Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VinceChakalaka

Ja pierdolę!!!Jak można słuchać polskiego hip-hopu???!!!

Polecane posty

Gość kerri bradszczoch
A co to ten Armin???

Gość Problem mam... :/
Kurwa! Przepraszam za ten początek na dzień dobry, ale jak przeczytałam, że słuchając trance'u, house I electro kojarzę się komuś z różowym (nie mam ani jednej rzeczy w tym kolorze), białymi kozaczkami (nigdy żadnych nie miałam!), znam teksty 'All day, all night, what the fuck'(właśnie, że nie!), ciągle biegam po imprezach (może dwa lata temu - teraz słucham tej muzyki dla przyjemności w domu), mażelowany chłoptaś (mój chłopak to taki kochany misiek bez grama żelu), to szczękę z ziemi zbierałam pół godziny... To, co puszczają w klubach, to w niezłej części komercyjna odmiana muzyki klubowej... Wiele perełek nie usłyszy się w radiu... I nie myl tego z techno, proszę... Poznaj się najpierw na temacie, potem wypowiadaj! Nie generalizuj, mnóstwo znam osób takich jak ja, a bez różu, kozaczków, żelu itp... Niejeden mógł poczuć się urażony.

Gość Problem mam... :/
Armin van Buuren, Markus Schulz, Tiesto, Kaskade, Mischa Daniels, Deadmau5, Syke 'n'Sugarstarr... Ach... :) Kto ma wiedzieć, ten wie... ;))

Gość VinceChakalaka
No nareszcie ktoś normalny:)

Gość PanPostronny
Wiem, że ten temat ma już kilka lat, ale mam ochotę się wtrącić. Rap to tak jak ktoś wspomniał sposób wykonywania. Występuje w takich gatunkach jak hip hop, rapcore, rap-rock, metalcore, czasami w popie itd.