Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewew

Coraz nizsza cena seksu.

Polecane posty

To nie jest w takim razie dobry przykład, bo z tego miasta większość młodych ludzi wyjechała :P poszukaj Warszawy, Krakowa itp

Gość wewew
Podalem dane z Ostrowca przypadkowo, to akurat mi wyskoczylo w google. Nie mam nic wspolnego z Ostrowcem

Gość wewew
W Ostrowcu kobiety są starsze w 15% małżeństw. To już sporo. Pisalem ze w prawie polowie malzenstw tak jest. 15 % a polowa to jest ogromna roznica

Aha: jeszcze jedna sprawa. Te różnice wiekowe są bardzo zależne od wykształcenia. Wraz ze wzrostem wykształcenia kobiety "jakby się starzały" względem męża. To też może tłumaczyć pośrednio różnice pomiędzy większą wsią a mniejszą wsią.

Dodajmy jeszcze jedną różnicę - wraz z wzrostem wielkości "wsi" wzrasta liczba związków nieformalnych - a tych statystyki nie ujmują.

Gość wewew
Na szczęscie mam swoje pasje i to mi pozwala zapomniec o tym że jestem "zbyt" samodzielna i zbyt wiele mam "wymagań" żeby z kimś być. ale już mi dobrze samej Ginjal, nie znam Cie, ale obawiam sie ze tylko sobie tak wmawiasz. Nie mowie ze jest Ci samej zle, ale watpie by bylo bardzo dobrze. Wiekszosc ludzi jest stworzona do zycia w malzenstwie, z kims. Samotnosc doskwiera szczegolnie kobietom z racji ich natury. Ciekawy jestem, jakie masz pasje, uchylisz rabka tajemnicy?

Gość O tak to jest super.
Jak jesteś facetem autorze (w co wątpię) to zupełnie nie rozumiem na co narzekasz i po co założyłeś ten temat. Mówię ci jako kobieta, że wcale nie narzekam na obecne czasy, bo zmiana wyszła kobietom na dobre, a ty dalej swoje. Nie widzę też problemu w tym, że więcej kobiet kończy szkoły i nie rozumiem twojego modelu segregacji ludzi. Rozumiem, że w pierwszym poście opisałeś schemat swojego zachowania. Czyli, że jak kobieta czegoś nie chce to wymieniasz ją na inną? Ale w takim wypadku tym bardziej nie wiem z czego jesteś niezadowolony.

wewe i to magia słowa pisanego napisałam ze mam skonczone 30 lat ale ile....lat po tej 30 juz nie... nie, nie nia skonczylam 30 wczoraj to było z jakies 6 lat temu, po 30 po prostu dalam sobie spokój ze zwiazkami zajelam sie praca i swoja psaja. Co to za psaja a mianowicie Ameryka Południowa, na szczesie mam taka prace która pozwala co nieco zaoszczedzic wiec juz w tym roku jade do Amazonii! Kreci mnie to od dawna w tym roku realizacja marzen! Generalnie interesuję się dzikimi zakątkami globu staram się o nich dowiedziec jak najwiecej, poznać i marzyć że kiedyś tam się znajdę jeden cel własnie sie realizuje więc myslę ze inne tez uda się zrealizować! Nie nie jest mi dobrze nie będę zaprzeczać, ale nie mam innej opcji na dzień dzisiejszy i mogłabym siąść i płakać ale co by mi to dało? Wole znaleźć coś co jest dla mnie ważne i o czym mogę mysleć skoro nie dane mi jest póki co być w fajnym związku i znalazłam! reszta ? co ma być to będzie strasznie brak mi bliskiej osoby ale nie ma i cóż to nie jest powód żeby nie realizowac swoich marzeń! inne pasje: rower, filmy, wędrówki, ksiązki, muzyka ale ta najważniejsza to Ameryka Południowa!

Gość wewew
Dlaczego watpisz w to ze jestem facetem? Zalozylem ten temat bo jest problem. To jest problem dla kobiet glownie, ale to nie przeszkadza by facet wzrocil uwage na ten problem. Facetow ten problem tez dotyczy, bo bezposrednio ich dotyczy. Nie wiem czy dobrze zrozumialas przeslanie tekstu. W pierwszym poscie nic nie opisalem. Pierwzy post to jest kopia artykuliu

Książki, muzyka, film to nie są pasje - to tylko sposób na nadmiar czasu wolnego ; ) (oczywiście żartuje, to może być pasja) (w rożnych ankietach 80% osób pisze w rubryce zainteresowania: książki, muzyka, film ; ) ) Ameryka Południowa to rozumiem :D to brzmi naprawdę jak pasja ; )

Gość wewew
Ameryka Poludniowa powiadasz. Czytalas moze swietna ksiazke "Goraczka latynoamerykansa" Domoslawskiego? Jesli nie to goraco polecam. Co do wieku, to nie chodzi tu u magiczna granice 30 lat, nie ma wiekszej roznicy miedzy singielka 31 letnia a 28 letnia. Ale juz roznica miedzy 30 letnia singielka a singielka 36 letnia jest dosc wyrazna. W tym sensie ze singielka 36-letnia ma mneijsze pole wyboru facetow.

Gość awwqwqw
up

Gość alejedssds
podbijam

Gość sasasaas
up