Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Made of Marshmallow

ile kobiet was pociąga?

Polecane posty

Gość Made of Marshmallow

jaki procent kobiet z jakimi się stykacie/widzicie codziennie się wam podoba i moglibyście uprawiać z nimi seks? [uwaga: to nie jest pytanie do kobiet, więc panie darujcie sobie oskarżenia o seksizm] jeśli o mnie chodzi to mało: jakieś 5-10%. mówi się że wystarczy żeby kobieta się otarła o faceta i ten już gotów do seksu, a gdzie tam! często widac, że panie nie potrafią zadbać o siebie, mają tandetny gust, kiepsko farbowane włosy, niby młoda tylko ma fatalną cerę, latem tyle kobiet zakłada bardziej skąpe ubranie i widok jest potworny: wysypki, plamy, krosty, włosy na skórze. dlaczego one to robią? jakoś jak facet pokaże swoje owłosione nogi to normalka ale jak kobicie się tłuszcz wylewa z za bardzo obcisłych dżinsów czy biustonosza to można zwymiotować:(

Gość mnie nakręca tylko jedna
niestety z nia pracuję i jest mężatką

Gość a kuku baby!
90% kobiet z jakimi mam styczność mnie pociągają i poszedłbym z nimi do łóżka, to są tylko męskie fantazje, ale nie zrobiłbym tego z uwagi na to ze je lubie i szanuje. A co do złych ubrań u kobiet itd. są takie owszem ale nie zwracam na nie uwagi albo są mi obojętne ich gust ich sprawa. Jak kobieta nie jest w moim guście i sie o mnie otrze to nie myśle o seksie z nią.

W pracy mam do czynienia tylko ze starszymi paniami więc atmosfera nie działa na mnie destabilizująco i demoralizująco, po pracy za to wędrując przez miasto do domu co prawda widzę wiele miłych dla oka obiektów aczkolwiek nie mam czasu i energii by wchodzić w jakieś myślowe reakcje na ten widok. Ale generalnie z obserwacji "fauny" mego miasteczka można dojść do wniosku że dziewczyny w przeważającej ilości są zadbane, ładne oraz względnie grzeczne (o ile nie zaczynają rżeć jak kobyły - taka mała uwaga do rozradowanych licealistek z początkami anoreksji ;)) i nie da się zauważyć tych wielkomiejskich przejawów "przewracania się we łbie".

Gość cosniehalo?
ty rzysz jak kon to czego one maja ,,nie,, jak ,,kobyla,,?