Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelia_gdynia_kanada

nowa dieta -nutellowa

Polecane posty

Hej kochane ale jestem w szoku bylam w kanadzie i nie bylo mnie poltora roku , w wekend wrocilam i poszlam na spotkanie klasowe ale mni chooooj strzlil jak zobaczylam swoja kumpele. Kiedys wazyla 95 kilo i byla kaszalotem a teraz....................56kg i jest laska Oczywiscie wszyscy sienia zachwycali i juz innego tematu nie bylo Wiecie jak schudla? WPieprzala tylko nutelle!!!!!!!!!!!! Pol malego sloiczka dziennie z chlebem waza i pila nieslodzona kawe i herbate. W 5 mcy schudla prawie polowe i wyglada super, wlosy jej nie wypadaja , cera ladna- normalna szok ja pierdziele zeby tylko nutelle wpierdzielac i schudnac????? Ja od dzisiaj tez staryuje mam 17 kilo do zrzucenia

Gość nox_pox
a ja tez o tym slyszałam, ale nie znam nikog- czytałam na vitalii - ze ponoc jedzac tylko nutelle dostarczas ie energii i wszystkich skladnikow plus witaminy i mineraly ja chyba tez sie przestawie tylko pytanie czy tą z biedronki tez mozna jesc???wie ktos?

Gość tamarasamawdomu
ej nie sciemniacie????? ja tez mam troche do zrzucenia - jeszcze dzis nic nie jadlam wiec moze zaczne dzisiaj

no ja w sumienie mam nic do stracenia poczekam do niedzieli na samej nutelli i zobacze czy mi waga spadnie jzu probowalam wszystkiego i nic ne dziala

Gość tamarasamawdomu
no dokladnie ja tez nie mam nic do stracenia. tylko ja kupie sobie tą z biedronki bo nie mam kasy a maly słoik nutelli pewnie z 5 zeta kosztuje? dopiero po wypłacie zakupie

Gość nox_pox
ja mysle ze ta zbiedronki bedzie ok bo ja kiedys sprawdzalam sklad i jest bardzo podobny a kosztuje mniej za duzy sloik- tu chyba caly bajer polegana dostraczaniu energii- nie jest sie glodnym i nie ma zawrotów głowy ja tez dzis sprobuje i do niedzieli dam znac czy waga spada

Gość tamarasamawdomu
a ona na bank tylko to jadła?

tak podobno nie jadła nic innego zadnych obiadow kolacji i slodyczy nie jadla bo nutella jest przeciez słodka i nie slodzila herbaty i kawy i zero alkoholu dziennie jadla kilka chlebkow waza z nutella - okolo pol malego sloiczka dziennie lub lyzeczka jadla ze słoika i schudla pinda szemrana jedna no...........a ja sie mecze 6 lat zebyc zgupic opnke i nie wpadlam na to

zazdroszcze jej ze chooooooooj mnie strzela od dwoch dni

Gość tamarasamawdomu
w sumie co nam szkodzi spróbować- ja też wszystkiego próbowałam i albo efekt jojo albo kasa w błoto

Gość szto ty gabarisz
glupie jestescie ajk wierzycie ze taka dieta jest zdrowa. nutella to przede wszystkim WEGLE I CUKRY. zadna dieta oparta na weglach i cujkrach nie jest zdrowa. podejrzewam ze chodzi o to ,ze je sie jakioes 700kcal dziennie,i takim sposbem na pewno sie schudnie bez wzgledu na to czy zjecie 700kcal z nutelli czy samych warzyw czy owocow. poza tym to jest monodieta i na takich dietach chudnie sie szybko jedzac tylko jeden produkt . mozecie jesc np. 700kcal popcornu i tez schudniecie. ale zdrowe to to na pewno nie bedzie, wytrzyamc na czyms takim jest bardzo trudno .a negatywne efekty po moga byc widoczne po kilku miesiacach/latach.

no tak ale to jest dobry sposb jak ktos jest od slodyczy uzalezniony i nie czuje sie zmeczenia w sumie co szkodzi sprobowac

Gość szto ty gabarisz
sprobwac zawsze mozna tylko sa duze szanse ze tylko stracicie czas .