Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WieczniePoszkodowana

Tępa kopiara

Polecane posty

A wiec tak.. Chodze do klasy z taka zdz.ira, która uwaza sie za wielka pieknosc a naprawde jest totalnym bazylem i każdy z niej nieźle ryje... Codziennie potrafi być kimś innym - punkiem, emo albo plastikiem o.O Wyzywa każdą dziewczynę która ma białę kozaczki, rózową spodniczke czy tam jakieś ubrania ''z burdelu'', ale i wyzywa że jakie to nie są dzi.wki jak np. założą fajną tunikę i do tego legginsy... wystarczy że widzi jakąs zadbana zwykla prosta dziewczyne i jest dosc porzadnie ubrana to zaraz o bozeee jaka dzi.wka boze patrz jak ona wyglada... LUDZIE CO MNIE TO OBCHODZI!!! Idzie to idzie, ma tunike to ma, jest modnie ubrana to jest i ch jej do tego!! Jak jej żal to niech se kupi!! To że ma krzywy ryj i jej szkoda że ona nie jest fajna to jej problem... Dobra nieważne... najlepsze jest to, że wystarczy ze kupie sobie cos nowego to ta glupia idiotka od razu musi to SKOPIOWAĆ!! Bo jak nie inaczej ;o Kupiłam buty, ona leci po takie same i dziwnym trafem uda jej sie kupic identyczne albo bardzo podobne i udaje że jest wszystko ok .. Nastepnym razem zaś bluzka... spodnie, bluza.. Rozbraja mnie to że powiedziała mi że wszystkie dz.iwki noszą bluzy z adidasa a ja za jakis miesiac powiedzialam ''wiesz? kupuje taka :D'' a ona : ooo taak? ahaaa ^^ no i ja patrze za jakiś czas a ona sobie gada z koleżanką że chyba wystawi ogłoszenie na takiej pewnej stronie że taką bluże zakupi ;] pfff.... no szlag mnie trafiał.. najlepsze jest to że wszystkim mowi ze jest oryginalna i posiada swój własny styl a tak naprawe kopiuje ze mnie ile wlezie wszystkie ciuchy co ja mam ona tez musi miec a oczywiscie nienawidzi wszystkiego co trendy a nosi saaame kwiatuszki i wszystko to co aktualnie modne no bo przeciez msui zwrocic na siebie uwage bo w koncu z takim ryjem nic nie poradzisz ;] a uwaza ze jest ZAJE*ISTA TAP MADL!! AHAHAHAHAH NIE WYTRZYMAM TRZYMAJCIE MNIE LUDZISKA ;D łazi jak pokraka jedna... narzeka na slitasne panienki co robia słit focie w lustrze a ona robi takie same i przerabia swoj ryj w photoshopie zeby jej nie powiem jakich niedoskonalosci nie bylo widac bo JESZCZE TO PRZECZYTA ^^ oczywiscie jak idzie w szpilkach to msui krecic dupa i pokazac jaka to ona figure ma... hmm fakt nie jest ani gruba ani nic jedynie co to moze krzywe syry ma ale nic poza tym.. no i ryj :D! wiec mysli ze swoim pewnym kroczkiem nadrobi pinda jedna... niech sie ciągnie szm.acia głupia ;] kuurde jak mozna mowic na kogos a robic dokladnie to samo... co do tych plastikow zwie ze ohohho jakie to one sztuczne a sama by taka chciala byc.. albo najlepsze jest to ze w ogóle cyckow nie ma boooże hahahahah a co wyprawia na gg.. to aż sie wierzyc nie chce.. puszczalska cipa ;d dziewczyny jak czytacie to zrozumiecie.. nosi push upy a cyckow zero!! zero czaicie?! plaska jak decha od kibla!! wiec jak jest ta podusia na biustonoszu to zamiast jej podniesc cyca to jej przygniata i wszystko jej odstaje! AHAHAHAHA! Wezcie mnie poratujcie ... co mam zrobic z ta wariatka.. napiszcie co o niej myslicie o tym co robi i co ja mam zrobic, powiedziec jej wprost ze jest wredna kopiara, czy poprostu dac sobie spokoj? ... wrrr....

doradź ktoś ;x

Gość iouiiol
idź do psychiatry upośledzona umyslowo debilko, on ci pomoże

Jak Ci coś nie pasuje to się nie udzielaj!! W tym temacie chodzi o to, żebyście zobaczyli jak niektóre dziewczynki mają nas*ane w bani ;]

up ;(!

No skoro coś do niej masz to, albo się z nią przestań kontaktować, albo powiedz jej co myślisz. Nie widze tu problemu.

no ciekawe jak mam jej to powiedzieć .. ona sie wyprze że tak nie jest ;o

ehh wiem że są ogolnie tu chodzi o szkole, nie aktualnie ;f no ale ludzie? czy takie zachowanie jest normalne?

Dla mnie normalne nie jest to, że nie potrafisz tego załatwić rozmową i jej powiedzieć co myślisz tylko tutaj się uzewnętrzniasz.

ciekawa jestem czy ty byś tak powiedział ;]

Gość Tyryryry280
Myślę, że sugestia iouiiol'a była nie na miejscu. Do autorki tematu: ja również uważam, że powinnaś z nią pogadać oko w oko i powiedzieć jej co o tym wszystkim sądzisz. może wtedy by było inaczej, może.... @iouiiol Tobie by się przydała taka wizyta

hmm tylko że co ja mam jej powiedzieć? że ciągle robi to co ja nie ma własnego stylu i mnie to irytuje? to powie że zgłupiałam.. i że myślę, że jestem taka fajna i ona sięna mnei wzoruje.. bo taka jest prawda.. wszystko musi mieć to samo i jeszcze kłamie w żywe oczy, jaka to ona jest oryginalna! nie sądzisz, że to co opisałam, jej całe zachowanie jest żałosne?

Gość Tyryryry280
Sram mordą :O

od razu wiadomo kto się podszywa ^^

ja też sram mordą i dupą też 🖐️

Jestem upośledzoną umyslowo gowniarą, moim największym problemem są ciuchy, chlopasy i ruchanie, nie zdam matury ale mam to w dupie, wole siedziec na tym forum i pisac pierdoly 🖐️

Gość sama jesteś zdzirą
autorko wątku, do tego strasznie głupią ;)

mój cenny czas straciłam...ale przeczytałam... doczepiłaby się do pewnych wypowiedzi autorki ale nie chcę KOPIOWAC ich i tutaj wklejac bo nie chcę byc oskarżona, że z niej zwalam i ona jest moją wyrocznią stylu ;p Tyle ...

Gość mmgmm
Beznadziejnie napisany tekst ale po części rozumiem autorkę. Też miałam koleżankę która ciągle wszystko ode mnie zgapiała tylko że ja jej to powiedziałam wprost że mam dość takiego zachowania a ona dalej zaprzeczała że to ja od niej ściagam. Po tej rozmowie prostu urwałam z nią kontakt. I tobie też to radzę bo takimi ludźmi nie warto się przejmować.

no dobra, śmiało wal... mów co ci leży na sumieniu ;] dajesz!

To moze ktos jeszcze wypowie sie na ten temat?