Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaitana

Nie głosujcie na PO!

Polecane posty

"Gazeta „FAKTpodała,że: Rząd szykuje już nowelizację,dopiero co uchwalonego,budżetu na 2012 rok,na wypadek wygrania wyborów do parlamentu,która zawiera ogromne cięcia wydatków ale tylko dla biedoty,a mianowicie: 1.zmniejszenie emerytur i rent 2.zlikwidowanie waloryzacji emerytur i rent w 2012 r 3.w prwadzenie waloryzacji raz na 3 lata 4.zlikwidowanie odpisu z podatku ponad 1000,-zł na każde dziecko 5.zlikwidowanie odpisu z dochodu za Internet 6.podwyższenie podatku WAT na towary i usługi,niedawno podniesiony do 23 %,teraz do 25% 7.likwidacja podwyżek płac dla pracowników (ale nie dla władzy) 8.i wiele innych jeszcze dodatków płacowo-emerytalnych -Niedawno zmniejszono biedakom zasiłek pogrzebowy o 1/3 (z ponad 6000,- do 4000,- zł.) DROŻYZNA GALOPUJE A RZĄD ZAMIAST DODAĆ Z TYTUŁU INFLACJI TO JESZCZE ZABIERA I PLANUJE ZABRAĆ BIEDOCIE JESZCZE WIĘCEJ. -Wyborcy!Nie głosujcie w nadchodzących wyborach na liberałów z PO ani na liberałów z SLD.To co PiS dał nam w poprzedniej kadencji to oni chcą nam zabrać.Pamiętajmy o tym idąc do wyborów."

Gość a ten cały PiS
to z czego dawał i chce dalej dawać? Zastanawiasz się nad odpowiedzią na takie pytanie?

Gość nikt normalny nie zaglosuje na
POyebów

Gość zamiast tego głosujcie na PIS
:D :D :D będziemy zaciągać po kolei wszystich przed trybunał w Hadze :D :D :D i do NATO :D ps. swoją drogą - to najlepszy pisowski tekst w tym roku ;) nikt tak jak pisowcy nie potrafi zrobić trzody w Europie :D 🖐️

Gość mnie to zainteresowało
6.podwyższenie podatku WAT na towary i usługi,niedawno podniesiony do 23 %,teraz do 25% czyli widac że osoba wypisująca te głupoty nawet nie wie co to jest VAT

Gość donald.tusk
głosujcie na po a będziemy wszyscy kupy jedli :D

Gość w gore bo wazne
up :classic_cool:

Gość ale za to przybyło
150tyś urzędników i wszyscy mają legitymacje partyjną po.

Gość PO leci w sondazach na leb
:classic_cool:

Gość a to złodzieje
premier bedac w niemczech zapytany przez dziennikarzy czy wybiera sie na zakupy po cukier bo jest po 2,60zl za kg zaczal swoje opwiesci zmyslone ze robi zakupy w biedronce co pozniej udowodnili dziennikarze ze to nieprawda gdyby zaal sie na rzeczy to odpowiedzialby ze zaraz zamowi duza ilosc cukru i zlikwiduje w polsce ceny spekulacyjne ale to sie trzeba znac nie mial wtedy doradcow ktorzy by podpowiedzieli - nastepny przyklad przelatal juz 8mln samolotem do Gdanska a gdyby byl osoba myslaca to za te pieniadze mozna kupic w Warszawie piekny apartament i ile by jeszcze zostalo i takie mamy tanie Panstwo i tak wydaja nasze pieniadze i sie zadluzaja - przyklad budowa orliow ceny zawyzone atera zakupy trawy znajoma Drzewieckiego pokazala telewizja TVN w superwizjerze jakos to wyciszono i tak dalej .

09:50 Kaitana "Gazeta „FAKTpodała,że: Rząd szykuje już nowelizację,dopiero co uchwalonego,budżetu na 2012 rok,na wypadek wygrania wyborów do parlamentu,która zawiera ogromne cięcia wydatków ale tylko dla biedoty,a mianowicie: Jak mnie wkurwiają takie debilki. Sami sobie uchwalą? Myślisz trochę, czy zamiast mózgu masz trociny?

Gość 98hug
tam jest napisane, ze przygotowuja nowelizacje, a nie ze sami uchwala - ty glupia musztardowa kwoko!

Gość powiem wam coś strasznego
byłem liberałem! :O przez większość życia, nie zdziwcie się, ale od podstawówki, teraz jestem socjal-komunistą!!!! I nie mam na kogo głosować! Pseudoliberałowie skompromitowali się, pseudosocjaliści też, moherowi idioci jeszcze bardziej, i na kogo oddać głos?

Nie jestem fanką PO, miałam wyższe oczekiwania po nich i się rozczarowałam, na SLD nigdy nie głosowałam i głosować nie będę, ale jak widzę i słyszę Jarka i jego największego z największych przydupasa Hofmana to wiem, że nie mam wyjścia jak tylko iść i zagłosować na PO. Trochę to przykre, ale nie chcę żeby rządziła partia, której jedynym programem i celem jest "ujawnienie prawdy" o katastrofie smoleńskiej.

Chyba klonują. A tak swoją drogą zastanawiam się czy tej pani z dużymi warami co się teraz przy Jarku lansuje na liście wyborczej dadzą w nawiasie jej przydomek - polska Andżelina, bo chyba nikt nie wie jak ona się nazywa.

Gość 98hug
sama masz trociny, przygotowuja nowelizacje i to jest fakt, wiec czego kurwa szczekasz?

Przygotowują nowelizację?????? I co z nią zrobią, kiedy i z kim? :D Udowodnij, że przygotowują zresztą. Dawaj projekt.

Gość cała prawda o PełO
Tusk w spocie wyborczym chwali sie obwodnicą Wrocławia o której finansowanie zadbał jeszcze Jarosław Kaczyński, a której budowę chciał wstrzymać Grzegorz Schetyna - by "ukarać" Dutkiewicza. płemieł dalej klamie i liczy na naiwność POlaków!

Gość mstts
PIS zakwestionowal 99 roznych przedsiewziec ktore PO sobie zawlaszczylo, nie tylko obwodnice Wrocka Platforma podniosla larum ale zdolali tylko 4 pozycje obalic, do pozostalych 95 nie wniesli zastrzezen czyli tym samym przyznali, ze zawlaszczyli sobie 95 budów na swoje konto :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość kwa! kwa! kwa!
kwa! kwa! kwa! peło zuo! kwa! kwa! kwa! kwakwa kwa! pis! kwa! kwa! chomik! :classic_cool:

Gość a czy poza PO jest tylko PiS
i SLD? Ja zamierzam glosowac na JKM ;)

Gość PIS to psychole...
A niby PIS inaczej robiło, byłem świadkiem że władza przed PISem wybudowała autostradę... ale nie zdążyli oddać... została do przecięcia wstęga uroczyście. Chwilę nie oddawali, gdy nagle zobaczyłem Marcinkiewicza w tv, jak radośnie przecina wstęgę oznajmiając jednocześnie, że PIS wybudował tyle a tyle km autostrady... PIS tylko przeciął wstęgę... a kłamał w żywe oczy... Teraz też musi przeprosić PO ... :D

Gość problem w tym że już
nie ma sld, a z 'prawicy' poza popisem tylko niszówki :( w naszej 'demokracji' dotychczas z tego co nabroiła 'prawica' wyciągała 'lewica' :O

Gość fdfhjdskF
no bravo traktować FAKT jako wyrocznię.....BRAVO!!!!!!!

Gość PIS to psychole...
fdfhjdskF no bravo traktować FAKT jako wyrocznię.....BRAVO!!!!!!!" Jaki elektorat, takie wyrocznie... :D Jeszcze należy dodać Radio Maryja.. i już komplet wyroczni.. :D