Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulkaaa1

co myślicie o mojej sukni ?

Polecane posty

mam 170 i 68 kg wiec tłusta nie jestem.A na ramiona mam szal :D Przymierzalam kiecek wiele i ta byla najlepsza :)

może i najlepsza z tych które mierzyłaś...ale zdecydowanie nie jest ona dobra dla ciebie, widać w lustrze odbicie bokiem...i wybacz ale tyłek wygląda jak wyciosana kłoda poza tym widać, że materiał jest kiepski jesli masz jeszcze możliwość to radze pochodzić po salonach i znaleźć coś lepszego

a ja myslalam,ze mam fajną kiecke - babka w salonie,mama ireszta rodzinki jest nią zachwycona,znajomym tez sie podoba nawet tym wirtualnym.Moze rzeczywiscie w realu wygląda duzo lepiej,moze na zdjeciach z imprezy bedee wyglądala lepiej :D ale dizięki za ocene,jakbys mogla mi doradzić czy ten komplet bizuterii bedzie ok : http://allegro.pl/bizuteria-slubna-cyrkonie-cudny-i1703817126.html

Gość co do biżuterii
to strasznie tandetna...na swój slub wypadałoby włożyć coś bardziej eleganckiego. Poza tym do tej sukni bardziej pasowałaby skromna, delikatna biżuteria...Jesli nie jesteś bardzos zczupłą osobą tow tej kiecce i takiej biżuterii zrobisz się całkiem na "bezę"

Nie wyglądasz w niej grubo, jak dla mnie ok, nie przejmuj się krytyką innych, każdy ma inny gust:) Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia:) Ps. Mnie to czeka za 3 mce:)

Gość a ja tez nie uważam
że wyglądasz grubo. :) jasne, ze w przymierzalni, z wystającym stanikiem i bez fryzury wygląda się dużo gorzej. Będziesz ładna panną młodą, miłej zabawy i dużo szczęścia. :)

no tak,jeszcze mam szal,w srode idę na fryzure slubną próbną,wiec zajrze do salonu zeby ją zalozyc i jeszcze raz zrobie fotkę.Aczkolwiek w sobote zrobią mi duzo fot :) Co do bizuteri,moglby mi ktos cos doradzic ale z allegro i nie u tego pana z nieiec bo mi nie dojdzie (on ma bardzo ładną)

Madziulka a nie myślałaś żeby kupić coś ze swarovskiego? Mnie osobiście bardziej się podoba swarovski niż cyrkonie, a tam na swoim ślubie można zaszaleć. Ja mam wesele na dwa dni:) Niby to za 3 mce a ja już mam stresa:P Wczoraj nie mogłam spać, bo tylko myslę, jak to będzie i troche zauważam że nerwy mi puszczają, albo się wkurzam albo znowu przepełnia mnie radość:)

Pase,ja przezywam koszmar,nerwy,stre,nie zdąże,suknia brzydka,jeszcze sie poparzylam na solarium :D

Gość szto ty gabarisz
suknia brzydka i to bnardzo i na dodatek brzydko na tobie lezy .lepiej bys wygladalo w reklamowce z biedronki.

Gość rfxhbx
a mi podoba się wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

Gość rfxhbx
mówię o sukni biżuterii nie oglądałam

Fajny ten komplecik, tylko zeby ten kamien na dole nie był mieniący jak tęcza a tak to spoko:)

rfxhbx dziękuje pase czem nie może być mieniący - pan mlkody ma bordowo czerwoną kamizelke,dodatki s,ą czerwone,synus idzie w czarnym fraku z czerwoną muchą i pasem.