Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnnnaaa

mama powiedziała mi, że...

Polecane posty

Gość smutnnnaaa

ja jestem jej największym problemem

Gość tylko jak?85
no trudno, jak cię wychowała tak i ma

Gość smutnnnaaa
tylko, że ja nic złego nie robię ;/ całe życie wzorcowa córka, uczennica, zawsze pomagałam i pomagam mamie. Ona w ogóle prawie nei musi się o sprzątanie martwić, bo prawie wszystko robię, często gotuję, piękę itd Jedyne co to, że teraz na 1 roku studiów nie poszły mi egz i w sumie prawie całą sesję mam na wrzesień, matematykę, chemię i fizykę

Gość jagooda200
dziewczyno otrząśnij sie. Ludzie czasem mowia przykre rzeczy ktorych potem żałują. Pogadaj z mama na spokojnie powiedz ze bylo Ci przykro jak Ci to powiedziala, wyżal sie wygadaj. Mama to mama zawsze musi wysluchac, pewnie teraz tego zaluje i jest jej glupio. Tylko szczera rozmowa moze przyniesc Wam ulge jesli wasze stosunki sa nienajlepsza. Staraj sie a bedziesz wiedziala ze Ty robisz duzo zeby bylo dobrze

Gość MAX 22
A więc weż się za naukę bo uczysz się dla siebie albo idż sprzątać to zarobisz parę groszy, i mama będzie zadowolona. Dorośnij dziewczyno i weż życie w swoje ręce, ucz się bo tylko to da Ci szansę na pracę .

Gość przekazesz jej to samo kiedys
spopkojnie, powiesz jej to samo na starosc, niech wie o tym..przeeciez to "tylko" nie winne slowa :o

Gość lady maverick
na 1 roku to sie zdarza, bo nagle trzeba sie przestawic i kazda sesja jest jak matura. Zapytaj mame o co jej dokladnie chodzi. Masz tate, czy mama sama cie wychowywala?

Gość smutnnnaaa
Mam oboje rodziców, mam z nimi od zawsze dobry kontakt. Z mama miałam zawsze swietny, o studiach rozmawiałąm, bo kiedyś nie wytrzymałam, rozpłakałam się, powiedziała, że smutno jej, żal jej mnie, bo wie, że się uczę, że mam się nie przejmować tylko uczyć i dać temu radę. Zawsze mogłam z nią o wszystkim rozmawiać, ale to co teraz się dzieje i takie słowa nie pierwszy raz od niej słyszę.

Gość lady maverick
poniekad tak jest, ze dzieci sa najwiekszym 'problemem', bo sie ciagle o nie martwisz :) Zapytaj mame o co jej dokladnie chodzilo.