Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbjk

Halo ;)

Polecane posty

Gość cvbjk

Mam około 164 cm wzrostu i 60 kg wagi, niby nie jest tak źle gdyby nie nogi jak parówki i papuśna twarz. Jestem dość zaparta, więc liczę na szczere i sensowne odpowiedzi na moje pytanie: JAK SCHUDNĄĆ DO WRZEŚNIA OKOŁO 7 kg?

Gość ASIUUK
powiem tak nie sluchaj tychlasek ktore jakies diety cud ci wymyslaja i dzieki czemu schudniesz szybko itd bo to nawet nie mowiąc juz o jojo to sie nabawisz choroby jak ja . wiesz o co chodzi . anoreksja itd najlepiej zdrowo !! tzn ograniczaj słodycze zamien poeczywo jasne na ciemne i to wszystko jesli chodzi o jedzenie. aaaa i jedz mniejsze ilosci a czescie . na serio! to kazdemu pomaga. tylko taka roznica zejeden szybciej spala a drugi wolniej. i najwazniejsze co to bieganie. albo w ogole ruch jakis. nie wiem kup jakis sprzet .. leg magic, orbtrek itd albo po prostu biegaj . to nazdrowsze i najtańsze;d i pij duzo wody . to jest wazne . teraz w wakacje nie powinnas narzekac na ruch bo wiadomo lato to lato i sie mniej w domu siedzi niz zazwyczaj . chociaz pogioda ost nie dopisuje ale tuszav sie warto naprawde. oo albo z siłowni skorzystaj. pamieyaj .. najwaznijeszy ruch.