Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VinceChakalaka

Ja pierdolę!!!Jak można słuchać polskiego hip-hopu???!!!

Polecane posty

Gość bredzisz stary
lololo te bity właśnie są słabe, moze 50 centa jeszcze Ci sie podobają ?? ;p Własnie ma być prosto i surowo... posłuchaj czegoś ze stones throw...

Gość Pejoł Tedowiec
Joł. :classic_cool:

Gość bredzisz stary
jak zabawa językiem to Dinal i Łona z naszego podwórka

Gość VinceChakalaka
Jeżeli kawałek ma zajebisty bit a do tego dobry tekst to po prostu porywa,można się wtedy z nim utożsamiać i staje się on swego rodzaju hymnem,którego można by słuchać w kółko,ale jeżeli kawałek ma tylko dobry tekst a resztę choojową to można go przesłuchać tylko raz dla tekstu.

Gość toshiba ależ ty jesteś piźniet
przesłuchaj Światła miasta wtedy zmienisz zdanie :)

Gość Żelinda1234567890
a ja się utożsamiam z kawałkami Małpy, Ostrego, Grammatika, Łonę, Jimsona itd.. Nie znasz się na rapie, ale za wszelką cenę chcesz udowodnić, że polski rap to gówno, a tak nie jest.

Gość VinceChakalaka
No, ale tylko muzycznie:)

Gość Żelinda1234567890
a zagraniczny raperzy niby taki podkład porywający mają? a o czym śpiewają? "seks, drugi, seks, drugi, wojny' blablaaabla"

Gość bredzisz stary
posłuchaj bitów patr00 (chociażby w kawałkach ortegi) to jest przecież najwyższa półka.

Gość El Torro
Prażynko, wiec dlaczego polski HH kreuje się na zagraniczny ? Spójrz chociażby na ubiory. A dlaczego raperzy nie mogą wyglądać normalnie? Skoro to rzekomo muzyka ulicy....

Gość bredzisz stary
wyglądają. normalni raperzy ofc. i nie wiem czy tak ulicy, to jest stereotyp. nie każdy jest ulicznikiem. np wankz z dinala wykłada socjologie na uniwersytecie w opolu...

Gość Żelinda1234567890
bredzisz stary - dobrze gadasz, ale nie wytłumaczysz tego ludzion, których rajcuje tekst : "ol dej ol najt łata fak" :) i tyle w temacie. szkoda, że nie można sobie kulturalnie podyskutować, bo większość z góry wie, że polski rap to gówno. :o

Gość VinceChakalaka
bredzisz stary - dobrze gadasz, ale nie wytłumaczysz tego ludzion, których rajcuje tekst : "ol dej ol najt łata fak" i tyle w temacie. Zelinda -Ile razy mam powtarzać?! MUZYKA TO BIT I MELODIA A NIE TEKST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc nie pierdol że słucham muzyki tanecznej bo rajcuje mnie tekst all day all night.I ani razu nie wspomniałam, że polski hh to gówno bo ma choojowy tekst. Mówię,że nie ma w nim muzyki tylko gadanie . Nie ważne czy mądre,czy nie, ważne,że gadanie, a GADANIE TO NIE MUZYKA. Wniosek: HIP HOP TO NIE MUZYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Żelinda1234567890
wiedziałam, że o kimś zapomniałam. Zeus - kolejny undergroundowy dobry raper. VinceChakalaka - mylisz się, na piosenkę składa się i muzyka i tekst. Chyba, że tekstu nie ma albo coś tekstopodobnego. :)

Gość VinceChakalaka
Carrie-podoba mi się twój nick-skąd go masz???

Gość VinceChakalaka
Carrie widzę że jesteś jak raper-powiedzieć ci swoje zdanie to nie omieszkasz wykląć :D

Gość vfdfvdvf
obecnie to głównie poznań rządzi hiphopem : polecam palucha,wsrh (słonia solo też warto posłuchać to jak mooocna liryka;),ramona, kaczora aifam itp;)

Gość VinceChakalaka
Carrie jaka ty agresywna :D

Gość jak to sie moze nie podobac
carrie ty jestes zjebem, bo hh to i kultura i gatunek muzyczny, a rap to element tej kultury :O

Haha, jak gatunek muzyczny? Skoro tak, to dlaczego na niektorych mowia hip hopowiec, a na niektorych raper? :classic_cool:🖐️ I nie mow ze nie ma roznicy, bo jest zasadnicza, bardzo wielka. :classic_cool:🖐️

Gość jak to sie moze nie podobac
kurwa, jestes troche niedouczona. siegnij po ksiazki o kulturze hiphopowej - tej prawdziwej amerykanskiej. a jak nie masz to chodziaz wikipedie poczytaj