Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna-zmiana

Czy i co kupujecie w Biedronce?

Polecane posty

Gość gość
W Biedronce kupuje biedota, nawet Kuba Wojewódzki się z tego śmiał. :D

Gość gość
Kuba Wojewodzki? Ale sobie wzor wybrales/as....

Gość fan zakupów w niedziele
po paprykę daję do ,,kokinel",będzie grill jak się patrzy,szkoda że w moim,,robaczku'' alkoholu nie ma:o

Gość gość
W biedronce jest wszystko gorszej jakości, tam biedota przychodzi przez co śmierdzi. Nie chodzę tam, nie mogę patrzeć na ten plebs. :D A Kuba jest spoko. ;)

Gość gość
Ojojoj, podwyzke dostales i przeniosles sie do lidla?:-D:-D:-D:-D:-D

Gość fan zakupów w niedziele
tanio nietanio,śmierdzi nie śmierdzi,chodzę do robaka czy komuś to pasi czy nie,do lidla nie chodzę i tesco,ale tylko dla tego ,że mam daleko,kokinel pare kroków od domu,więc po co kwękasz?

Gość gość
Kupuję w Almie etc. Lidl to to samo góówno. :D

Gość gość
Szczerze mówiąc, ja jednak najczesciej robie zakupy w Polo Markecie. Tutaj odpowiadają mi ceny, produkty które mogę kupić, swoją drogą nie wiem czy kupowaliście wędliny marki Twoje Smaki. Maja dużo dobrych rzeczy, w fajnych cenach- i wychodza naprzeciw klienta - http://www.polomarket.pl/pl/zwoltex.html

Gość gość
Ja tez lubię PoloMarket. Naprawde jest fajny sklep, do tego u nich mozna kupić najlepsze wędliny Twojego Smaku.

Gość gość
Coś w tym jest. Też próbowałam juz kupować w róznych miejscach, ale zdecydowanie własnie to marka Twoje Smaki jest tutaj najlepszym wyjściem, jesli chcecie zjeśc dobre kabanosy.

Gość gość
Uważam ze warto zaglądac do PoloMarketu chociazby ze względu na takie promocje www.polomarket.pl/noze-i-pojemniki-taniej.html

Gość gość
Polecam prace w Polomarkecie. Ja akurat mam doświadczenie w pracy w innych supernarketach i chyba jednak tu jest najlepiej i atmoafera jest taka ze chce się przychodzic do pracy.

Gość gość
Nie zakrztuś się

Gość gość
2014.05.04 [09:37 wiem że stary wpis ale nie mogę się powstrzymać od komentarza (wszystko gorszej jakości) czyli np.co?coca cola ?

Gość gość
Akurat mam doświadczenie w pracy w innych supernarketach i chyba jednak tu jest najlepiej i atmoafera jest taka ze chce się przychodzic do pracy.

Wołowinę pakowaną i mięso z kurczaka. Czasem ryby, albo tuńczyka w puszce...

Gość gość
Uwazam ze jednak najlepiej jest postawić na zakupy w tradycyjnym sklepie. Sama robię zakupy w POloMarkecie i uwazam ze naprawde nie kupiłabym podobnych produktów w innym internetowym sklepie.

Gość gość
Biedra rządzi;) zaletą są ceny, w porównaniu z innymi marketami jest super - może nie tyle właśnie warto kupywac nabiał ,jest gorszej jakości co nie znaczy że zły - chodzi mi żółty ser reszta jest spoko, co do alkoholi to tylko odradzam piwa , zwłaszcza te droższe bo robi je dla biedry inna rozlewnia niż ta któa standardowa wysyła browce do wszystkich monopoli (n ie będę wymieniał marki piw bo nie wolno) ,whisky, wódki są ok , słodycze w każdej postaci miodzio do tego wypieki różnego rodzaku - uwielbiam ich pizzerki oraz bułki z nadzieniem czy to słodkim czy mięsnym. Polecam. Poza biedrą robię tylko zakupy - i to okazyjnie - w Lidlu - ewentualnie ale to już rzadzko naprawdę - w Dino.

Gość gość
Względnie dobry jest jeszcze PoloMarket - chyba jedyna sięc jaka jeszcze pozostała polska , ich sklepy nie są zbyt duże ale towar mają dobrej jakości i w przystępnych cenach.

Gość gość
2014.05.04 niech mi odda swoją wypłatę to też zacznę robić gdzie indziej:) też wzór podałeś hehehe

Gość gość
W biedronce do której jeżdżę pracują spoko kasjerki - pomimo poiebanych klientów którzy nawet mnie doprowadziliby do białej gorączki choć sam jestem klientem zachowują zimna krew i są uśmiechnięte. Choćby dla tych miłych uśmiechniętych dziewczyn wolę robić zakupy tam a nie gdzie indziej:D

Gość gość
Wszystko

Gość gość
Dom i samochody.

Gość gość
Płyty cd

Gość gość
Ja przy okazji wspomnę o nowej loterii własnie w PoloMarkecie https://www.poloteria.pl/ Warto wziąc udział, zwłaszcza jesli często robisz u nich zakupy.

Gość gość
Też przeszłam do PoloMarketu. Stwierdziłam ze jednak tutaj w Polo pracuje mi się najlpeiej. Nie narzekam. Praca miła ii przyjemna.