Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaamarek

I po co ona sie odezwała? :/

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaamarek

Jakieś trzy miesiące temu rozstałem się z kimś, tzn. z mojej strony to wyglądało jak związek, ona stwierdziła, że nie. Nie odzywała się od tamtej pory pomimo, że ja usilnie próbowałem się z nią skontaktować i porozmawiać, ale nie udało się. W końcu napisałem jej list, w którym napisałem wszystko, co leży mi na sercu. Dałem sobie spokój. Było mi bardzo ciężko. Ostatnio, z trudem ale jednak, jakoś udaje się stawać na nogi, nawet byłem na randce niedawno, wiążę z tym kimś nadzieję. A dzisiaj ta się odzywa... Nie mam pojęcia po co... Kocham ją nadal, wszystko do mnie wraca :(

Gość aaaaaaaaaaamarek
Właśnie nie wiem, co mam z tym zrobić... Na gorąco nic nie będę robił. Właściwie nie napisała nic konkretnego. Chciałbym z nią być, bardzo za nią tęsknię. Ale jeżeli miałoby być tak, jak było wcześniej, to wolę przecierpieć i związać się z kimś, kto mnie pokocha.

Ty wolałbyś byc z kims kto Ciebie pokocha ale czy jesteś w stanie odpłacic mu się miłością? Czy ta osoba z jaką się zwiążesz zasługuje na to byc z kimś kto ją pokocha?

Gość idz na wiśnie
to ja Ci powiem po co... bo niektóre baby lubią mieć kogoś kto będzie im właził w dupe, będzie za nimi majtki gubił i za nimi płakał nocami. Będą się "żywić" twoim uwielbienie do Ciebie. Dlatego probonuje Ci napisać jej krótko: TERAZ TO SPIERDALAJ. KTOŚ JUŻ MNIE DOCENIŁ.

Gość idz na wiśnie
i nigdy ona cie nie doceni... bo szydzila z twoich uczuc :/

Gość a ja ja rozumiem ... tak jakby
"to ja Ci powiem po co... bo niektóre baby lubią mieć kogoś kto będzie im właził w d**e, będzie za nimi majtki gubił i za nimi płakał nocami. Będą się "żywić" twoim uwielbienie do Ciebie. Dlatego probonuje Ci napisać jej krótko: TERAZ TO SPIE**ALAJ. KTOŚ JUŻ MNIE DOCENIŁ." taaa... a skad maja wiedziec ze po nocach płacze?

"TERAZ TO SPIE**ALAJ. KTOŚ JUŻ MNIE DOCENIŁ."" wow

idz na wisnie ma racje nie doceniala wtedy to teraz to sie zmieni? watpie.. jakis czas minie i znowu stwierdzi ze to nie jest zwiazek i sobie odejdzie polata wylata sie i wroci, przemecz sie i ukladaj zycie z kims innym a jej napisz tak jak podpow idz na wisnie :D zeby spierdalala :D

a nie mozesz jej miło na poziomie napisac ze nie jestes nia zainteresowany i ze chcesz miec spokoj?

Gość aaaaaaaaaaamarek
Tak też zrobiłem.

to nie poruszaj z nia tego tematu i gadaj o głupotach, ucinaj temat, gas go ... znudzi sie bo skuma ze nie chcesz

Gość czereśniowa
zjedz wisienkę :D

Gość czy ona cie zdradzila?
czy ona cie zdradzila?

Gość UST W USTA
15:46 [zgłoś do usunięcia] aaaaaaaaaaamarek Właśnie nie wiem, co mam z tym zrobić... Na gorąco nic nie będę robił. Właściwie nie napisała nic konkretnego..........To po co tyle szumu robisz panie aaamarek ojej i spoko