Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

kiedy mi to przejdzie?

Polecane posty

chyba sie dorobilam kontuzji.. cwicze regularnie i ostatnio dosc intensywnie i mnie boli w boku - jestem pewna ze miesien.. naderwalm go sobie? jak dlugo nie cwiczyc zeby mi to przeszlo??? juz raz zrobilam sobie prawie 2 miesieczna przerwe i sie odnowilo.. :(

Gość dfdfdffgfg
moze nie pij tyle alkoholu pijacka gęba, to się zagoi szybciej

Gość trufelkowa
tak to jest, jak sie zbyt często jeździ na koniu...swojego męża

Gość trufelkowa
chyba twój mąż za bardzo galopował

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE .........
TO PO CO UPRAWIAŁAŚ ANAL ??

Czesc zonka ...powinnas nadal cwiczyc (pisze powaznie) masz tylko zakwas miesnia ,ktorego mniej uzywalas .Powodzenia:)

Gość kiciuchaw
tylko do śmierci, potem już nie boli

do tej pory jeszcze Cię znosiłam- ale ok dopiełaś swego - jednak nie jesteś całkiem normalna Idz do lekarza a nie czekasz na diagnozę na kafe! No rany boskie dla niektórych kafe stało się już wyrocznią!! Boli ją w boku a ta pyta co to jest na forum! no HELP! :o

Gość FGHJKL()=?
14:05 [zgłoś do usunięcia] ysewo ZDESPEROWANA ZONA DOMOWA PRAWDE CI POWIE .MA W TEMACIE DOSWIADCZENIE JAKO K**WA W UKhttp://www.google.de/#sclient =psy&hl=de&source=hp&q=zdesperowana+domowa+zona&aq=0L&aq i=g-L1&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=7422e5f0632b 5bb3&biw=960&bih=455 14:11 [zgłoś do usunięcia] ysewo Zdesperowana zona domowa jest wiesniara i do tego ma brzytki ryj [Dyskusja ogólna]CZy to prawda ze Zdesperowana domowa żona zaczynała w UK jako kurtyzana ? Podobno tak pisała na forum dla emigrantow ? [Dyskusja ogólna]prawda wyszła na jaw!!!!!!!!!!!!!!!! Polacy mają małe kutasy i dlatego mają taki kompleks na punkcie murzynów -bo im zazdroszczą i tyle na temat zdesperowana prawde ci powie a ja wiem z wlasnego doswiadczenia mrrrrrrrrrrrr jacy oni dobrzy w lozu i te czarne kutasy mmmmmmm

Gość FGHJKL()=?
jak kurwa nie ma ubezpieczenia to jak do lekarza pojdzie:D:D:D

po pierwsze to mieszam w uk i nie musze miec ubezpieczenia a po drugie poszlam z tym do lekarza i prawde mowiac skierowali mnie najpierw na badanie jelita bo to brzuch boli i ciezko stwierdzic jak nic nie czuc, badane krwi juz mialam i nic nie wykzalo- czekam na list z data tylko, ze ja sama wiem, ze to miesien...

Gość FGHJKL()=?
FIRST LADY:classic_cool:

to jak Ci lekarz nie pomógł to myślisz że my Ci pomożemy.... ?? "po pierwsze to mieszam w uk " - a co to kogo obchodzi gdzie Ty mieszkasz, kolejni nieudacznicy zyciowi którzy musieli wyjechać do UK i tam gary myć i kible sprzatac albo rodzić dzieci żeby brać zasiłki

Gość FGHJKL()=?
zdesperowana urodzila od razu samodzielne dziecko:Dgotuje pierze zakupy robi I SYF BUDE SPRZATA BO MAMUSIA 24/h na forum jest zajeta-takie kurwy to napierdalac i pic nie dac

elisa --> to nie do ciebie bylo, tylko do tego co mowi ze nie mam ubezpieczenia wiec nie moge isc do lekarza. tutaj nie ma czegos takiego jak ubezpieczenie na pojscie do lekarza.. tak dla jego swiadomosci. kibel sprzatam w domu, a gary mi zmywa zmywarka. dom jest moj i nie naleza mi sie benefity, no ale po co ja ci sie teraz tlumacze z mojego zycia.. pewnie dlatego, ze wkurwiaja mnie takie debilki jak ty ktore nic nie wiedza a sie dopierdalaja z tym samym powtarzanym w kolko tekstem : kible myjesz, na zmywaku, na benefitach zyjesz, nieucdacznicy.. przyjedz i zobaczysz jak ludzie zyja co? a po drugie co ty taka cieta jestes? znam cie moze? nie sadze..

Zdesperowana - nic osobistego- ja już taką naturę mam :P drażnią mnie ludzie zakładający ułomne topiki skąd ja do cholery mam wiedzieć "kiedy Ci to przejdzie"? a że to nie było do mnie wiem - ale po cholerę się tłumaczysz gdzie Ty mieszkasz i czy Ci potrzebne ubezpieczenia czy nie - no trzeba zabłysnąć bo w UK się mieszka i jest sie cool że masz własny dom - doskonale wiem - jak wiekszośc tego forum, na co drugim topiku sie tym chwalisz