Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goooooooooooooooooosććć

pytanie

Polecane posty

Mam takie pytanie(owszem zdaje sobie sprawę, że to nieodpowiednie miejsce, aczkolwiek mam nadzieję, że ktoś w miarę sensownie będzie mógł w jakiś sposób mi odpowiedzieć) 2 tygodnie temu 'uprawiałam sex' z moim chłopakiem. Bez zabezpiecznia(tak wiem jaka to jestem nieodpowiedzialna. ) do wytrysku nie doszło. 4 dni po dostałam planowany okres, wszystko bylo ok. ciążę niby wykluczam aczkolwiek wiem ze są przypadki gdzie kobieta będąc w ciąży dostaje jeszcze okres. nie mam żadnych objaw ciąży (bynajmniej nie zauważam) więc PYTAM: czy któraś z Was miała podobną sytuację, i cz jest jakieś prawdopodobieństwo, że jednak moglam zajść w ciąże?

zabawne ;]

Gość zawsze jet prawdopodobienstwo
prawdopodobienstwo zajscia w ciaze istnieje zawsze, kiedy do chodzi do stosunku dwoch plodnych osob. Zastosowanie odpowiedniej antykoncepcji to prawdopodobienstwo zmniejsza do minimum, ale i tak nie daje 100% pewnosci. A teoria mowi, ze jezeli kobieta ma regularne cykle, to pierwszy dzien plodny przypada dokladnie na 14 dni przez pierwszym dniem okresu, i trwa przez 3 dni. A wiec w twoim przypadku, o ile masz regularne cykle, prawdopodobienstwo jest bardzo male, ale pewnosci nie mozna miec.