Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soimmoral

Bustello

Polecane posty

Gość soimmoral

Hej dziewczyny ! Delikatny lifting biustu można uzyskać i bez interwencji chirurga. Od jakiegoś czasu zażywam preparat bustello i jestem niesamowicie zadowolona! Piersi są ujędrnione poprzez delikatne powiększenie , wypełniły się w miejscach gdzie najbardziej tego chciałam ! Myślę jest to niewielki wydatek a na prawdę warto ! :) Nie wspomnę już o tym że preparat jest w 100% naturalny i poprawiła się kondycja moich paznokci oraz włosów ! :)

Gość jestes coollllll
tez w bajki wierzysz:-P AGENTKA AVON:-P

Gość soimmoral
avon i oriflame to okropa ;) nie wierzę w bajki, sprawdziłam to na własnej skórze i dlatego o tym piszę. wiele jest takich bajeczek , jednakże ta do nich nie nalezy :)

Gość goszz
wszedzie pisza ze to bustello wcale nie dziala, wiec idz z tymi bajkami do innego watku

Gość hejooo
a moge sie spytac jak zazywalas te tabletki? czy 4 razy dziennie czy ile?

A ja stosuje pierwszy tydz, nie wiem czy to moja podswiadomosc ale moje piersi są jakby troszeczkę pełniejsze.. mam nadzieje ze za dwa trzy tyg powieksza sie chociaz o 1 rozmiar i efektuy sie utrzymaja bo wydałam na to prawie 200zl moich oszczednosci..ale coz.. zdesperowana rozmiarem swoich piersi probuje cos zdziałac :( jestem dobrej mysli.. :D

Tabletki powiększające biust działają na zasadzie wpływania na gruczoły tkanki piersi przez jej stymulację odpowiednim specyfikiem. Do tego należy podejść dość z dystansem ponieważ nie każda kobieta będzie podatna na działanie składników stosowanego preparatu. Pierś staje się nabrzmiała i odczuwalnie dużo cięższa przez co jest optycznie powiększona,a to dlatego że gromadzi w sobie więcej płynu i dlatego należy popijać tabletki sporą ilością wody. Specyfików jest bardzo wiele ale nie wszystkie udane... Kilka lat temu po karmieniu piersią stosowałam najpierw kremy i żele,co nic nie dało. Potem tabletki za nie małe pieniądze- były to Breast Control oraz Fabulous Breast. Rezultaty zdowalające mimo krótkiego stosowania a efekty utrzymały się długo po zakończeniu kuracji. Przed miałam niepełne B a Potem C. Obecnie stosuję bustello i nie oczekuję cudów typu PAMELA lecz zaokrąglenia i podniesienia. Ważne aby być cierpliwą i nie przeginać z zwiększaniem zalecanych dawek. Zioła potrafią wspomóc uzyskać ładniejszy wygląd kobiecych piersi ale trzeba pamiętać o umiarkowaniu,systematyczności i zdrowym rozsądku-nie stosując specyfików w stanach zakazanych typu schorzenia czy branie hormonów,bo wtedy zioła już nic nie pomogą. Polecam delikatne,codzienne,systematyczne masowanie piersi kremem nawilżającym lub specjalnym do piersi. Dbałość o siebie i swój wygląd wymaga od nas troszeczkę samodyscypliny i wiary w naturalne piękno jakie jesteśmy w stanie z siebie wydobyć przy minimalnym samozaparciu do dążenia do upragnionego celu. Pozdrawiam wszystkie kobietki. NATURA JEST W STANIE NAM TROSZKĘ DOPOMÓC ;)

Gość karolkaaa88
Hej, ja biorę bustello już 2 tydzień. W staniku który wcześniej mi odstawał widzę poprawę(przylega do piersi) nie wiem czy to po bustello ale zaczenają mnie boleć troszkę piersi. Póki co nie powiem nic złego na ten preparat. POdejrzewam, że tak jak z innymi preparatami i lekami, że nie wszystko działa na każdego :)

Brałam. Nie zauważyłam różnicy ani w wyglądzie cycków ani poprawy włosów i paznokci.

Gość aneta222
ja kupiłam i zażywam już 3 tydzień i szału nie widzę, choć piersi jakby nieco pełniejsze, a jestem po 2 ciążach więć mam małe zwisy niestety a miała jędrne piękne piersi! Maskara :( Ale nic, czekam dalej na efekt. Aha, kupiłam gdzie indziej, ale tu znalazłam w opisie o nowej formule, przeczytajcie: http://www.i-apteka.pl/product-pol-29458-BUSTELLO-x-60-kapsulek.html ...czy wszystkie na rynku mają tą nową formułę czy ja kupiłam w innej aptece internetowej gdzie tego w opisie nie było i mam jakąś starą wersję?

Gość ewamalenka
Te tabletki na powiększenie biustu nie mają nawet w składzie kozieradki, czy są one w ogóle skuteczne? Ja zastanawiam się właśnie nad zakupem i przeglądając suplementy opisane na stronie http://www.male-piersi.niebanalny.pl/tabletki-na-wzrost-biustu-html/ dalej nie wiem na które się zdecydować. Te bustello są chyba najtańsze ale też nie ma na ich temat zbyt wielu opinii.

Gość TakaKarma
Składy tego rodzaju tabletek powiększających są różne, nie muszą mieć kozieradki żeby były skuteczne, każdy producent ma swoją własną mieszankę. Ale jak nie możesz się zdecydować i chcesz wybrać dobry suplement to polecam Perfect Bust - miałam je i byłam zadowolona z efektu ujędrnienia bo na powiększeniu mi nie zależało chociaz z tego co pamiętam delikatnie urosły. Wcześniej brałam breast control, ale potem nie mogłam ich nigdzie kupić i skończyło się właśnie na tych co napisałam.