Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellllaaa

czy doniesc kierownikowi czy nie//???

Polecane posty

Gość izabellllaaa

pracuje w call center plusie(nie jest to ambitne ale poki co studiuje a dochod niezly ztego jest)umawiamy spotkania do salonu plusa i jestesmy rozliczani z umawianych spotkan.Cisna nas wolaja jak mamy niskie wzkazniki,mamy walczyc o kazdego klienta.Dzis umowilam spotkanie ale nie zaznaczlam na platwormie bo zawiesil sie system wiec spotkanie mi sie nie policzylo.Jak zawsze poszlam do jednego z liderow powiedziec zeby mi zaznaczyl w platwormie i podalam swoje id..widzialam ze byl on zapracowany i zbyl mnie slowami "nie da sie"zapomnial ze pracuje od roku i doskonale wiem ze technicznie da się.Tego dnia umowilam malo spotkan wiec bylam zla tym ze zostalam zbyta i potraktowana jak główno..Ja wychodze z siebie gardlo mnie boli staram sie a oni moj trud maja gdzies...Wczesniej mialam pdobna sytuacje tyle ze klient odmowil i zawiesil sie system ten sam lider bez problemu mi zmienil wtedy status.Zamirzam udas sie do kierownika i powiedziec ze mnie to demotywuje i robią ze mnie idotke..

i myslisz ze ci to pomoze? zgadnij po czyjeje stronie bedzie kierownik, a jak cie bedzie lubił lider pozniej to nie chce nawet pisac...

Gość izabellllaaa
9i

Gość izabellllaaa
princepsa- moze masz racje tego sie obawiam ale owa liderka i tak mnie nie lubi.Tylko oni potem mnie wolaja z pretensjami czemu malo spotkan jednego dnia.a tu taka zlewka..poza tym traci na tym statystyka calego zespolu bo caly zespol rozliczany jest ze spotkan umowionych na platformie i kierownik zawsze podkresla ze kazde nawet jednos potkanie jest wazne....Powinni wiedziec ze trzeba sie wziąć nie tylko za konsultantow ale za olewaczy liderow tez:

Gość izabellllaaa
tylko żebym nie zapomniała zrobić kierownikowi loda i to koniecznie z połykiem, bo takie są u nas przepisy kablowania

Gość izabellllaaa
ja mam dobre prowizje..sa miesiace ze rewelka ale sa tez takie(teraz wakacje ludzie nie chcia sie umwiac)ze kiepsko.Zawsze staram sie wywiazywac z obowiazkow jak najlepiej dlatego denerwuje mnie jak wymaga sie ode mnie a ktos mi utrudnia i tak mnie traktuje.Liderka jest kolezanka kierowniczki wiec pewnie ta bedzie po jej stronie..Chociaz nie wiem bo dla kierowniczki spotkania i satystyka to sprawa najwazniejsza...a tu ewidetnie ta olala sprawe

Gość lopae
witamy kolejnego kurrwiszona-naciagacza 🖐️

Gość camerun
on nie robi z ciebie idiotki - ty nią jesteś :D

Gość izabellllaaa
mnie na tej pracy nie zalezy nie wiaze przyszlosci z call ceneter.Moi rodzice maja firme i jak obronie licencjat pozwola mi pracowac u siebie.Ale jestem uczulona na wywiazywanie się ze swoich obowiazkow nienawidze lenistwa...Ta osoba myslala ze jestem jedna z wielu ktore pojecia nie maja o tym jak to dziala technicznie,ale ejstem dobrych obserwatorem wiem jak to dziala,mam dorobra pamiec..i ewidentnie zostalam zbyta kiepską sciemą

Gość izabellllaaa
dobra nara jezeli wy jestescie frajerami i dajecie i bedziecie dawac robic z siebie w pracy nic nie warte popychadło na wszystko przymykajac oko wasz problem..DLa mnie to nie jest donoscicielstwo tylko walka o swoje.Mialabym sprawe gleboko gdzied gdyby nie to ze lenistwo rpzelozonego odbija sie na mnie(moim wskazniku)

wiesz, ja tez robie cos podobnego, tez mam zryta liderke która guzik potrafi a ma sie za nie wiadomo co, ja ciagle musiałabym siedziec u kierowniczki, ale obawiam sie ze ta kierowniczka była by po stronie mojej wspaniałaej lider team także .... i widzisz sama mowisz ze cie nie lubi, a co było by poźniej jakby sie dowiedziałą że na nia kablujesz?? życie stało by sie koszmarem ...

Gość izabellllaaa
możecie wypierrdalać do garów i do pieluch 🖐️

Gość izabellllaaa
Princepsa - weź spieprzaj prowodyrko 🖐️

no to jak ci nie zalezy, to jej powiedz :)) jak wiesz ze nie musisz walczyc o ta prace

Gość do Igora
a co to jest paltWorma?

Gość izabellllaaa
weź się odczep!

Gość izabellllaaa
ostatnie wpisy to zalosne podszywy.Proncesa ja mam taki plus ze mam jeszcze 4 innych liderow ich mamy duzo naprawde.Wiem ze bede miala przechlapane ale z drugiej strony jak wyczaj ze sie nie odzywam i mozna po mnie jezdzic zlewajac to tez niekorzystna sytuacja dla mnie.A tak bedzie miala swiadomosc tego ze sie nie dam

no niby tak, wiesz musisz wyczuć sytuacje, ja wiem że nie miałabym szans ze swoja liderka i kierowniczka, ale moze faktycznie u was jest jakos inaczej. W kazdym razie musisz działać z wyczuciem nic impulsywnego

Gość izabellllaaa
każdy lider lubi inaczej. jeden lubi klasyk, inny anala, kolejny oral, a czwarty lubi tylko macanie

Gość Cornelias timee
hahahahaha.... to postaw się cwana suko i cie wyjjebią :D

Gość shanizzee
a często ciągniesz liderom druta po godzinach? :classic_cool:

Gość megi888
uwielbiam takie kretynki jak izabellllaaa :classic_cool:

Gość izabellllaaa
ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach