Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna-zmiana

Czy i co kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość nocna-zmiana

jak w temacie... Ja kupuje ręczniki papierowe, wino Carlo Rossi , jogurt Jogobella w dużym opakowaniu ( jabłko, cynamon). Czasem, ale już rzadziej paprykę czerwoną, pomidory, sałatę lodową. Jakoś nie widzę różnicy między tymi warzywami a tymi kupowanymi np. w Realu. Ale może jednak jakość tych biedronkowych jest znacznie niższa?

Gość nocna-zmiana
i czasem zrobię loda klientom przy zamrażarce

Gość marek z ksero
bidrąka to najlepszy dyskont na świecie

Gość nocna-zmiana
cóż za polot podszywie :D:O

Gość a taka jedna 25444yy
ja nie widze różnyucy pomiedzy biedronkowymi produktami a tymi z rela chyba ze mówimy o cenie...Jest taniej! ja kupuje sos do spagettii, parówki, makranoy ryze cukier, pastelle, jogurty naturalne, szczególnie pyszny jest ten grecki 15%, mleko, bułke z dynia;) antyperspirant za 3 zł;), szproty w pomidorach itd;), zapiekani za 2 zł jak ide do pracy;)

Gość Małoszka
My kupujemy margarynę, jogurty, papier toaletowy, do mycia naczyń, podłóg, ręczniki papierowe, napoje (soki, woda mineralna, ale nie te za 1zł), czasem owoce, czasem coś słodkiego, przyprawy. Nie kupujemy mięsa, wędlin, ser zółty też już przestaliśmy kupować, bo trącał plastikiem. Reszta jest spoko. Mąż uwielbia te pasty z tuńczyka itp, co normalnie chodzą po 6zł, a tam po taniości

Gość nocna-zmiana
ja nie przepadam ogólnie za alkoholem, poza winem, więc nie orientuje się w cenach, ale faktycznie znajomi mówią, że niektóre % są znacznie tańsze... M in pewnie dlatego, że sklep nie musi płacić prowizji bankom.

Gość Anulkaaaaaaggg
wiele rzeczy :) alkohol, jogurty, słodycze, kosmetyki gdy sa w fajnej promocji. opłaca się tm robić zakupy :)

Gość nocna-zmiana
Myślisz, że mięso może być nieświeże itd? A czy ktoś jadł może takie kaszki manne z Biedronki albo serki wiejskie? Bo ja trochę się obawiam kupić... ale może ktoś próbował?

Daję słowo, że kupuję wszystko. Od jedzenia, przez agd, na kwiatkach kończąc. Spożywka jest bez zastrzażeń. Czasem badziew trafi się w sprzętach, ale też nie zawsze. Pozdrawiam pana K.

Gość Małoszka
Kaszki manny takie w pudełeczkach, gotowe? Np smakowe? Ja jadłam. Raz. Nie smakowała mi, bo też wydawało mi się, że ciagnie plastikiem

serki wiejskie?" Serki wiejskie maja z Mlekovity Bardzo dobre są :D

Gość nocna-zmiana
Małoszka, właśnie te miałam na myśli. Plastik powiadasz? :O Regres, nie wiedziałam nawet, że z Mlekowity- to chyba jakas taka ogólnopolska marka? Mówisz, że dobre... To może spróbuję :D

Gość Małoszka
Nie pasowały mi te kaszki. Za to dobre są serki wiejskie i deserki te takie z bitą śmietaną na górze. I wszystkie serki te takie... w kwadratowych pudełeczkach, jak za mych szczenięcych lat :D

ser i mleko chyba tez z mlekovity maja. " Tak zgadza sie nabiał mają dobry w biedronce Serki wiejskie i jogurty naturalne sa naprawde dobre

Gość ja kupuje w biędronce
owoce, warzywa, pieczywo, orzeszki, chipsy, jogurty, proszek, papier

Gość lady B...................xxxxx
jakjeszcze mieszkałam w PL to kupowałam tam ciasteczka BeBe:)

Gość bardzo dużo rzeczy
ser typu feta z mlekovity, szynka szwardzwaldzka wedzona, pstrag wedzony, kabanosy krakus, czekolady wawel, krakersiki sezamowe pub, mieszanki sałat w torebkach , zsiadłe mleko, gotowe hamburgery, pomarańcze, serek wiejski, cola oryginal .... wszystko bardzo dobre , a ceny dużo niższe niz gdzie indziej

to ja powiem czego NIE kupuję: - soków i napojów, zwłaszcza oranżady Vivat na aspartamie - wędlin, bo za tę samą cenę mam w sklepie mięsnym o wiele smaczniejsze - chemii gospodarczej, bo jest niskiej jakości - chleba i ogólnie pieczywa, reszta ujdzie w tłumie :)

Gość malinowa piwonia
ja kupuje chemie bo jest tania i polska za to nie kupuje makaronu bo nie da się go jesć, wedlin i miesa też nie kupuję, ewentualnie owoce, warzywa, czy nabiał, jakies jogorty...

Gość wlasnie ze chemia
jest ok.z biedronki-płyny do prania i płukania tkanin rewelka,słodycze b.dobre,nabiał tez ok.Warzywa tańsze niz gdzie indziej,chipsy ok. i takie grube paluchy...z solą-pychota choc nie tanie bo za 4,7 zeta,ale warto!

i wcale nie jest tak tanio :o kupując sery czy wędliny pakowane patrzcie na cenę za kilogram, a nie jednostkową :) mięso drogie, schabowe strasznie cienkie, mielone kupiłam raz i nigdy więcej :)

worki na śmieci:P płyn do mycia naczyń ( inna chemia mi nie podpasowała) nabiał słodycze mrożonki wędliny i mięsa są niedobre i nietanie , napoje i soki ohydne , pieczywo tragiczne

Prawie wszystko kupuje w Biedronce, po mam ja "pod nosem" :D