Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość say my name 08

ale klientka jest żałosna

Polecane posty

Gość say my name 08

Ubiera sie wyzywajaco, zeby nikt nie pomyslal, ze nie jest "sexi". Wstydzi sie wyjsc na stancji do przedpokoju, zeby jej nie zobaczono chociazby w lekkim makijazu. Szczyci sie jak wszyscy na nia leca, a ma tak najebane w glowie, ze wielu wystarcza jeden wieczor i nara. Chwali mi sie, ze spotkala wielka milosc i to juz powazny zwiazek, z czego okazuje sie, ze to po prostu jej kolega, ktory na dodatek ma z niej dobre smiechy. Slyszalam jeszcze jak za moimi plecami mowila, ze jest tak zajebista, ze na pewno spodobalaby sie mojemu chlopakowi, kiedy ich poznalam powiedzial mi potem, ze probowala pic butelke w sposob jakby chciala zrobic mu dobrze (ja tego nie widzialam, bo siedzialam obok niej i nie patrzylam na nia). A teraz moj apel, ludzie modlcie sie o zdrowie psychiczne dla takich dzieci specjalnej troski, bo nawet nie zdaja sobie sprawy, ze cale otoczenie ma z nich ubaw i brna w to swoje bagno szukajac swojego miejsca w zyciu ;)

Gość medja_markt
Mysle ze zazdrościsz jej urody...... Ps. Trzymaj chłopaka krótko, bo ona gotówa mu zrobić dobrze i odbić Ci tego "przystojniaka"...

Gość say my name 08
Ja wiem, ze to kawal kurwy i watpie, ze jest ladniejsza, tylko ze nosi sie jak tirowka. Nie musze sie jej bac, bo juz sie z nia nie koleguje, a po drugie smieje sie z niej, a nie obawiam zagrozenia z jej strony, bo to jest zabawne jak ona u kazdego zebrze o uwage

dziewczyna jest załosna, co nie zniemia faktu,ze z Toba tez musi byc coś nie tak,skoro chciło Ci sie to wszytsko pisać,tylko dlatego żeby ktoś przyznał Ci racje... chyba faktycznie,Ty w tym układzie odgrywasz role "brzydszej",stąd frustracja:)

Gość say my name 08
Mialam wiele ladnych kolezanek, ale uwierz mi, ze w ten sposob ocenialam tylko te, ktore reprezentowaly soba wiory w mozgu. A ta ostatnia to byl szczyt wszystkiego po prostu i jakies 99 % ludzi w naszym otoczeniu podziela to zdanie

Gość TYSIA :)
No wiesz bo ta ,,klientka" ma coś poważnie z mózgiem. To typ takiej że jak jej powiesz -lubie cię. To ona ci odpowie -ja też siebie lubie xD

Gość say my name 08
Właśnie. Choć ja uważam, że jej samouwielbienie to przykrywka kompleksów. Na bank. Kobieta, która czuje się atrakcyjna wie, że taka jest, a niektóre próbują dodać sobie dekoltami, krótkimi spódniczkami i wielkimi szpilami naraz, dodatkowo próbując przekonać do tego innych.

Gość say my name 08
a moze by jej tak wbic szpile ? tylko w jaki sposob ?