Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdcsca

Co znaczy stwierdzenie " nawet ładna " ?

Polecane posty

Gość dsdcsca
mozliwe ale trudno sie mowi, wlasnie laduja sie zdjecia..

Gość leniwabrudaska
wiskersina@o2.pl

Gość dsdcsca
poszlo:)

Gość leniwabrudaska
powyzej masz maila

Gość dsdcsca
wiem wiem, doszlo?

Gość sdew3e3wderwds
mi nie

Gość leniwabrudaska
ej, jest calkiem ok. mowia, ze'nawet ladna', bo brakuje tu dobrego wykonczenia;) tzn. po pierwsze hoduj wloski, im dluzsze, tym lepsze. pofarbowalabym na ciemno, ale nie czarno!! najlepiej polecam farbe ciemny braz z syoss'a-wychodzi niby jak czarny, ale po tygodniu sie wyplukujedo ladnego ciemnego intensywnego brazu. Masz duze cycki- to twoj duzy atut, faceci z pewnoscia zwracaja na to uwage. Mozna by jeszcze schudnac tak maxymalnie do pieciu kg, wiecej nie! aczkolwiek, moze wcale nie musisz, nie jestem pewna, bo zdjecia nie prezentuja za bardzo calej sylwetki i moge sie mylic. oczko podmaluj eyelinerem, to bedzie bardziej wyraziste. ladnie tuszuj rzesy, blyszczyk na usta, puderek brazujacy. I ubrania- im prostsze, tym lepsze-to znaczy bez zadnych tam brokatowych napisow i obrazkow, bo to wiocha. np.biala bokserka plus czarne krotkie spodenki, albo jeansowe spodenki, ale klasyczne bez zadnych tam cieniow, naszywek itp. W klasyce i prostocie ubioru tkwi klucz do sukcesu. Powodzenia, trzymam kciuki, aczkolwiek naprawde nie jest zle. polecam tez strone wizaz.pl, tam jest dzial metamorfozy daj zdjecie, laski tez na pewno cos poradza. jesli masz naturalnie krecone wloski, to nie prostuj bo szkoda niszczyc. zadbaj o skret. kup odpowiednie kosmetki, nadaj im objetosci

Gość sdew3e3wderwds
ej wyslij mi jeszcze ra na moonlite_hazel@o2.pl

Gość dsdcsca
ale jest w wyslanych... leniwabrudaska-dziekuje za rady, postaram sie dostosowac:)

Gość dsdcsca
jutro wysle bo dzis czasu juz nie mam poszukaj dobrze musi byc