Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 01anka01

Perkoz -Lublin

Polecane posty

Gość 01anka01

Hej -chcę wysłać pierwszy raz 9-letniego syna na kolonie z biura podróży PERKOZ....do Janowa Lub.,cz ktoś z was wysyłał tam dzieci,można polecić te kolonie?????

Gość 01anka01
Hej hej...nie ma nikogo z Lublina???

Gość opinia12345
Tak wysyłałam syna do Janowa parę lat temu. Biuro polecam z całą odpowiedzialnością. Dziecko było nie tylko w Janowie, ale w Pieninach i nad morzem z tym biurem. Dni są zagospodarowane, dzieci się nie nudzą, na warunki i wyzywienie nigdy nie narzekał. Osrodek w Janowie jest w dobrym miejscu. W tym roku wysyłam 9cioletnią córkę własnie do Janowa od 24.07.

Gość opinia12345
przepraszam od 14.07

Gość gość
Niestety nie polecam. Córka właśnie wróciła z kolonii w Janowie. Dzieci nudziły sie, głównie ganiały po lesie i bawiły sie w "sztandary". Nie było części atrakcji zapowiedzianych na stronie internetowej. Posiłki były za małe. Moja córka bywała głodna a jest niejadkiem. Prawdopodobnie złożę reklamację.

Gość gość
Niestety, nie polecam. Syn był na wycieczce szkolnej, na miejscu okazało się, że pomylono ilość dzieci , więc kilkoro wylądowało w domku z dziurami , zimnym i w masakrycznym standardzie. Oglądając zdjęcia z pokoju kolegów nie chce się wierzyć, że to ta sama wycieczka. Jedzenia malutko i kiepściutko. Póki co nie słyszałam jeszcze, że ktoś mnie za to przeprasza. Zastanawiam się co z tym dalej zrobię. Gdyby to były wczasy z dorosłymi ludźmi, ci nie zgodziliby się na takie warunki. A to dzieciaki, wiadomo... a może rodzice nie zareagują... , a może dzieciaki nie powiedzą rodzicom... itd. Generalnie, jeśli zdarzyła się pomyłka, poważne biuro wiedziałoby jak się zachować. Syn przeżył i jest ok ale chodzi o zasadę.