Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raaaaaageeeeeee

Stres

Polecane posty

Gość Raaaaaageeeeeee

Tak sobie siedze w pracy i mam ochote sie wydrzec na cale gardlo no ale ze jestem w pracy to sie nie da. W jaki sposob wy rozladowywujecie napiecie oraz emocje ktore wami targaja w takich chwilach ?

Gość Tyryryry280
za co ty dostajesz te pieniadze leniu smierdzący?

Wyrobiłem w sobie umiejętność wygaszania negatywnych emocji. Choć gotuje się we mnie wszystko to ograniczam się co najwyżej do ponurej miny, gromów z oczu i ujścia w pozbawione ludzi miejsce (a przynajmniej o ograniczonej ich liczbie), chwil kilka mija i przechodzi.

Gość Raaaaaageeeeeee
Za pracowanie. A mam taki zawod ze przelozonych nie obchodzi co robie tak dlugo jak praca jest wykonana na czas (a jest wykonana zawsze)

Gość Tyryryry280
dostaje kase za siedzenie na forum, smeich na sali. faktycznie powinni powyrzucac tych wszystkich leni, ktorzy nic nie robia a biora kase. keidy sie w koncu za was wezmą? za duzo was :O tak duzo ze nie macie co robic, pierdzicie w stolek, siedzicie na forum a wyplate dostajecie za NIC,

Gość ja! ja wiem!
nadmiar emocji wyładowac nalezy na siłowni. wysiłek fizyczny jest greattttt . endorfiny się uwalniają... :)

Gość Raaaaaageeeeeee
kiedys fajka pomagala. Teraz juz nie pale ladnych pare lat, ale ochota w takich chilach na dymka jest przeogromna. Swoja droga robie tak Mellygion ale czasem sie zastanawiam czy kiedys nie puszcze jakiejs wiazanki ktorej bede pozniej zalowal.

Gość bo fajni, ambitni, ciekawi
hmm ja mialam kiedys stres w pracy - przez 10h nawet czasu nie bylo pojsc do klopa, a co dopiero na kafe usiasc!

Gość Raaaaaageeeeeee
Tyryryry280 Jak juz zostaniesz specjalista w tej czy innej dziedzinie to tez bedziesz tak sobie mogl/mogla czas w pracy spedzac. Wiez mi ze mojego szefa nie obchodzi czy siedze na forum czy tez robie cokolwiek innego. Tobie rowniez tego zycze.

Gość Raaaaaageeeeeee
wierz*