Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkkkkkaaaa zwyczajna

STRASZNIE WYPADAJĄCE WŁOSY.............

Polecane posty

okropnie wypadaja mi włosy.... -brałam witaminy przez półtora miesiaca takie dobre, dobry skład, nie pomogło -teraz inne biore tez nie pomaga -nie prostuje -nie susze -nie uzywam kosmetyków stylizacyjnych -nie farbuje -uzywam delikatnego szamponu Nie wiem juz co robic:(

ja biorę od sierpnia, czyli prawie rok :) i co? i nic.. . i używałam masy kosmetyków...

Gość sitfdscdhutrfdc
zeby był efekt trzeba brać co najmniej 3 miesiące. Ja brałam merz special, placente w ampułkach itp i przestały wypadac.

brałam długo

Gość bralas poltorej miesiaca glupi
a dziewczyno wiec jak mialo CI pomoc?juz ci pisano ze trzeba je brac przez 3 miesiace!

to ostatnio tak brałam, a wczesniej jeszcze na wiosne brałam

Gość bralas poltorej miesiaca glupi
no to moze sie przypadkiem odchudziasz?bo i od odchudzania moze tak byc,moze tez jesz za malo warzyw i owocow?to nie dziw sie ze ci wypadaja a najlepszy suplement to belissa.

Wprowadź do diety więcej warzyw i owoców.Mogę ci też polecić stosowanie płukanek do włosów ze skrzypem i/lub pokrzywą (wzmacniają).Jeżeli nie lubisz ziołowego zapachu wypróbuj L'Biotica Vax maseczka do włosów wypadających/osłabionych czy jakoś tak.Kosztuje k20zł (tylko w aptece).Nakładasz ją na 20minut co 5dni,potem rzadziej (np.raz na tydzień).Włosy rzeczywiście wypadają w mniejszej ilości. Swoją drogą pamiętaj,że dorosłemu człowiekowi wypada dziennie ok.100włosów.Jeżeli masz długie, to nawet kilka sztuk robi wrażenie,że lecą garściami.Spróbuj policzyć (tak z grubsza) ile dziennie tobe wypada.