Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Molka:)

Napisałam książkę

Polecane posty

Napisałam książkę, ale mieszkam w małym mieście i nie bardzo wiem gdzie się udać, żeby mogła trafić do większej ilości odbiorców niż tylko grono moich najbliższych przyjaciół. Początkowo dałam ją do przeczytania zaprzyjaźnionemu psychologowi, któremu kiedyś w żartach powiedziałam, że napiszę książkę, a było to po prostu nawiązanie do rozmowy. Przeczytał ją i mówił, że jest mocna. Przekonywał mnie, żebym starała się ją wydać, choć pomógł mi z kilkoma błedami. Troche mu nie wierzyłam i poddałam się ocenie kilku znajomym. Potwierdzają jego teorię, że książka jest mocna, trafi do ludzi i nawet coś im da. Początkowo nie przekonana, teraz chciałabym ją wydać chociaż w kilku egzemplarzach, żeby była jakaś pamiątka np. dla dzieci, których jeszcze nie mam. Powiedzcie mi proszę, gdzie mogłabym zgłosić się z taką prośbą?

Gość dsfgdg
idź do jakiegoś wydawnictwa i się zapytaj

Gość 8i8798uy98
wysyłasz do wydawnictwa... jak im się spodoba to wydrukują

Gość 8i8798uy98
a jaki to gatunek?

Gość ajcasda
nie noxelia nie napisałs kurewko i nie napiszesz bo odejdziesz

Książka jest napisana trochę na zasadzie kontrastów w pewnej grupie. Prowadzone są w niej różne dyskusje psychologiczno- filozoficzne. Także można powiedzieć, że książka psychologiczna

Nie orientujecie się może jakie wydawnictwa mogę znaleść w Poznaniu? Do Poznania mam najbliżej.

Gość 8i8798uy98
jakaś ofiara losu z ciebie... wysyłasz ksiązkę, niewazne chyba gdzie masz blizej...

Gość gracjankawawa
http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q= pozna%C5%84+wydawnictwa&oq=Pozna%C5%84+wydaw&aq=0&aqi=g7&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=8781l15874l0l12l12l0l0l0l0l494l3781l0.1.4.4.3l12&rlz=1R2ACAW_plPL436&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=b22cbf866a7b9a27&biw=983&bih=486 Usuń te spacje po = a przed pozna%

No chyba jednak ważne, bo jak nawiązałabym ewentualną współpracę to wolałabym być w miarę blisko i mieć większy wgląd na to co się dzieje

Gość powiem tyle, że ty byłaś
Napisałaś książkę a piszesz "znaleść"??? To ja nie chcę tej książki czytać :O

Gość powiem tyle, że ty byłaś
"wgląd w to co się dzieje" "na to" można mieś "oko". Naucz ty się najpierw pisać poprawnie :O

Dzięki:) za chwilę zerknę na stronę z linka:)

Umiem pisać poprawnie, ale jak się wstaje o czwartej rano i do tej godziny się jest na nogach to uwierz mi trudno zwracać uwagę na to co się piszę. Książka jest starannie dopracowana, bez żadnych błędów.

Gość serwis laptopów
napisała psych. ksiazke a nie wie jak poszukac wydawnictwa, co za tepa strzała

Raczej myślałam o fundacji. Wydawnictwo to trochę trudniejszy temat. Wiem jak szukać tylko nie wiem gdzie dokładnie się zgłosić. Nie napisałam 150-ciu książek, żeby być obeznana w tym temacie. Nie wiem kto zajmuje się tego typu literaturą. Napisałam na kafe, bo być może ktoś się w tym bardziej orientuje. Tylko o to mi chodziło. Nie siedzę na łóżku mówiąc ''o ja biedna, nie umiem wpisać w google żadnej formułki, która pomogłaby mi znaleźć wydawnictwo''. Zawsze lepiej zaciągnąć opinii innych osób zanim podejmie się pewne kroki.

Najlepiej obadaj jakie wydawnictwa wydają ksiązki podobne w tematyce do Twojej i tam wysyłaj :) Może sie komuś spodoba. Albo na jakieś konkursy literackie.

W jaki sposób ewentualne wydawnictwo mogłoby oszukać?

Wiecie, skłamałam wam, to książka telefoniczna z wymyślonymi naprędce nazwiskami i numerami, które spisałam z rejestracji samochodów przejeżdżających pod moim oknem :)

Niezła wyobraźnia podszywie. Nawet zniżyłeś się do tego, by wykorzystać alt na klawiaturze twojego komputera.

Napisałam topic bo po prostu musiałam się pochwalić, jestem pusta i próżna stąd ten wpis.