Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo_fantazja_jest_od_tego

Moja fantazja

Polecane posty

Gość Bo_fantazja_jest_od_tego
Z tym zabranianiem na co dzień to taka moja fantazja. Całe życie bym tak nie mogła. Ale kręci mnie coś takiego, więc uważam, ze fajnie by było spróbować takiego układu na jakiś czas i spełnić te fantazje. A jeśli chodzi o życie, to mężczyzna i tak musi być stanowczy i mieć własne zdanie, ale ralacje powinny być normalne, tzn. partnerskie. To tak dla jasności.

bo fantazja Pewnie, że jako zabawy, można różnych rzeczy próbować. Natomiast partnerstwo, jak najbardziej, chociaż z doświadczenia Ci powiem, że stanowczy facet nieco zaburza taką wizję partnerstwa, gdzie "układ sił" jest pół na pół. Często kobieta samoistnie przyjmuje pewien punkt widzenia, sposób myślenia, w pewnych sprawach, mężczyzny który jest tym swego rodzaju liderem. Nie mam oczywiście na myśli narzucania czegokolwiek, ale siły przekonywania, takiej nawet bez wielu słów, mocy autorytetu. Tak to mniej więcej działa. Jeśli obu stronom to pasuje, to jest świetnie. Ale absolutnej uległości, potakiwania we wszystkim i wpatrywania się oniemiałym wzrokiem to żaden zdrowy facet nie zniesie i żadna zrównoważona kobieta tego nie zaserwuje.

pragnienie mi właśnie o coś takiego chodzi, żeby facet był w moich oczach autorytetem, żeby mógł przekonać mnie do swoich racji ale czasem też postawił sprawę jasno z naciskiem że ja mam się nie sprzeciwiać:P chodzi mi tu o sprawy dzienne( żeby nie było)

Gość Ja- napalona
Zainteresował mnie i odświeżam temat. Mam 33 lata.Męża i dziecko. Może jestem zboczona, ale mam takie czasem myśli żeby zerżnęło mnie ze trzech małolatów. Takich po 17 18 lat.

Gość iwonuszka17
ja fantazjuje o gwałcie jak sobie wyobrażam że idę nocą przez park i zostaje gwałcona odrazu mam mokro

Gość robercik90
mam kilka fantazji -zbić jakąś pannę po gołej wypiętej pupie trzcinką bambusową -pissing na twarz w obie strony -lizać stópki młodej pannie przez rajstopy -razem z jakąś panną zrobić loda innemu kolesiowi moze któraś ma ochotę spróbować?? 888 115 510

Gość gave
@ Bo_fantazja i Odrzucowna Drogie Panie, Wy nie szukacie "Pana", który, jak się wydaje zbyt intensywnie myślącemu mózgiem mniejszym przeklętem pragnieniom, będzie Wami zaspokajał swoje pragnienia (ta część wiadomości do niego właśnie), Wy, drogie Panie po prostu szukacie normalnego, zdrowego psychicznie i emocjonalnie faceta. A że istotnie niewielu już dzisiaj takich...

Gość FANTAZJUJĄC
A mi się marzy seks w układzie 2m+k

Gość gave
ale skoro już mówimy o fantazjach to moją odwieczną jest spotkać partnerkę, z którą mógłbym się zaszyć w jakimś sprzyjającym miejscu z dala od problemów i uprawiać seks do upadłego, potem coś zjeść, przespać się, pogadać i znowu kochać się gdzie popadnie, ile wlezie, w każdej pozycji, w każdy sposób oddawać się sobie i tylko tym żyć, do przesytu, tak długo jak będzie to fizycznie i psychicznie do udźwignięcia wszystko w jednym marzeniu/fantazji :)