Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo_fantazja_jest_od_tego

Moja fantazja

Polecane posty

bo fantazja się nie stresuj, my tu sobie tak żartujemy, docinamy ;) no to czego jeszcze chciałabyś? czy jestem prawdziwym mężczyzną? wszystko wskazuje na to, że jestem jak najbardziej prawdziwy przynajmniej gdy mam ze sobą do czynienia, nie mam co do tego wątpliwości rankiem jedynie nim się rozbudzę nie jestem pewien czy istnieję

Bo_fantazja_jest_od_tego Właśnie dzisiejsi męzczyzni nie mają w sobie tej dominacji

penetracja no nie moja sprawa, nie mam pojęcia jak wyglądasz ale musiałaś, być wtedy wyjątkowo piękna mmmmmmmm.... uwielbiam takie chwile potem tak potraktowaną sukę tak cudownie jest przytulić i delikatnie wypieścić mmmmmmmmm.....

Fantazja ja Cię rozumiem o co Ci chodzi....prawdziwy facet po prostu nie stara sie byc dominujący ale jest

Gość fsgajhajdqaac
Iza_bella a kto by chciał dymać takiego grubego paszteta jak ty?

Do przeklęte pragnienia: Widzę, że Ty się tylko bawisz w dominację. A chodzi właśnie o to, że mężczyzna powinien być dominujący, tak po prostu, musi mieć to we krwi. Odrzucona dobrze to ujmuje.

truskawka ..serio ,przecież mnie znasz truskawka ty się nie pytaj ,co zrobi ,tylko tyłek wypinaj pragnienie ,mój mówi ,że bardzo mu się podobam jak .........

Mam 23 lata.

Fuck ass nie chce mi się tyle czekać, przez ten czas to chyba ja go bym wychowała a później to on nic by nie miał mi do gadania

Wiem, że jestem młoda i to mnie pociesza, bo może jeszcze kogoś takiego znajdę.

Zielonooka pieprzniczka-to Ci się trafiło. Masz szczęście;)

bo fantazja dla mnie dominacja wyraża się w relacjach seksualnych, czy szerzej erotycznych natomiast poza tym po prostu mam swoje zdanie, które potrafię tak przedstawić, by kobieta przyjęła je za własne ale jakieś zabranianie czegoś, nakazywanie jeśli to nie ma kontekstu erotycznego to dla mnie jest śmieszne jak można kobiecie zabraniać jakichś banalnych czynności :D to nie jest ekscytujące trzeba umieć oddzielić sferę dominacji od wspólnego życia, gdzie mężczyzna, moim zdaniem powinien być swego rodzaju liderem, powinien być stanowczy ale nie wygłupiać się czegoś zabraniając, czy nakazując ja oczekuję od kobiety, aby z namiętności poddawała się pewnym praktykom, ale nie była obiektem śmiesznych zabaw lub wręcz tłamszenia bardzo możliwe, że Tobie po prostu brakuje stanowczego mężczyzny i niczego więcej z braku wymyślasz jakieś sztuczne sytuacje