Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Diablica_

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość _Diablica_

Mam pytanie do Panów. Czy zwracacie dużą uwagę na cellulit u kobiet? Ja jestem bardzo szczupła, ale to paskudztwo przykleiło się do moich ud i nie mogę się tego pozbyć. Strasznie mnie denerwuje ten cellulit, w ogóle nie chodzę w krótkich spodenkach czy spódniczkach, najwyżej w takich do kolan.

Gość ja pie
To zależy ile masz lat jeśli 25 i mniej jest to poważne zaniedbanie a jeszcze jesteś szczupła więc jak mogłas do tego doprowadzić?

Nie wiem skąd on się u Ciebie wziął ale jeśli moja kobieta go ma to wiem, że już na to czas

Gość dzeeejjjsiii
nie słuchaj się "ja pie" :o ja też mam cellulit a ŻADEN facet NIGDY nic na ten temat mi nie powiedział. Wąstpię, że w ogóle którykolwiek to zauważył :o

Gość I .I . I . .I .I I
niedziel- weź już głupków nie rób z nas. tylko co mamy powiedzieć- ej ale masz celulit na dupie? przecież żadna kobieta po takich słowach nie zgodzi się na seks

Gość kwartnik
gdy kobieta ma ładnie opalone nogi to wcale nie widać tych fałdek , więc wskakuj w spódnicę i pokaż nogi :)

Gość truskaVVa
Ja ważę 46kg i też mam cellulit :o Ćwiczyłam, piłam dużo wody, ale chyba nic na to nie poradze :(

Gość _Diablica_
No ja ćwiczę codziennie, odżywiam się tak chyba normalnie, tzn. jem trochę warzyw, ale też pieczywo białe i często coś smażonego. Piję zieloną herbatę, ale kawę też muszę codziennie. Jako nastolatka wpychałam w siebie (ja i moja rodzina) wszystko co kaloryczne bo wszystkim przeszkadzało, ze jestem chuda. No i dalej noszę XS, ale mam cellulit na udach. Widać go tylko w słońcu lub innym jasnym świetle. Generalnie, jak jest chłodniej to mam w miarę gładkie nogi, ale w upały masakra. Kupiłam sobie masażer i robię okłady z kawy. W ogóle mam wrażenie, że im więcej ćwiczę to ten cellulit jest bardziej widoczny. Nie wiem, czy da się tego pozbyć :/