Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjj

PODPISAC?

Polecane posty

Gość jjjjjjjj

dostalam propozycje od kuzynki, ze skoro jestem studentka i nie za rabiam moge dac podpis w jej firmie, o cos tam.. hmm.. chodzi o to ze kto inny cos zrobił,, pracowal, ale potrzebuja podpisu studenta a wzamian za to na koniec roku rozlicze se i oddadza mi jakies cos z podatku.. okolo 500 zł, ale rodzce mowia, ze jak podpisze a potem cos sie zepsuje w tej sprawie której ktos wykonal bedzie na mnie, bo ja podpisalam czyl ja pracowalam..

Jakby to był taki dobry interes, to sami by podpisali a nie szukali jelenia:o Niczego nie podpisuj, niech szukają innego frajera:o

Gość jjjjjjjj
tylko , ze nie są juz studentami

No nie wiem. Ja bym nic nie podpisywała. Takie szemrane interesy zwykle źle się kończą:o

Gość jjjjjjjj
do jutra mam sie zastanowic , i mnie to meczy bo juz sama nie wiem;p

podpisz, chodzi pewnie o jakąś umowę o dzieło albo zlecenie, na koniec możesz właśnie dostać zwrot a nic cie to nie zobowiązuje

Gość jjjjjjjj
myslisz .? tylko ja nie mam pojecia jak sie z tym wszystkich potem rozlcza hehe zeby otrzymac zwrot podatku :)

Gość jjjjjjjj
a jak cos w tej pracy gdzie niby pracowalam sie zepsuje albo nie tak bedze i bedzie ktos se mnie czepial .?

Gość podpisz
Ja kiedyś pracowałam byłam jeszcze nieletnia i też na inną studentkę - ona była osobą widniejącą na umowie zlecenie. I korzyść była dla niej taka ze dostała później zwrot podatku. Ja bym podpisała tylko dopytaj co podpisujesz - możesz tylko zarobić.

Gość jjjjjjjj
oki :)

Gość jjjjjjjj
to moja rodzica wec hcyba ne chce mnie w nic wpakowac ..

Gość ana 26
a co Ty chcesz podpisywac jak nawet nie wiesz co to własciwie jest? w ciemno podpiszesz, bo Ci znajomi oczy zamydlili kasą? podpis to zobowiązanie, jak podpiszesz umowę to potem (w razie czego!) nikt Ci nie uweirzy że ta pracę wykonywał ktos inny, tylko wina za ewentualny błąd będzie Twoja no chyba, że w 100% ufasz kuzynce?

Gość jjjjjjjj
wiem o co chodzi , o jaka prace ale nie chce tu pisac, a nóz widelec ktos znajomy "zyczliwy " zobaczy i se domysl ;p