Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaLaLaJ

największe marzenie - Zajść w upragnioną ciążę - zapraszam

Polecane posty

Gość czarnula_88
ja też nie mogę doczekać sie kiedy zajdę w ciąże, mam dopiero 23 lata a dziecko jest w tym momencie jedynym moim marzeniem :( tylko najbardziej denerwuje mnie w tym wszystkim to, że jakieś gówniary bzykając się po kontach, czy ludzie którym ciąża jest w sumie nie na rękę prędzej doczekają się dziecka, niż ja starając się o to z całego serca:(

Czarnula ja tego tez nie lapie.ale jest w tym dosć dużo prawdy.Mam jedną kolezankę która nie chiala dzieci tak odrazu planowala studia prace kariere a tu bach ciaza i szok za 2lata znowu wpadli przechodzila depresje ...takze znam takie przypadki u najomych, my musimy czekać :-) trzymam kciuki

kotkamiauczka to spokojnie to dopiero poczatek daj na luz juz na poczatek bo jaby nie daj boze bylo cos nie tak to potem bedzie ciezko wiem cos na ten temat bo mam wiele nie przespanych nocy ,i przeplaknych itd itd wiec to jest taka moja dobra rada bo powiem ci ze zdrowe pary staraja do 12 miesiecy tak wiec troszke cierpliowsci:)

Cześć dziewczyny ja też z mężem od czerwca staram się o dziecko.. Pierwszy cykl po odstawieniu hormonów, ciekawa jestem jaki będzie wynik tych starań :) musimy czekać do 18.07.. ehh

Gość czarnula_88
ale powiedzcie mi, może wy coś poradzicie.. bo nie wiem co się ze mna dzieje, mam wrażenie jakby pragnienie bycia mamą stało się moją obsesją! nie mogę wytrzymać tego napięcia:( czy to jest normalne?

Zysiolinka witaj na pokladzie :-) Widzę ze tak samo jak ja czekasz na @ a własciwie na dzidzie :-)Jak sie czujesz jakies objawy?

KOTKAMIAUCZKA - widzę że w tym samym terminie będziemy się testować :) mam nadzieję że nam się obu uda :)

czarnula_88 no powiem ci ze nie to normlane mozesz sie zablokowac psychicznie jak bedziesz w ten sposób do tego podchodzic spokojnie a sie uda jestem mlodziutka jeszcze.

Cały czas bolą mnie jajniki lub podbrzusze ale pewnie jest to reakcja na odstawienie hormonów bo na objawy ciąży to chyba jeszcze za wcześnie..

Zysiolinka w których dniach sie staraliscie? my od 26-27-29-30 mielismy urlopik :-) i liczę ze owocnie procentuje :-)

Ale ja mam takie same uczucie nie wiem czy na @ czy na ciaze dzisiaj bylo bez żadnych rewolucji..Moze dlatego ze mialam wolne a taki ból nie caly czas czuje kiedy chodze...

czyli ja pierwsza w razie co testuję . Witam nowe straczki. Ja lapię się na zakupach ze zamiast cos dla siebie chciałabym już kupić dla dzidziusia heh, no i dopadł mnie instynkt więc zaczelismy poważne starania.

U mnie niestety trudno było określić dzień owulacji (odstawienie anty) ale przypuszczam że 2-3 lipca bo wtedy strasznie bolały mnie jajniki a starania 30-3-4-6... mam nadzieje że nie za rzadko :p

ja mam z reguły cykle od 29 do 31/2 dni. my staraliśmy się od 13 dc do 24 codzień. mam nadzieję ze to nie za często bo czytałam że najlepiej co 2 dni ale jakoś nas ochota nachodziła i było codziennie a teraz odpoczywamy :)

Gość hahaha:D
po kontach....hahaaaa..chyba kurwa bankowych:D:D czarnulka tępa pizdo obys tych dzieci nigdy nie miala bo głupota nie powinna sie rozmnażac:D:D:D:D:D

4 lata... w jakim wieku jesteście? staracie się o pierwsze dziecko? Ja mam 24 lata i było by to moje pierwsze dziecko...

Gość mini ratka
ja o dziecku mysle codziennie. nie staram sie jeszcze, ale wiem ze stanie sie to moja obsesja. mam zdiagnozowane PCOS, wyniki sa fatalne. siostra tez to ma. chodzi do kliniki leczenia nieplodnosci. najbardziej boje sie ze mnie to przerosnie, ze zwiariuje po prostu na nk czy fb kolezanki wrzucaja zdj swoich maluszkow, a mnie az serce sciska..wieksszosc ledwie skonczyla 20 lat, a ja w tym roku bede miec 25 życze Wam dziewczynki, zeby Wasze marzenie o posiadaniu dziecka spelniło sie jeszcze w tym roku:) a Wasze maluszki rosło zdrowe i silne:)

ja mam 24 lata i to byłoby moje pierwsze dziecko mąż ma 25 lat.

mini ratka mini ratka pco to nie wyrok. moja kolezanka tez to ma lekarz jej powiedział ze jedynie in vitro wchodzi w gre wiec odstawili gumki i zaszła w ciąże. Teraz ma 2 letniego synka. Ja tez łapie sie na tym ze zazdroszcze znajomym dzieci i ciazy sama nie wiem czemu, bo my dopiero zaczynamy starania.

Mini ratka: Pięknie Ci dziekuje za zyczenia. Pamiętaj wiara czyni cuda sama sie przekonalam nie raz, marzenia sie spełniaja tez sie nieraz przekonałam i to że moje przekonanie bylo tak pewne ze nic i nkt nie zachwiało rowniez sie przekonałam we wlasnym życiu.Takze trzymam kciuki. jesli chcesz to podaj mi swój adres poczty to popiszemy :-)

Hahaha: Nic mnie nie rusza Twoje słodkie słownictwo.... kto Ci powiedzial ze usunelam dziecko?? Dobranoc...

hahahah tępoto modl sie zebys ty tego dziecka nie miała bo z taka glupia matka to skaranie boskie. pluj jadem na swojego faceta bo widac cie nie zadowala ze jestes taka nerwowa i sie tu wyzywasz. niecierpie takich bezmozgowcow jak ty wiec won mi stad

dziewczyny nie zwracajmy uwagi na takie zołzy co plują nam tu swoim jadem.

[zgłoś do usunięcia] hahaha:D widac twoja matka tez nie byla normalna ze wydala na swiat takie genetycznie zmutowane gowno jak ty, tyle ze u ciebie sie skumulowało z brakiem mózgu.

Gość mini ratka
dzięki za mile slowa:) mam jeszcze jedna siostre ktora jest mama slicznej 10-miesiecznej Ani:) wiec gdzies tam w glębi mam nadzieje, ze skoro jej sie udalo to moze i ja bede miala to sczescie:) Dziewczynki, wrzucam temat do "ulubionych", bede tu zagladac i jak tylko sama bede w ciazy na pewno sie tu pochwale!:D