Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krysler 32

Żona się obraziła

Polecane posty

Gość Krysler 32

Żona się obraziła, bo powiedziałem wspólnemu znajomemu, że dzieci są na mnie najważniejsze. Wg niej nie powinienem w swojej rodzinie robić takich podziałów, że najpierw dzieci a potem żona. Ona twierdzi, że dla niej i dzieci i mąż są nr 1, bo dzieci są z naszych genów, a męża ma się jednego na całe życie. Czy nie sądzicie że trochę przesadza? Przecież często mówi się, że dzieci są najważniejsze. Nie miałem nic złego na myśli... Porszę o kulturalne wypowiedzi.

Gość Krysler 32
Miało być oczywiście "dla mnie"

gdybym miała wybierać to wolałabym żeby umarł mąż a nie córka ( okropne porównanie ale coś mówi chyba )

Gość Krysler 32
No bo dzieci to dzieci... Żonę kocham ponad życie, ale sami wiecie jak kocha się dzieci, a jak żonę... To chyba inny rodzaj miłości...

Gość hshdhdlsdj
Baby tak mają - zawsze chcą być na 1 miejscu.

rozbawiłeś mnie, a raczej twoja żona :) jak można się za takie coś obrazić. Powinna być dumna, że prezentujesz takie wartości. Gdybyś powiedział, że najważniejsza jest dobra zabawa itp. to prędzej bym mogła zrozumieć jej focha. :)

Gość Krysler 32
Nie do końca - tu nie chodzi o bycie nr 1 a o to, że wg niej nie powinienem w taki sposób porównywac kto jest ważny a kto ważniejszy...

Gość marabjut01
ależ czepia się, pochwal ją za cokolwiek, może jej przejdzie, powinno. chyba,że zołza i maruda