Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwqwqw

Dlaczego polscy meczyzni nie maja wziecia za granica?

Polecane posty

Gość hnjiuj
zgadza sie, ze kobiety z zachodu sa bardziej wyzwolone sa latwiejsze niz polski, ale one sa w swoich krajach i nikt ich nie ocenia. Polki natomiast przyjezdzajac do obcego kraju i rozkladajac sie po 2 drinkach wystawiaja sobie negatywne swiadectwo i niewazne, ze tubylcza kobieta rozlozy sie po 1 drinku, to Polka zostani uznana za latwa, ktora przyjechala szukac bogatego meza...

Gość DKNY
"4te slowo jest dla mnie nierozumiale" oj tam, przecież wiadomo, że pojawiło się w kontekście absurdu takiego samego jak Wasze ironiczne wychwalanie Anetkowej osobowości dwie strony wcześniej :)

Gość DKNY
nawiazując do wspomnianych dwóch stron wczesniej - tak sie skalda, ze miałam do czynienia z podrywem Włochów co najmniej kilka razy i akurat wolę w tym względzie styl polski więc teoria super atrakcyjnego południowca jakby upada

Gość DKNY
"tego slowa tez nie rozumiem" to przyjrzyj sie swojej zacytpwanej wyzej linijce, mozna ją opisac tym słowem ;-)

Gość Egoiste jak sie nie zmieni,bed
zie przyciagac same kretynki w wieku do 22 lat.

Gość DKNY
"i to sie nazywa patriotyzm" próbujesz mnie obrazić? ;-)

Ludzie - a raczej faceci na tym forum - "Niemki czy inne są wyzwolone " a Polki sę rozkładają po 2 drinkach" ???!!!! To, niby, co? {Podwójna moralność? A może Polki wreszcie mogą być sobą i mają w doopie i was, polscy macho z przeceny i ten wasz posrany system wartości? Lepiej patrzcie na siebie, pijaki, brudasy i chamy.

Gość DKNY
cos mi się wydaje, ze Kamecha nie ma powodzenia u rodaczek i rzuca tu przykładami jakichś dziewczątek, które za granicę wyrwały sie z biedy i kompletnej nieznajomości świata i my to mamy przyjąć za grupę reprezentatywną Polki za granicą

zuzka, wybacze ci jak juz nigdy nie dolaczysz do zadnego topiku, bo twoje dolaczenie do dyskusji mozna przyrownac do dolaczenia jumbo jeta do ekspresu paryz moskwa

"Drabina nikogo nie pozna z 176 cm wzrostu" IMO, kretynie, lepiej być dziewczyną, która ma 176cm, niż chłopakiem, który ma tylko 162cm, a i jeszcze do tego waży 80kg. Mała Klucha z ciebie i tyle w temacie.

no niekoniecznie - skoro nikt nie zwiążę się z puszczalską to skąd owe puszczalskie (bo wszystkie polki to puszczalskie) mają dzieci? po prostu polskie kurwy po tym jak dadzą już we wszystkich tureckich lokalach uznają że pora na założenie rodziny i udają przed polakami wielkie cnotki... oh

Gość DKNY
"Wybaczcie , ale nie mam mozliwosci dolaczyc " :D "zuzka, wybacze ci jak juz nigdy nie dolaczysz do zadnego topiku, bo twoje dolaczenie do dyskusji mozna przyrownac do dolaczenia jumbo jeta do ekspresu paryz moskwa" :D :D niejeden scenariusz komedii nie moze sie czasem równać z rozrywka na kafe :)

Gość DKNY
ale z mam nadzieje, ze Włoch Północny?

Gość Wkurze was ale
Egoist 31 1. Po pierwsze - nie sprowadzaj pokolenia starych Polaków, wychowanych przez Gierka i PRL(48-50lat) na czczeniu nędzy, do pokolenia młodych, wychowanych na MTV lat 90-tych. Nauczonych gloryfikowania urody profesjonalizmu i doskonałości fizycznej i zawodowej MtV czy nie Mtv, Polacy za granica robia roboty murzynskie i nie gadaj bzdur ze kasta z Polski wyjezdza bo to nie prawda. 2. Emigranci polscy we Włoszech = biedota polskiej wsi. To nie jest grupa reprezentująca polskie miasta. Ale to jest grupa najliczniejsza i najbardziej rzucajaca sie w oczy, ta reprezentuaca Polske za granica. (niestety) 3. Po drugie chcesz zabłysnąć, a słowo rzadko piszesz przez "ż" ?. Chlopcze, gdzie ja napisalam ze chce zablysnac? O sobie przeciez nic nie napisalam. Nawet mi si tekstu niechce sprawdzic przed wyslaniem. A poza tym, moge sobie bledy walic,ile zechce bo to nie jest moj pierwszy jezyk, a czwarty, a Tobie nic do tego.

Gość Taka sobie laleczka
DKNY Nie, poludniowiec, wole tych z poludnia, bo bardzo za rodzina sa. Jak sie zaangazuja to sa bardzo dobrymi mezami i ojcami. Ja za moim przepadam, a on za mna i to po kilkunastu latach.

Gość Taka sobie laleczka
hnjiuj, to ze Ty nie umiesz, to nie znaczy ze ona nie moze umiec. Zazdrosc nie daje spokoju.

Gość DKNY
"Nie, poludniowiec, wole tych z poludnia, " aha, w takim razie są rożne Polki, ja jestem ta inna :)

Gość DKNY
"wyjaśnij mi może w takim razie jak to się stało że pan simon mol zaraził hivem kilkanaście polek i to nie tych które "z biedy i nieznajomoci świata" się z nim puściły tylko w większości lewicowe aktywistki "walczące z dyskryminacją, ciemnogrodem i rasizmem" " aktywistki nierasistki działające jedyne nad wiłą nie są dla mnie ekwiwalentem znajomości świata. a simon mol - coż, widac miał dobre instrukcje i staraninie dobierał ofiary, nei wiem, nei wnikam ja maiałam okazję nie raz mieć jak gdyby do czynienia, w sensie czysto społecznym z ciemnoskórymi i w ogóle nie pojumje jak mozna sie z nimi cielsnie zadwać

Gość przeciwienstwa.....
wracajac do tematu. Nie jest tak, ze wszysy polacy nie maja wziecia za granica. Niektorzy maja. Jezeli facet jest na poziomie, ma klase, niekoniecznie musi miec pieniadze i potrafi czyms zaimponowac innym, to z braniem nie ma problemu. Ale niestety na swiecie ciagle jest w obiegu stereotyp na temat polakow, i niestety, prawda jest taka, ze wiekszosc z polakow za granica, ten stereotyp potwierdza. Jest przeciez tak, ze wiekszosc z polakow wyjezdzajacych za granice, to sa osoby, ktorym nie wyszlo w polsce, czy to zawodowo czy to na innym gruncie. I ci ludzie, ktorzy w polsce uchodza za burakow lub darmozjadow na utrzymaniu mamy lub trudniacy sie lewymi interesami, jak im za granica wpadnie troche grosza, to zaczynaja "rzadzic". Sama nie mieszkam w polsce, i niestety zaobserwowalam, ze wiekszosc polakow za granica, to takie pokolenie disco polo, szpanerstwo wioskowe i typy z impry w remizie lub spod budki z piwem. Na dodatek, wielu z nich albo wcale nie mowi w jezyku kraju do ktorego wyjezdzaja, albo kalecza lub znaja tylko kilka najbardziej potrzebnych zwrotow. No wiec trudno sie dziwic, ze stereotyp polaka jest niesmiertelny, skoro to jest to, co obcokrajowcy najczesciej maja okazje obserwowac.....Ale sa tez, dla odmiany polacy za granica, ktorzy nie moga opedzic sie od kobiet, budza szacunek i podziw wsrod obcokrajowcow. Niestety, jest ich ciagle zbyt malo, zeby zatrzec pewne przykre choc prawdziwe obiegowe opinie na temat naszych rodakow......

Gość Wjesio
A teraz kiedy już mam prawie 60 lat, wynająłem pokój w stolicy, zmieniłem sobie imię na obcobrzmiące i popycham każdą d. jaka mi sie trafi i przede mną nie ucieka.