Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Dlaczego polscy meczyzni nie maja wziecia za granica?

Polecane posty

Gość awwqwqw

Polki zagranica maja opinie bardzo ladnych kobiet, idealnych kandydatek na zone i nie moga sie odpedzic od adoratorow. Co innego jest z polskimi facetami zagranica. Kobiety innych nacji niz polska nie przepadaja za polskimi mezczyznami. Polsct mezczyzni nie maja powodzenia u zagranicznych kobiet. Dlaczego tak jest?

Gość prawdaaaaaaa
są za mało opaleni, a dobór naturalny preferuje osoby opalone bo ich obrona przed mutagenami (UV) jest lepsza i DNA bezpieczniejsze :)

Ponieważ bardzo często nie mają ambicji,swojego stylu,pewności siebie i rzadko mają coś mądrego do powiedzenia,nie są ciekawi świata....często wystarcza im weekend z piwem...Uogólniłam, więc tych porządnych,którzy nie zaliczają się do powyższej listy przepraszam...w tym jednego szczególnie przepraszam,bo ja akurat miałam to szczęście, że zamieniłam Angola na Polaka :D

"Dlaczego polscy meżczyzni nie maja wzięcia za granica?" Z tego samego powodu, co w Polce. :) Nie oszukujmy się polaczki nigdy nie będą tak oblegani jak Włosi czy Francuzi. ❤️

Haha! gdyby o opalenizne chodzilo, to byliby na przyklad w Stanach rozchwytywani, bo wiekszosc Polakow pracuje na budowie. Czesto po opaleniznie mozna poznac gdzie kto pracuje, ale problem z polskimi panami, chyba jest gdzie indziej ;)

zawsze szczery "wciaz nie potrafisz rozroznic cytatu od mojej wypowiedzi?" Oczywiście, że potrafię, ale jak już wcześniej pisałaś inni się czasem mylą i wychodzisz na jeszcze większego głupca.

to jest problem tych innych jesli rowniez nie potrafia a co do wychodzenia na glupca to niunia, naprawde na twoim miejscu bylbym ostrozniejszy :-)

zawsze szczery, Może pomówimy o twojej "męskości", co? Pisz, pisz i rozbawiaj mnie dalej, błaźnie. :)

zawsze szczery, Co? Już się wystraszyłeś? Wiedziałam, że facet z ciebie żaden. Dlatego tez siedzisz tu na damskim forum, jesteś drugim offermą. A może jesteście jedną osobą... nie wiem, nie wiem.

Gość OneTwo
Ja mam. W Holandii i na Ukrainie. Nigdzie indziej nie byłem.

Gość Zuzanna Ameliiiiia
Czesc Aneta - Szczery nie jest w stanie przezyc , ze ktos chociaz raz dziennie sie usmiechnie. To jest dla niego tragedia.

Jestem normalnym wysportowanym chłopakiem z 40cm bicepsem dość wysokim ok 1,83.a nie cipowatym Don Juanem A tam też są panny ładne i brzydkie takie co się puszczają takie łatwe i takie niedostepne i porządne takie normalne i takie co maja najebane w głowie tak samo jak w Polsce Po prostu trzeba umnieć zagadać taka zasada panuje wszędzie Polacy tez nie są cipami tak samo jak ukraincy czy ruscy. i ogólnie inne kraje się ich boją.Jak bys cie widzieli jacy Niemcy są brzydcy albo holendrzy jak juz schodzimy na temat urody

zawsze szczery "Jestem normalnym" "na tym nalezy poprzestac" Ty nawet od tego byś nie mógł zacząć. :O

Gość bo fajni, ambitni, ciekawi
faceci nie musza wyjeżdżać za granicę - znajdują dobrą pracę w PL bo są tego warci. Wyjeżdżają sami nieudacznicy, stad opinia. Gorzej z kobietami - wiele w mlodości popełnia pospolity błąd - idzie na debilne studia, bo tak koleżanki/rodzina każą, albo dlatego, że uważa, iż na trudnych nie da rady. To i pracy nie ma, zreszta kobiety zarabiają mniej niż faceci. Więc nawet fajne babki wyjeżdżaja za granicę i tam znajdują kogoś.

Gość DKNY
to jest tak, że mężczyźni nie patrzą bardzo na pozycję społeczną kobiety, super inteligentna też być nie musi A teraz zastanówcie się jak jest odwrotnie, i jakie zdanie ma się o cudzoziemcu imigrującym za chlebem To tak, jak u nas mieli by mieć wietnamczycy handlujący bazarowym chłamem na byłam stadionie dziesięciolecia (no moze trochę przesadzam) Tzn młodsi, np studenci pracujący w miejscach gastronomicznych to jeszcze OK, ale starsi? sam się wniosek nasuwa

Polacy za granicą wykonują wstydliwe prace fizyczne, a przez pryzmat pozycji zawodowej są tam oceniani. Nawet jeżeli wyglądajaa jak modele nie mają szans u kobiet dla których liczy się status. Nawet jeżeli ejstes lekarzem w londynie nic to nie znaczy - mozesz z dyplomem Akademii Medycznej sprzątać najwyżej ulice Natomiast dla facetów np Brytyjczyków, nie licxzy sie czy Polka zmywa podłogi w Pubie czy ubikacje, ale jej wygląd -twarz i ciało. już wiesz dlaczego?. Wyslij rodziców do londynu. Twoją matką zainteresują się bogaci starzy Anglicy, natomiast bogate stare angielki na widok twojego ojca ładującego śmietniczki zwymiotują. Teraz juz wiesz czemu? Niestety Polki mają najczęściej wzięcie u bezrobotnych Angoli, przegranych życiowo, z podstawowym wykształceniem. Żyjących z zasiłku, który dla nich jest odpowiednikiem zarobków polskich ginekologów czy bankierów.