby moglby nick wskazywac:O

Serca mu nie chcesz oddać ale ciało jak najbardziej, a nie wszyscy faceci jednak podchodzą do tego tak swobodnie i seks traktują jako "element" a nie niezobowiązującą kumpelską rozrywkę na poprawienie nastroju, sprowadzając go tym samym do piwa, wspomnianej czekolady czy zakupów nowego ciucha. Czyli prawdopodobnie nie podoba mu się ta pokraczna rola buhaja jaką mu wyznaczyłaś.

Gość sfsgghsc
albo autorka ma 13 lat i przelala tu swoje fantazje i marzenia albo 29 i jest niedorozwinieta

no zakumplowania po tych kłótniach wszystkich jestesmy blisko nie wiem czy tak na prawde sie rozstalismy duzo klopotow bylo mowimy co innego i robimy co innego dzis zawiozl mnie do pracy pojechal na zakupy kupil owoce i jedzonko dla mnie i przywizol do pracy a przeciez sama moge isc kupic

Gość assadfasd
tego raczej nie pisze kobieta, a juz na pewno nie 29 letnia :P

Gość chybaReej
wypierdalaj

Gość albo psychiczne
:p