Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkvrza mnie to i dołuje

Moja nerwica mnie wykończy chyba! Mam serdecznie dość!

Polecane posty

Niby wychodzę z domu, niby zachowuję pozory normalności, ale co się ze mną dzieje... Kołatanie serca, zawroty głowy, rozstroje żołądkowo-jelitowe wraz z bólami, zimne i gorące poty, duszności... Robię wszystko co mogę by to niwelować - oprócz psychotropów. Jak sobie pomóc?

Gość ffffffffffffffffff
a co robisz?

Up.

Gość kurzyca
ciekawy temat, wlaśnie jak sie wyleczyc z tego, ile to trwa, jakie sa metody?

Biore melise, albo inne zioła uspokajające. Jak coś z przewodem pokarmowyd to jem węgiel, krople żołądkowe czy przeciwwymiotne. Jakiś Validol na zdenerwowanie czy Vertigoheel na zawroty głowy. Tego typu.

Gość dvfdgdgdfgg
ja mam identycznie, identyczne objawy!! ja wymiekam na maxa:( psychotropow juz nie wezme bo to one doprowadzily dot ego ze w domu nie potrafilam sama zostac. dwa lata mi zajelo nim udalo mi sie samej zostac wdomu:( wyjsc juz potrafie blisko domu ale boje sie jechac

Miałam krótki epizod niewychodzenia, już mi to minęło ale strasznie mnie męczy i dobija ta ciągła walka z samą sobą.

Gość dvfdgdgdfgg
noo ja juz walcze kilka lat i dalej stoje w miesjscu...najgprsze sa te skaczace csnienia wtedy wpadam w panike. Wszystko mnie stresuje, wszytskieog sie boje, nie mam pracy bo nie wyobrazam sobie tego bo jesli siedzenie w domu mnie stresuje to co dopiero praca

Gość 333333lalaaaaa
niestety,na to nie ma rady,trzeba sie zmusic i isc do psychiatry a potem terapia u psychologa.leki dostałam , jest wielka poprawa! czuje sie jak nowo narodzona i chodze na terapie.

Gość jestes coollllll
WYWAL CHLOPA:ALBO SIE WYPROWADZ

No akurat pracuję. Jakoś funkcjonuję, chyba nie mam tak strasznie jak Ty. Też się wszystkim stresuję, non stop jakieś jazdy że sobie wkręcam że coś się stanie czy że zachoruję. To okropne.

Gość aaakotki dwaaa
witam! a ja miałam takie objawy -, że siedzac w domu nie mogłam w nim dłużej usiedziec. Stale musiałem IŚĆ, IŚĆ IŚĆ przed siebie :O wiem , że to chore ale w domu klaustrofobii dostawałam a jak wyszłam na spacer to bałam sie każdego przejeżdżającego samochodu, że zatrzyma sie i mnie porwie :O Szok!! Płacz i nie wiadomo czumu. Było to wtedy gdy skończyłam studia i nie mogłam znaleźć pracy. Każda rozmowa była koszmarem. Idac na nią wiedziałam , że pracy nie dostanę. ręce mi się trzęsły i nerwowo odpowiadałam :O Raz mi facet zwrócił uwagę, że strasznie nerwowa jestem . Zażywałam rudotel, pomogło i na razie nie wróciło. zdrowia życzę :)

Gość kolejnydzienzyycia
Ja tez mam nerwice!!! Nie jestes sama. Siedze w domu i po prostu jestem tak wpieprzona , ze brak slow. Na szczescie (!!!) mam bloga pomawiajacego szkole i tam sie moge pozalic choc nikt tego nie czyta. Wiecie co - wszystko na mnie, a wyglada mi na to, ze ratowalam DEBILNA szkole polska przed KOMPLETNA kompromitacja bo oceny mieli dzieki mnie. No od 1 wrzesnia tego roku czy kiedy sie ten burdel zaczyna znowu wiecie to jestescie PARAFIAMI dla mnie. Ja sobie wrecz przejrze DOKLADNIE wszystkie parafie sluchajcie w ktorych przyszlo mi pracowac i mozecie mi wskoczyc do zadka - tyle znaczycie. A ja sie wysilam - obmyslalam sprawdziany - ja wam dam, ze ja nic nie robilam. Teraz bo to tylko parafia. Zeby choc imie ucznia - PARAFIA KSIEDZA. No wiecie - ja mam tego dosyc :( Przykro mi :( Moze znajde cos lepszego. I jeszcze po 4 latach ZA GRANICA mnie dyrektorka parafii sw. Jozefa pomawia. No szczyt chamstwa. Przykro mi. No a inaczej nie moge bo skoro ja jej nie zabilam a tak pasuje to wezmnie i mi brata zabije. Bo ja wiecie juz doszlam dzis do wniosku, ze jako rzymianka zostawalo ciola zabic i tyle. Nie tylko jego. Ale tamci bracia tacy nie sa. A on - wszystko z chmurki i se mysli debil. On sie mial wyniesc z tej szkoly - do matkbojczyni poszedl. A ja wiecie czemu pracy nie mam w szkole - bo nie gotowalam obiadow i nie wiem co to jest. Wiecie co - powiem wam cos - to sie mowi tyle - wczoraj jadlam to i to, co dzis i tyle sie mowi. A nie mialy tego robic bo przez to nie jestem mezatka - przez gotowanie i tyle. I koniec. I to mialy tak pomyslec wariatki chore umyslowo - nie gotowala, nie wyszla za maz. Bo DOSLOWNIE taka jest prawda. Nie do konca bo przez ateiste w USA stracilam Maryje choc skomplikowane - przez spowiedz mi wyleciala. Moze przez Rzym? Kto wie. Jeszcze to obmysle bo wiecie tak na poczatku studiow te Maryje jeszcze mialam. Chociaz... i tyle wam napisze i koniec. Jeszcze wam duzo rzeczy napisze jesli chodzi o scislosc no ale... i wiecie co ja bym zrobila JUTRO gdybym WCZORAJ nie ochrzcila tych moich braci. PO MATURZE musialabym sie poddawac - dajcie spokoj. Nie ma takich rzeczy. Wszystko przez glupi chrzest i moja matke przybrana, ktora - to sie jeszcze okaze czy ona jest ochrzczona bo ona ma takiego FISIA dla mnie, ze ona jest tylko z papierem jak dla mnie i tyle. Matko jaka mezatka - bez sensu przeciez. Jeszcze zeby ten maz sie nadawal do czegos innego niz worek na smieci. Ale wielkie malzenstwo. No to nie jest ochrzczona albo tak jak ja i tyle. A ten ksiadz co mnie tak ochrzcil to chyba tez tak samo jest ochrzczony - moze go pomawiam no ale... i tyle. I wiecie ja jestem Z WYBITNEJ parafii po latach ale no bez stalego adresu. Choc ciekawe czy mozna sie wypisac z jednej parafii i przepisac do innej. I wiecie jakby bylo dobrze? Zeby mnie nie gnoili za chrzest. Bo z jakiej ja jestem parafii. Ja wiem z jakiej i tyle. Bo np. ktos by chcial zaczac np. wszystko od nowa - nawet nie wie czy jest ochrzczony. Dobry ksiadz powinien to wiedziec od razu. Na pierwszy rzut ochrzczony albo tam jakies fiki miki. Krotka modlitwa i od razu. I wiecie - gdyby nie ten chrzest braci wczoraj to bym sie przepisala do innej parafii. Bo ta parafia gdzie mieszkam jest tak DURNA ze juz mam tego dosyc. I MOIM ZDANIEM wiecie przez to ci ludzie porobili sie BEZ SENSU Niemcami. Z PARAFII. Mialo byc inne wezwanie. Moglo byc takie ale od swietego/swietej albo mialo byc cos maryjnego w wezwaniu. Choc najlepiej skromnie od swietej osoby wiecie i wszystko jest normalne, a tak? A ja jak sie wypisze wiecie z tej parafii i przepisze do takiej gdzie cos sie dzialo takiego ze to mialo CECHY CZLOWIECZE to moge mieszkac w Katowicach. I wiecie - bo ze szkoly nie moge byc bo odeszlam bo nie rozumialam. Ale parafia se moge wrocic. I po adresie? No wiecie - nie wiem ale jakby sie dalo to se pojde troche dalej bo po co sie wkurzac nie? Na wsi nie jestem ze jeden kosciol, ksiadz i nic poza tym. Takie zycie :(

Gość kolejnydzienzyycia
Z adresu wiecie jedna parafia i zeby im nie mieszac w papierach to juz to olac, ale czlowiek powinien miec parafie duchowa uwazam, ze LUDZIE tam sa. O to chodzi. Bo moja parafia jest jak najbardziej OK ale ludzie - lo matko. Przede wszystkim za duzo sobie mysla a nic nie znacza. Co oni tam maja w tych glowach? Cos czerwonego. Pomidory i tyle. O nie - za takich ludzi to dzieki wielkie. Jacys swiatlejsi, czlowieczy bardziej ludzie i tyle. A ta parafia jest zle nazwana i tak uwazam biorac pod uwage okolice i to wszystko co sie tu dzialo - mialo byc skromniej i bardzo ZYDOWSKO bo to widac, a jest strasznie rzymsko i sie z tego zrobilo NIEMIECKO a mialo byc zydowsko bo np. moja parafia a parafia sw. Jozefa i calkiem inne zycie i tyle. Albo te moje siostry - pasuje parafia sw. Piotra i Pawla i 2 wariatki a parafia sw. Jozefa i normalne osoby. Czyli mialy byc w POLSCE prozydowskie. Sw. Pawel byl zydem, ale ogolnie rzymianin i tak by mialy mnie a z parafii nie mialy i tyle. I moglam byc bo ksiezy nie znosily wiecie, a jedyny rodowod na wydanie jaki im pasowal to sw. Walenty. W sredniej szkole ojciec Pio - gdzie to. Choc w sumie - z grubej rury na OBYDWIE. No to nie tylko sw. Walenty. Bo czemu Bog im to wybaczyl bo nie byly z parafii maryjnej a zajechaly sie przed Matke Boza Piekarska. I teraz sa od sw. Walentego na wydanie - co to warte pojecia nie mam i dlatego one tez byly razem ciagle, bo nikt tego nie rozumie - Piotr i Pawel i TAK one sie razem dobraly. No bo z jakiej? Z parafii maryjnej takie by nie byly na pewno. A reszta to miedzy soba sie walily i tyle :( No i koniec. Mnie tez Piotr i Pawel choc tyle ile i koniec. I tyle. I maja rzymski rodowod ode mnie, a kolezanki ze studiow nie. Zobaczcie ile wiecej warte byly. Moze beda chcialy? Ale raczej nie bo mnie zajechaly na studiach. I mogly bo mialam rodowod i co tam robilam. To dobre dla debili i tyle :( I taka prawda. I tak sie konczy zawsze uczelnia dla kogos kto ma rodowod. Taka lekcja to jest dla wszystkich uczniow z rodowodami - nie warto. I gdyby nie okolica to musze sie poddac Z PRAWIE SKONCZONYM DOKTORATEM braciom - tyle studia mialam warte i koniec. I sie nie dam. A oni? Kurde - szkoda slow. Taka mam nerwice jak stad do CENTRUM PIEKLA :(

Gość kolejnydzienzyycia
Ja na nie trafilam za wagary wiecie. I jeszcze mialam taka kolezanke z parafii sw. Franciszka. Ale ja opuscilam. Zbyt imprezowa byla i wyleciala. Ja nie moglam wyleciec. Moze mialam? Nie wiem. Tyle kierunkow i moglam za rok isc na byle co, ale ja biola i dalej. I tyle :( I tyle z tego. Ale sie nie dam zupelnie. Wszystko ogrywam bo ALE JA SKONCZYLAM :( Zobaczymy jak mi z matka pojdzie. I wiecie, ze myslaly W SUMIE ta parafia to tak skonczyly. Na sznurze. Taki jest koniec jak sie mysli parafia. One sie rodowodow trzymaly - nikt im sie nie da. Od razu mialy miec rzymski - zwierzeta silnie i nie po nich. Poprzez ksiedza sw. Walentego i to bylo realne gdyby byly normalne, ale pogwalcone i wiecie Piotr i Pawel one byly dla siebie. Gdzies tam w podswiadomosci oczywiscie. A kto ja jestem? Ja wiem ale nie napisze. I ONE mialy mi powiedziec - ty mialas matke w brygidkach a one chyba tez i tyle. No pozyjemy zobaczymy - tak mi to pasuje - przez Afryke do USA - dwie gwiazdy. A tu? Ekonomistki polskie ale w bankach zachodnich moga byc. Tu tez bo im przyznali racje. Ja nie, ale one tak. Ja tez ale ja i Polska. A... i tyle strarczy :(

Gość kolejnydzienzyycia
Nie dopuscic do ich samobojstwa to wiedziec ze one dla siebie byly Piotr i Pawel. I nie mialy szans jak mnie spotkaly. No skomplikowane - ja sie mialam po roku wyniesc. I 6 lat chodzic do szkoly? Wybaczcie, ale mnie sie to w glowie nie miescilo. 4 lata i koniec. No i tak zycie mi przelecialo bo mialam byc ogrodniczka i byloby IDEALNIE, a tak jest beznadzieja do dzis. Ogrodniczka i co dalej? Akurat bym byla tym archeologiem. Sama z siebie tak, ale rodzina? Nawet ogrodniczka nie zostalam - a w zasadzie czemu nie i tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
wiecie ja z tymi bracmi juz na odleglosc I ZAWSZE. Dwa wariaty i koniec. To tylko jest zeby sie nie zabili a w razie co ja to powinnam wiedziec. Ile ja tu problemow mialam - dwa wariaty absolutne. Mnie wiecie jednak Eurupa nie interesuje. No kto to widzial lesby i geje bo maja rzymskie rodowody ale na odleglosc. Oni ani nie walcza i tak dalej. Zeby sie nie kropneli jak siostry - jedyny powod. Do piet mi nie dorastaja - po co mi taki maz - jeden czy drugi. Jak sie wydam to w USA - dzieci moge wciac amerykanskie nawet - bez roznicy - rodowod jak dam to rzymski i tak zeby nie bylo, ze im zawiszcze. Ja swoje i tyle. Bo moge miec dzieci, ale kto to wie i tyle. Co poza tym. A tu lepiej niczego nie komentowac. Po co? Tam beda mi radzic - taki daj czy siaki, posluchac poslucham, ale najlepszy rzymski - nie pojda sie geic ani lesbic z takim rodowodem. No Grecji nie beda miec choc od sw. Pawla powinny i tyle. Takze co traca. Przed sw. Piotra i Pawla z rzymskiego rodowodu wszystko beda miec i zwierzeta - to bardzo wazne. Dwa przyrodniki moga byc. Albo wiecej. Ale dwa bo co to tam i tyle :( Ja mam rodowod lekarski - byle co sie moze dziac. Ze mnie jest medycyna juz teraz z rodowodu lekarskiego i tyle. A reszta? Co wazna reszta, nie? :(

Gość kolejnydzienzyycia
Afryke by mialy z rzymskiego rodowodu.Wszystkie zwierzeta tam - byle co by mogly - Wielka Brytanie tak - Indie przez Wielka Brytanie i WSCHOD i tyle. I by mi sie nie poszly geic ani lesbic a to najwazniejsze po tym co przezylam. Mordowac sie pojda ktos powie - o nie. W USA mi sie nie pojda mordowac - to pojda siedziec i tyle. A jedno im wytlumacze i tez mi beda stac o tego sw. Piotra i Pawla i do kosciola mi pojda jak je ochrzcze a tak? Bo niekoniecznie musza, ale powinny i tyle. I reszte tez im wytlumacze - tak dlugo bede tlumaczyc az kapna i tyle. Takie zycie.

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie jakbym wziela dzieci z USA na przyklad - jakbym nie mogla miec swoich - to mimo wszystkich tych rodowodow przez te moje prace, zycie, tych Amerykanow co sie zabili , wszystko co przezylam - 2 malpki by to byly - bo przez Afryke ZE ZWIERZAT wszystkie ale z Afryki. Czemu tak ktos sie zapyta - z rodziny matki - bo gwiazda a na wyjazd do USA. I co dalej? Wszystko skopane bo w ogrodnictwie nie stali o kwiatki rodzice o kwiatki tylko o ludzi. I taki koniec. Mogli, ale ogolnie mieli stac o kwiatki bo ...taki koniec, ze dzieci amerykanskie by byly malpami dwiema . Z nich. Ze Szkotow i tyle. Ale byle co bym z nimi mogla robic. Byle co. I tyle. I Szkocje tez by mialy - jako 2 malpy i tyle :( Ma to sens? I ma to sens chrzcic takie dzieci? Dwie malpy? Albo brac. Zadnego. Trzeba miec swoje i tyle. Bo tak sie bierze dzieci i czy to sie oplaca. Mnie absolutnie. Dwie malpy. A jak mnie kiedys zabija, ze mam USA gdzies?

Gość kolejnydzienzyycia
Jedynie zobaczcie jakby byly ochrzczone to nie po nich, a tak ZAWSZE PO NICH takie beznadziejne rodowody mieli rodzice matki, A nglie musza miec i tyle. Z rzymskiego rodowodu Maryje beda miec, a Anglie? Nie moga zostac bez Anglii. No i ochrzczone , 2 katoliki i do kosciola im zostaje. Co im zostaje? Inaczej no to tam - ale zawsze sie musza opamietac bo po nich. POKUTA I NAWROCENIE zawsze im to zostaje po matce. Bo tylko tak bede ich matka. Jak inaczej? Nie ma innego sposobu :(

Gość kolejnydzienzyycia
I wiecie - to by bylo PIEKLO w tym USA. Teraz jest jedno, a dalej drugie wiecie. No i zostawaloby mi PRZEKLINAC na wiecznosc rodzine brata ze zamiast wziac rodowod ode mnie to poszli sie ze mnie smiac ze sie nie wydalam, zgnoili mnie w szkole, na uczelni, pomowili, a teraz by chcieli rodowody - po pewnej czesci ciala i tyle :( Bo ja po prostu nie mialam stalej pracy, mieszkania, i tak dalej i tyle z calosci. I mogliby miec bo sa fajni to tylko moj brat ma ze gapil sie na chmurke i cos z ta chmurka zrobil. Studia zaoczne ma i tyle. To na Polske ma zeby mu nic nie zrobili. Przeze mnie tez. I tyle. A reszta? No ja zawsze bede gderac, ze przez Polske ani dzieci bo Maryje posialam. A dzieci maryjne zrobie - tam jest jakas druga Czestochowa to ja znajde i tyle. Ta Polska maryjna chocby wcale, ale tak sie bedzie nazywac. Dla mnie to jedna Analiza - ale to Niemcow tak pomowie zeby dzieci nie zrobily mi sie Niemcami z rodowodow tylko RZYMIANAMI maja byc. I tak je bede uczyc, Niemcow wytlumacze i wiare maja miec. I tyle. I co jeszcze mozna wymyslic? Nie wiem. Modlic sie oby sie Pan Bog nad nimi zlitowal i do piekla przeze mnie nie poszly, a przed siebie tez. ?

Gość kolejnydzienzyycia
A do Maryji trzeba sie modlic, zeby rodziny mialy , hajtnely sie, dzieci mialy i tyle. I nigdy nie wolno im byc Niemcami bo ja je wtedy szlakne. Bo ich nie znam. Niemcy maja miec, ale Niemcami - ja im dam. Bo by bylo na mnie, ze ma rodowod na USA a z dzieci szmata Niemcow porobila. I sluszne pretensje i dzieci do piekla, a tak nie do piekla i wiele by sie dalo wymyslic bo tak i juz... takie zycie i tyle.

Gość kolejnydzienzyycia
Niemcy wiecie generalnie sa bardzo wysoko, ale juz historycznie - jeszcze za Biblie moga byc biblijni, ale bez sensu - Angliki tez maja Biblie. Hisotrycznie juz wszystko - tam jest tak DO ANALIZY i OD ANALIZY. Nic wiecej tam nie ma i tyle. Bo miala i Kaina i Judasza i Nerona i Hitlera i Lucyfera i KSIEDZA UPADLEGO. Wszystko. Takze wyzej juz nie ma niczego. A jest potepiona, ze szla do szkoly bez powolania, rodowodu, bez niczego - jako Holenderka NIE CIERPIAC DZIECI. I tyle. Bo czemu ona dzieci nie miala? Bo ich nie znosila.

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie - pisze to, zeby mnie nikt NoRMALNY (???) nie pomawial, ze stoje o lesby i nie wiadomo co - takie rzeczy. Nic z tego. Wlasnie w USA gdyby mnie ktos chcial moge dzieci wziac i rzymskie rodowowdy zeby mi sie nie zaczely GEIC I LESBIC bo taka opinie ma Europa w USA - co tam ten Rzym znaczy w ogole. Grecja to lesby, Niemcy to pedaly - pasuja do siebie idealnie. Taka opinie ma Europa w USA teraz i to tak juz pisze, zeby sie zadna LESBA i GEJ z Europy do mnie nie dostawiali z tym moim rodowodem na USA , ktorego za nic w swiecie nie sprzedam. Bo jedna babka w Polsce miala ode mnie maryjny i mogla sobie zyc spokojnie az do smierci i w zadku miec wyrodne dzieci to poleciala do gazety i sie go pozbyla bo zrobila z tragedii rodzinnej sprawe publiczna. Ja takich rzeczy nie robie, a nawet jesli wiecie to nie wiem - ale nie pisze w gazecie niczego tylko na blogu. Nikomu nie dam pisac o tym co ja przezylam w Polsce i polskiej szkole. A czemu np. dzieci amerykanskie to MALPY. No ale maja Anglie - bo czemu rodzice matki? Tez musze powiedziec prawde - co w Polsce robilam - przeciez nie klamie sie czlowieka. Tu jedno klamstwo juz mam i co z tego. Czemu za maz wczesniej nie wyszlam - przeciez sama prawda - ze dziadkowie w sumie grobu nie maja - tak cudowni sa ludzie w Szkocji, ale niech maja Anglie - niech se ja zezra a te mieszkania tez. Rzymski rodowod a mieszkania byly w Anglii jak podrosna to sie dowiem wiecie. No to macie dziadek piesek, babcia kotek - dzieci nie mieli i taki koniec. A zyjcie se tam - prosze bardzo. Bo czemu o Anglie nie stalam - to jedzcie szukac mieszkan. Taka historia to jest. No to w Londynie powinni dostac - moje dzieci znowu to samo - rodowod na USA i do Polski moga jechac tu dochodzic swoich praw, albo rodzina meza - zalezy co za typek mi sie tam trafi O ILE. I tyle. Co wiecej? Nic poza tym. A dwoje i tak musze wziac bo ani braciom nie dam rady ani siostrom ani nikomu i tyle. No to 2 wojowniki, bracia blizniaki i tyle. 2 chlopcow i tyle. Pozniej moze mi sie cos urodzi albo siostrzyczke mozna im wziac i koniec zycia. No i tyle. Tez musze pieniadze zbierac, zobacze czy matke da sie odnalexc i tyle. Normalnych ludzi tez bym chciala poznac przeciez. Bo ja mam zla opinie w Niemczech - lo matko a jaka ci Niemcy maja opinie. A jakie ja mam zycie przez niemcow. Czy te lesby albo ten amazon sie zastanaowil? Ja tam sie nie chcialam geic czy lesbic, nikogo nie zabilam zeby tak siedziec bez sensu. Sie uczylam , pracowalam - bo w Polsce to nie ma. To dzieci amerykanskie malpy i koniec. Ja im dam. Afryka lepsza od Polski - bo mozna pojechac na wakacje. I przepasc bez sladu - to w Polsce tez i kosicioly. A tam przyroda powiedza - to lepiej. A to niech jada. Ja tam jestem z Polski KOLO ROSJI im powie. Bo porobie ruskow z tych dzieci i zadnych nie dostane - no w Niemczech, a jak w USA beda TACY sami to lekarzy beda mieli wiecie - ja im dam lekarzy - tam czapeczka bejsbolowa i lec - kierowac autem bo w Polsce drog nie ma. I niech do ogrodnictwa w Niemczech do PANA HAKI i madame ZAKLINY na skarge co Polka z dziecmi zrobila. No to se mieli dentystow sami z nich porobic i tyle, nie? Po co im w ogole szkoly w tym USA. A ci moi bracia? Niezonaci i mi beda dziecmi rzadzic - juz ja im dam. Szmaty ostatnie - na razie jeden do wlasciwej dziury nie trafil a co dopiero dziecko zeby splodzic, a sie bedzie madrzyl. Sie bal isc na studia - on sie mial piekla bac a nie na studia isc. Wielki gieroj. Zawsze mogl do USA z Niemiec wyjechac a co najmniej do Anglii jak go okolica wpieprzala. Czemu nie? I tyle mu napisze i takim durniom jak on, a ten Rusce tez. Ona w USA mieszka - no - akurat okolica tez wygrywa i tyle. I koniec - a tez taka - jedynie ze z tej Rosji nic wiecej. I to wielka baptystka, ani Maryji nie ma. Ta ma te rodzine. Jak ja mi powie. Kiedys. Chcialaby. Moze nie bedzie tak zle, a i tak zawsze bede wyzej od niej bo ode mnie Niemka, a ja zawsze bede z Polski i koniec. A Niemka mowi po niemiecku jej powiem i niech sie idzie lesbic - tyle jej zostalo w wielkich baptystach przy durnym mezu. Mam nadzieje, ze tak nisko w USA nie skoncze Z LESBAMI z Grecji - moze sie wezme za tenisa? PAMIECI DIANY jak zarobie cos w tej Holandii bo roku trucia dupy i odzyskaniu CUDOWNYM adresu, rowera i samochodu :( No i zostaje jeszcze jedna szmata w ogrodnictwie - morderczyni z opinia lesby. Powinna siedziec ta szmata z pietra. Tam nikogo nie bylo normalnego. Same szmaty i pan HAKI - on nawet szmata nie jest. PSYCHOL i tyle :( Taki film PSYCHOL mam nadzieje ze jest -to o nim. I tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie ten moj brat to jeden psychol a ten pan Haki to drugi ale ...kolejnosc odwrotna wiecie. I ten moj STARSZY brat - on taki sam jak ten co sie powiesil - co sie hajtnal i powiesil bo chcial zobaczyc co dalej i tyle. I taki poziom IQ tam jest i ja to mam zmieniac i ksiedza ojcobojce. Moze akurat trafie lepiej bo zaraz uslysze, ze WSZEDZIE TO SAMo - tak geje i lesby wszedzie w takich ilosciach jak po amazon. Bo wiecie te czekolady inaczej i ja tam do dzis jestem i byle kto tam moze przyjsc i dobrze by bylo, ale IWONKA najwazniejsza - ani za maz nie wyszla, a gdzie tam lepsza praca i 3 dzieci - chocby i cudzych. Do widzenia i koniec. I tyle. I taka zawsze bylam i mialam sie nie dac, wyjechac z Polski , kombinowac panstwami, ale ten rodowod musialabym miec jak dzis. A poza tym w domu mi zle mowili POLSKA BEDZIE WIELKA - tak mowili. No kiedy - jak ja bede przysypana ziemia. Nie bedzie, nie ma takiej mozliwosci. Jak ja zaluje ze nie wyjechalam. Teraz Ruska jest madrzejsza ode mnie, ale ja sie nie dam wiecie. Jeszcze im skopie dupy - w tej Anglii tez. Bo dzieci z USA malpy - to beda miec Londyn i Z POLSKI lepsze zwierzeta bo tu dojada i tyle. W koncu 35 lat juz mam. I TU BEDA miec lepsze zwierzeta jak sobie tu przyjada zwlaszcza z lasu i koniec. I nie ma niczego wiecej. Bo Rosji nie beda miec - ode mnie z Polski beda miec i spadaka wszyscy. A sie nie beda uczyc to kierowcy i niech spadaja. Na magazyn mi powiedza - jak beda miec rodziny - zadnych glupoli na magazyn tez nie wysle - chyba ze sami se ich tam dadza - dwoch gejow - ale to nie moje wychowanie. Bo wiecie - trzebaby stac o rodziny - sami niech se stoja - czemu to sie geic poszli mimo tylu modlitw i tyle. I nawet w Polsce byli - oby nie zaczeli tu sie geic bo mnie szlag trafilby na miejscu - wszystko mozliwe - mieli miec stad Maryje i Rosje to sie geic poszli - ale zaraz bede wiedziec wiecie. Wszystko. Po zwierzetach. Czy dalej malpy czy juz cos lepiej. I tyle wam napisze :(

Gość kolejnydzienzyycia
Dlatego wiecie jestem jaka jestem bo powiedza A PO CO STOJE o TRANSPORT - jezdzic chce? No a skad wiem co bedzie dalej? jak nie wyjade do USA to nie wyjade ale nie wiadomo co bedzie. Musze miec USA i koniec. I tyle. Rosjanka sobie zyje bo chciala do USA wyjechac - maz kierowca, ona cos tam i pasowalo, a ja co - bez USA zostane. Dlatego musze miec transport i tyle. Nigdy nic nie wiadomo - a kazdy mi swini wiecie. A kierowcom nie dam - ostatnia firma wiecie KOSCIOL jEST OD SZATANA - co zrobic z takim kierowca? W sumie - nie zycze sobie takich uwag, a tego nie ma nigdzie, zeby takich kierowcow gdzies zglaszac. I mowi do mnie odwracajac sie - a po co mi to? Chce mnie wywalic. A ja o kosciele nic nie zaczelam mowic. Nic. I mowi do mnie odwrocony twarza bo ja nie zglosilam papierosa. Nic nie mowil ani nie zwrocilam uwagi jak zaczal palic, okno otworzyl. To juz on gorzej na mnie wplywa KOSCIOL OD SZATANA - a jakbym np. stracila panowanie nad soba i go uderzyla w tym momencie i co i wypadek. Nigdy nie wiadomo sluchajcie co sie moze zdarzyc. Przykro mi, ja sie nie dam i tyle. A jeszcze bym sobie poprsila BIBLISTOW w domku ostatnim - bo oni na mnie - a ci Swiadkowie Jehowy w niedziele. Co to mialo byc? Bo tez nie wiem do czego zmierzali? Cos tam ogrywali, ale kogo? Co? Ja powiedzialam - w kosciele stoi sie o sakramenty swiete i do widzenia i tyle. No a nie mam racji? Jak 150 - przynajmniej dla siebie i przykro mi takie zycie i koniec. Forsa na stol i tyle. Nic poza tym. I jeszcze glupia to brak adresu, auta i rowera. Do widzenia i koniec :(

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie goscie w domku - bo ja nie jestem goscinna , ale co za ludzie? co to obcy ludzie w domku - a jakby cos zginelo. Przeciez to tak jak w Polsce - to DO SKRZYNKI POCZTOWEJ sie wrzuca gazetke i adres - tu a tu przyjdz. Co to wpuszczacie Swiadkow Jehowy do domu? Rozmawiacie z nimi? Przeciez to staly adres ich jest, nie? Jakies dzieci po 20stce nie beda mi rzadzic. To ja mialam akademik za pieniadze rodzicow i dalej brak pracy - i tak bylo ale to mi rzadzic tym bardziej nie beda, a poza tym pracy bylo duzo, wszystko bylo inaczej 10 lat temu. To jest dekada i tyle. Moze tez bym byla taka jak oni gdybym wyjechala po studiach ale nie wyjechalam i koniec. I takie mam zycie a nie inne. I zadna Iwonka nie jestem - tu rodzine mam i sie musze z nimi liczyc. Ona jest nienormalna dla mnie i koniec. Tam sie hajtnac - dzieci zebrac - jedno moze urodzic dyc jeszcze i corke przy sobie, czegos lepszego poszukac i tyle. Siostra w Niemczech - to ja kompromituje. 6 lat tak siedzi i tyle osiagnela, ale najmadrzejsza na swiecie. Bo biura nie moze miec bo nie umie zajsc. To niech sobie drugie dziecko wezmnie. Np. z Kanady moze wziac - facet Holender, siostra w Niemczech - starsza corka moze sie szybko wydac i raz dwa bedzie babcia. Niech ruszy tez glowa bardziej niz dupa. Bo dziecko to i tak dupa a ona tego nawet nie umie. Ja tez mi powie i nie ma racji bo jestem sama i niech spieprza. A ruska tez nie ma racji bo ja mialam BERECIK FRANCUSKI na glowie bo ja bylam Francuzka w tym ogrdnictwie. ORMIANKA mi powiedza. Nie Francuzka - tylko nie mowilam po francusku. I tyle mnie wszystko obchodzilo. A ona lepiej niech jedzie na wakacje do Francji PO MNIE a niech nie pieprzy bo jest tak obrzydliwa ze powie, ze przeze mnie na wakacje gdzie pojechac nie ma - taka lesba z Polski sie do niej przyczepila. Nie moze do Francji. Ale i tak ruska lepsza niz ja - bo stala prace dostana dzieki niej i Magdzie. No oby bo do piekla pojda. W koncu brat jaki brat ale brat, a one? Jakies NIE WIADOMO CZYJE i tyle - bo czyje? To rodzina a one? I tyle :( Rodziny sie nie wybiera a takich jak one zaraz 50 innych moze byc. Zwlaszcza ode mnie sie dowiem z taka opinia. To mi mialy z drogi zejsc i bym miala lepsza opinie, a tak niech sobie robia co chca - i tak sa najmadrzejsze na swiecie zwlaszcza jak sie urzna w kiblu w dyskotece. I tyle mnie to obchodzi. A siostra Ania tez. Bo ona nie bylaby moja siostra gdyby nie WYLUDZILA rodowodu. Gdybym wiedziala troche wiecej o tych rodowodach to go nie ma I SIEDZI. A one za nia. Gdzie? Na kiblu? W KICIU i tyle. Bo kto wie czy rodzina za babcie nie zglosila jej w Polsce na policji. I SLUSZNIE. Tam byla proba zabojstwa na wlascicielu. Pochwalam rodzine i koniec. Ja nie mam dowodow. Ja mam tylko jej adres. Prawdopodobnie przez to poszedl rodzinie staly adres i poszli zglosic na policje ze babci nie ma - wiecie to sa zagrywki miedzy Ania a rodzina. No to teraz ja wiem na 100% ze mam adres staly, auto i rower. Tyle mam dzis, wiem jak i tego pilnuje. No i bagazy. A reszta? Nie wiem. Brat ma staly adres. Ania. Poszedl jej przez babcie zgloszona na policji. Tak uwazaja. Zeby nie dostala stalej pracy i sie w Polsce hajtnela, miala tu restauracje - zeby im bylo lepiej. I wiecie szkoda tej Ani ale dalej nie wiem co bedzie. Ode mnie ma rodowod to watpie ze ja wsadza, a ci tylko sie nia urzadzaja - ta rodzina, oklamuja sie, babci nie ma. Jak tu u mnie, ale tu nie bylo zabojstwa i teraz uczciwe - powinni bratu powiedziec, ze jedna z pracownic ma zgloszenie na policji zaginiecia babci w rodzinie. BYLA pracownica? Dzieki mnie moze tam wrocic. A probowala wyjsc za maz, wymuszajac malzenstwo na sprzedawcy w sklepie, brata zabic, ogrodnictwo jej i wszystko gra. I ja mialam byc wrobiona i wiecie - nie wiem jak to sie stalo ale JEJ adres mam i tyle. Do dzis. Zaraz to sprawdze. Takze mnie nikt w nic nie wrobi. I niech nie probuja bo jej adres mam i prawdopodobnie tez ja zglosze na policje, ze przez nia po prostu zostalam wmieszana w probe zabojstwa - taki adres, imie, nazwisko i koniec. Bo czuje ze to nie jest jej staly adres. I tak sie to chyba skonczy, ze taka a taka osoba zglasza taka a taka osobe, ze uwaza ze zostala sprowokowana do przyjazdu do pracy w celu wmieszania jej w zabojstwo wlasciciela zakladu pracy. Praca byla z internetu i taki koniec. Osoba kontaktowa Agnieszka Smieszka. Nic wiecej mnie nie obchodzi. Adres i nazwisko Ani DZIEKI BOGU mam bo po mnie na policji a tak nie. Czemu wzielam dane? A bo taka sympatyczna i siostra adopcyjna z kasa. No to spisalam dane. Tak sie nie robi - ale na wierzchu miala , kazdy mogl spisac. Na walizce miala dane - przyklejone. Tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie czytajac te moje listy rodzina Ani CHYBA -90% zglosila zaginiecie babci na policji. Bo jej nie ma, ciala nie znalezli. No 90% bede wiedziec. Jak cos to ide na nia na policje, ze wmieszala mnie w probe zabojstwa w Niemczech i tyle. Ona , Agnieszka Smieszka i tam inne szmaty po 20stce siksy - tam inne tez stare szmaty i tyle. Nazwa firmy w necie - nie mam papierow z firmy - tylko maile z Agnieszka Smieszka i tyle. Brak regulaminow, STRASZNA praca, straszne warunki - jedynie ze kwiatki - taka a taka siedzi na jakims kontrakcie - za 3 lata zostaje jej morderstwo mnie, zeby dostala dalsza prace w holandii albo nie wiem - zeby zyla spokojnie jak dzis z dala od rodziny. Dlatego ja ide sie pytac czy z takiego adresu jest zgloszone zaginiecie starszej pani i tyle. Jesli jest to ja chce calosc wyjasnic bo zostaje jej mnie sie pozbyc i wszystko gra. jedynie ze zyje mi powie. Co ja robie? A co to zero obchodzi to? I tyle. Szmata chora psychicznie. I to 20 lat ma ta kurew i tyle :( Jeszcze rodowod wymusila. tego rodowodu sie nie da wziac. Przez gowno i ciulice schujala pol roku pracy. I to jest siostra. CIULICA i gowno z dupy. To nie jest zadna moja siostra. Deska w leb i jej nie ma. Moze tak pozbywa sie ona rodowodu ode mnie? Oby i niech idzie w ciupie gnic. tyle mnie obchodzi ona i kazda inna tam. Jedna osoba byla tam warta uwagi, ale zrezygnowalam i koniec. Powrotu nie ma. W koncu jestem rzymianka. Mialy to sobie przemyslec. ONE TEZ mi powiedza - jeszcze mi przywala.CHUJEM HAKIEGO? No to na pewno. Jak ma do kolan. I tyle moge im napisac. AMEN :( ps. ciekawe czy boli bardzo takim chujem do kolan. Bo jeszcze nie dostalam. I tyle :(