Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metalówka

Fascynacja Facebookiem

Polecane posty

O co wam chodzi? :O Ostatnio jakiś szal sie zaczal.... Jeszcze rok temu ludzie mieli ''bzika'' na punkcie NK i pisania na gadu (paranoja) , a teraz calymi dniami przesiadujecie na facebooku..... Ogólnie rzecz biorąc nie rozumiem tego lansowania sie w necie. Myśicie, że jak wrzucicie pare fotek to jesteście zajebiści, a tak na prawdę jedni drugich mają w dupie :O

Gość ty przychodzisz jęczeć na kafe
i też mamy to w doopie

Gość hir
jestes ze Strzelec?

Gość to nie sadz
nie ma lansowania na kafe :D :D :D jak dlugo tu jestes? tydzien? :D :D :D to jeszcze sie dziecko nauczysz jaka sztuke mozna zrobic checi bycia 'slawnym' choc chwile na kafe :P

Gość to prawda ale nie spisek
a ja też szalałem na Fejsie ale tak gdzieś od roku mi się znudził i prawie tam nie wchodzę, zresztą nie mam co tam zamieszczać - prywatnych fotek nie zamieszczam a filmików z youtube czy jakiś demotów mi się nie chce szukać w sieci... nie każdy kto korzysta z fejsa chce się lansować, tak właśnie myślą ludzie którzy chcą się lansować:) ja raczej chciałem utrzymać kontakt ze wszystkimi znajomymi jakich miałem. załatwiam wiele spraw z nimi: umawiam się przez fejsa itd, ale nie chce mi się tam nic publikować.

Gość hir
no skad jestes?

Gość methalówka
z Kocborowa, hir

Gość methal man
może się umówimy na mały keks-together u mnie w domciu?