Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdskfhfdshfsh

dzień dobry

Polecane posty

Gość jdskfhfdshfsh

wy kurrwy bez szkoły 🖐️

Gość kolejnydzienzyycia
A ja mam szkoly i co z tego? Tez jestem kurwa? Nie powinnam, ale mnie chcieli zabic w tych szkolach to jaka ja jestem? Nie wiem. Ale jakies studia mam nawet. Wszystko zle bo RUSKIE, ale mam. Normalne bym miala tez ale musialabym byc zoologiem na tej biologii. Zeby ograc wilki w rodowodzie i tak bylabym normalna a inaczej tak sobie. Choc moja matka robila wszystko bym byla normalna. Naprawde starala sie kobieta i tyle. Ale dlatego TYM BARDZIEJ mialam byc ogrodniczka i NIGDY sie nie dam. Bo tak bylabym normalna a inaczej nie. A co ja mam teraz robic zdaniem WIELKICH POLSKICH NAUCZYCIELEK z parafii roznych. Ciekawe czy te SKONCZONE IDIOTKI po studiach , na ktorych nikt ich nie zabil trzymaja z ta moja ostatnia firma wiecie. Powinny mnie tam pomawiac NA LOGIKE. Czemu na amazon - bo chcialy ksiazki zalatwic? To niech tam zdupiaja na kontrakt - bez kontraktu z netu ksiazek nie bedzie, a ja tam nie pojade nigdy. Ciekawe wiecie kto z tej grupy pojedzie na kontrakt w czasie roku jak o stala prace stoja PRZED SWIETAMI. Ci idioci nawet nie wiedza o co chodzi. A Niemcy mi sie nie dadza i powiedza - to mozna bylo przeciez wrocic sie z jakas inna firma w czasie roku - o co mi chodzi. A SKAD JA TO MIALAM WIEDZIEC DO CHOLERY. Ratuje mnie, ze podobno nie podobno nie moge stac o papier bo w Anglii sie pogorszy im - czy tam moze byc gorzej sie zastanawiaja I SMiEJA. A ja? Moge stac o papier, ale nie moge stac o gejow wiecie. O gejow nie moge. Ale o MORALNYCH moge. Zwlaszcza Niemcow. Ciekawe czy tak jak mnie przesladuja te baby co mnie tak urzadzily. No te dzieci to sie z biura polskiego ich przez urzednikow niemieckich mogly tam dostac w czasie roku. I zeby nikt nie plakal jak im w grudniu nie zaplaca. Nie bo w biurze powiedza, ze popieraja pijanstwo. Ale ja nie pilam. A adres mi polecial przez pierwsza firme bo widac. No przez Iwonke. Bo w czekoladach sie dowiem , ze jak przyjechalam to JUZ NIE mialam adresu. NO bo przyszla jakas LESBA Z DZIECKIEM i powiedziala ze jestem z Kalet. I to sobie mialam ograc bo mi polecial adres. Co tu knuli nie wiem - miala mnie tak ta LESBA nie pomawiac. Ja jej za to robie opinie, ze jest lesba. Ta dyra mi cale zycie zniszczyla - a ja z Kalet mam byc. Ja jestem z innej parafii - ona sie wyniesc z tej szkoly powinna. Oszustka. Zniszczyla mnie przez swoja DOBRA OPINIE. A czy ona w ogole umie uczyc? Przeciez to sensu nie ma. A ci ludzie TACY NiEMCY - po co im WYBITNA ANGLISTKA z doktoratem. Akurat sie tam nadalam, ani ksiazki nie mieli do angielskiego. Jak ja. I tyle :( Sie niech zdecyduja bo przez nich WIELKICH NIEMCOW musialam sie na nia zaczac uczyc niemieckiego i jeszcze sie z nia po sadach tarzalam. Po co ona mnie przyjela wiecie? Chora psychicznie baba. ZEBY MI DOWALIC. Jakbym uczyla tam 2 przedmiotow to ma racje, a tak? Zero racji. Psycholka. Bo rok wczesniej klamali, ze mi dadza stala prace i czlowiek sie przez to zabil wiecie. To tego nie ma, ale jest samobojstwo ucznia, ktory tyle soba prezentowal, ze sie powiesil. Lecz jak osoba, ktora soba cos mimo wszystko prezentowala sie zabila to nie ma niczego. PRACE na przyklad filologiczna. Bo po maturze nie byl. No wiecej lat mial. To byl wypadek no ale...jeszcze kolezanka sie liczyla wiecie - bo sie w ciazy powiesila i za nia mialam uczyc. I wiecie - na pewno bym poszla pracowac w roku szkolnym 2005 gdybym wiedziala, ze za kolezanke samobojczynie w ciazy mam isc. Zeby jeszcze w szkole sie powiesila. Odeszla. No taka sensacje wywolala wiecie. I tyle. A ja nie gotuje sama sobie obiadow tylko matke obzeram. To chcialam wyjechac juz dawno i sama sie zywic.

Gość kolejnydzienzyycia
wiecie te lesby to cos strasznego, ale zaczynam ze tego NA TONY w Europie. Bo czemu ja kolezanek nie mam BO SAME LESBY. Wszedzie. W pierwszej firmie, dalej - z lesba ja chyba mieszkalam a wielka rozwodka , adres mi przez nia polecial. A ta ostatnia firma? Bo czemu chce do USA sie mnie zapytaja w Holandii. BO TYlE LESB ze to sie opisac nie da i tyle. Co troche lesba. Ale nie ich powiedza - no to tam juz stracilam rachube. Najpierw byly polskie raczej choc KIT tam wie powiem, zeby nie powiedziec gorzej i tyle. A jak mi powiedza - jak moze byc gorzej. Moze byc CH.. i tak dalej :( I taki tam jest poziom wiecie. Zeby tylko miec godziny i na rowerze teraz powinnam jezdzic po 1 firmie i po nich. Musza sie poddawac. Holendrami sie nie przejmujcie - oni mnie maja gdzies. Nie ta firma to inna. Ja po prostu nie wzielam prawka w tej ostatniej firmie, ale jezdzic moglam wiecie. Nie moglam mi powiedza. No wiecie - po co sa Niemcami. Jako Polka moglam jezdzic. To mialam byc Niemka. No ale jak? To bym musiala miec staly adres tam. I tyle. Bo wiecie ja bylam w pracy, gdzie stalam o staly adres. No ale co - w sumie PODOBNO chodzilo o prace, a stalam o staly adres. Dla lasek, ktore tam pracowaly to byla w sumie PRACA BEZ BIURA - tyle ile o staly adres. Ale do mnie to NIE PASOWALO. I dlatego powinnam dostac zwrot podatku, ze to nie byla praca z biura i pierwsza firma mnie wkopala w te Iwonke. Bo ona to wymyslila. MNie nie pasowala OD NIEJ praca bez biura i co teraz? Tylko pasowala praca na staly adres i z tego sie zrobilo ze ja bezdomna jestem. A stalego adresu nie ma Iwonka. Bedzie miala jak skonczy z autem i wsiadzie na rower. Wtedy z wypadku samochodowego rodziny bedzie miala staly adres. Ja przez jej morderstwa nie mam podatku. A stala praca? Gdzie ona ma stala prace w firmie. I wiecie akurat bedzie dojezdzala rowerem. Ciekawe. No ale niech sobie robi co chce. Tylko od niej leci adres i caly ten domek moj PODPALACZY jest bez stalego adresu. Bo Iwonka powie mogla sobie choc z RECYDYWISTKAMI zapalic cdn.

Gość kolejnydzienzyycia
wiecie ja sie z pierwszego domku chcialam OD RAZU wyniesc. Nie ufalam tym ludziom, nie wzbudzali mojej sympatii wcale i tyle. iwonka jest ich czescia - razem w celi powinni siedziec i tyle. O co chodzi na tym amazon? Z ta moja grupa bo tam mialy byc ksiazki. Przede wszystkim o to wam powiem, ze stare babki tam - co one robily w zyciu - jakies proste prace - pozniej na starosc - TERAZ - komputer, ksiazki maja. I cokolwiek chca robic dalej - zwlaszcza z dziecmi - moze w USA maja dzieci TEZ MOZLIWE - syn informatyk na przyklad i to chyba tak bylo, ze ta jedna amazon.de kombinuje, zeby syn czy corka w USA dostali lepsza prace. Jedzie tam na miesiac wiecie - to jest ciezka jak ciezka ale swoje wysiuchtac trzeba praca fizyczna i ona sobie tak walczy, ze powinni dac ksiazki w Polsce - co? jak? Za te jej USA. Pojebani. Wlasnie wcale. I to samo co na uczelni - ode mnie by byly ksiazki - ja tam nawet na dole moglam siuchtac i by te ksiazki byly bo nauczycielka i bym mogla byc bo to wiedzialam. No ale Ilona i poszlam. A ona? Nie. Bo nie pasuje zawod. Po mnie zostaje nauczycielka NA DOLE i zalezy co wpisze w komputer bo w razie co jakby sie cos stalo to KTO IM UZNA PRACE NA KOMPUTERZE dalej. Nikt przeciez. Praca na kompie powiedza to na studiach. No to zostaje im magazyn i sklep. Tez prace znajda czy nie wiecie, ale to moze byc. Bo kims tam NA PEWNO zostaje im komputer i przez to taka walka jest. Bo czemu tych ksiazek nie ma. A ta kobieta co tam robi to nie wiem. Jak ona jest Niemka to nie wiem tak nie powinno byc ze wali w nich informatykiem i chyba przez to jest ta Ilona. No to ja tego nie wiedzialam. W kompie mam imie i nazwisko co przyplacilam choroba umyslowa prawie ze a z tego jak w Polsce mi chcialy pomoc to do Anglii i tak by mialy ksiazki wiecie. Ewentualnie ogrodnictwo W HOLANDII. Bo powiedza ze w Polsce firmy nie szanuja a ksiazki chca. I powinno byc na mnie, a nie bedzie czyli nic ja nie mam z tym nic wspolnego. A za swoje zle zachowanie to najwyzej mnie wpieprza. I to nie jest zwiazane ze mna juz tylko takie ogolne rzeczy. A dzieki mnie maja i komp jakby cos i magazyn i tak im powinno zostawac. I tak powinno byc czemu nie. Ale ktoras medzi i zostaje po Polsce komputer. Pomnik Goethego we Wroclawiu powinien zostac i tez mnie maja gdzies z T. Gorami, ale ogolnie mi racje przyznaja. Bo mieliby racje gdybym sama mieszkala ale z grupa mieszkalam , kluczy do pokojow nie bylo nie mieli racji. Tam sie moglo stac wszystko i na recepcji tez byl blad - choc byl telefon do nich, ale bylby na policje i po Ilonie, a nie bylo to powie to samo i babki ma gdzies. A nie powinna. Bo tak i juz. Bo i tak ma amazon gdzies bo widac bo teraz pasowaloby jej wziac auto i wyjechac na 3 miesiace i dostac tam stala prace i zyc wiecie. Ale znowu nie moze czy cos. A ja nie mam auta i mnie smola bo to samo mi powiedza. W sumie za ten komp mi racje przyznaja. Moglby byc wiecie email w kompie ale wtedy tylko imie na plakietce i zdjecie moze byc, a mnie sie dublowalo nazwisko i ja przez to przepadlam. WYALCZNIE. Przez e-mail i tyle. Drugi raz. A pierwszy raz w szkole to samo - bo zaraz bedzie ze w szkole cos wiecej niz... papier. Papier im powiem. Email. Bo czemu ja pisalam do kuratoirum tyle pism, a starczyl e-mail bo przeciez to jest dowod. To jedno pismo. Podswiadomie szkole INFORMATYCZNA ogrywalam i tyle. I to kuratorium mam do dzis. Wiecie nie odpisza ale mam. A reszta niech sie martwi. Bo czemu sie zaczelam niemieckiego uczyc? No chyba z tego, ze jedyne co tam mialo sens to 2 przedmiotow uczyc. Bo uczylabym bioli i anglika i akurat zaczelabym sie uczyc niemieckiego. A tak? Co ja mialam robic? Zaczelam sie uczyc niemieckiego. Ja w ogole mialam odejsc, ale jak? I zas to samo co w kazdej szkole i tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie bo ja bylam z Polski. Ale jaka ja mialam opinie i wiecie ja sie nie dam. I tak przepadlam na tych czekoladach, zostawalo mi to co chcialam zrobic - posiedziec gdzies w magazynie w Niemczech i zarobic. Teraz moze mialabym 2 tyg. wakacji w Polsce a tak siedze w domu , nie mam pracy i nie moge wrocic. Przez siebie powiedza. Nie przez Ilone i przez te Sandre tez i ich SLUGI. No Ilony tyle ile, ale Sandra morderczyni. Iwona to do sklepu miala isc i niech zapomni o czyms wyzej a w ogole byla DLA MNIE durna jak but, ze sklepu nie chciala. Spita jak szmata ostatnia na pewno. I tyle. A ta Sandra co robi przepraszam? Ona ma rodzine w BERLINIE. Tak tam sie oglaszala. No wiec to trzeba uwazac. Bo czemu ta Sandra tam moze byc a ja nie. Przez to. Ale ksiazek zadna nie zalatwi bo ksiazki moga byc od nauczycielki na dole i to takiej jak ja. Bo to mialam racje ze sie tym kompem przejelam wiecie bo ten magazyn to tam moze byc, moze nie byc - ale uczciwym MORALNYM ludziom powinien zostac i komputer i magazyn ale NIE ZOSTAJE. I nie rozumieja czemu i jest wojna i koniec. Ja przypuszczam ze przez jakiegos informatyka w USA - matka Polka. I wszystko by uszlo wiecie, ale wszystkie w okularach na te nocki. Miesiac w roku - one wszystkie w okularach jak sowy - boginie madrosci. Niektore tam kobiety byly lepsze - po co trzymalam z Ilona. Kiedy ja sie jej balam, tego faceta... czemu ja chodzilam na nocki caly miesiac to nie wiem i tyle. Naprawde na dniowki mialam chodzic i wracam - bo dalej nie wiedza czemu nie chce wrocic - bo na nocki i koniec. A kto tam jest na dniowki bo oni nie sa glupi - 3 miesiace nocek przede mna. I spadaj bo nie chcialas stalej pracy z nocek. No bo taka grupa i by mnie zabili. Do dzis mnie chca sprzatnac a co dopiero gdybym tam swoim autem wrocila. Ja bym tam miala - sprzatniecie po tygodniu i tyle. Ze NIE MA KSIAZEK dLA POLSKI PRZEZE MNIE. Bo by byly po cichu a to ich sukces mial byc - jedyny w zyciu chyba wiecie. A prawda jest, ze tam bylo wielu chetnych na ksiegarnie niemiecka w Polsce i kazdy wiedzial co robil a ja nie sie dowiem i mam spadac. Tak sie szkole szanuje na amazon powiem. No ale ksiazki to ksiazki. Bo bedzie, ze papier i przez to ich nie szanuja. Nie - ksiazki tez moga byc z papieru. Nie szanuja ich bo geje im powiem , a reszty nie ma wcale. A ja bym tylko chciala wiedziec czy rano tam jest obiad - bo za co ich inni nie szanuja. I tyle mnie to obchodzi i koniec :( A co mnie ma obchodzic JAK NIE POWINNAM TAM WRACAC bo przez stare baby i Ilone zostane bez kasy. Po co? Bo teraz bym miala zaloge i powiedzmy na stale bym mogla wrocic i ten co placi by mnie wyrzucil bo by mnie nienawidzil za to i za jakis czas on by wylecial. Przez Ilone, a Ilona jest przez babe z dzieckiem w USA i tak ma Polska ksiazka, a ja prace stala. I to corka Niemca - ja im sie dam. A ograc ich to wycieczka do Anglii. Tydzien w Anglii tak sie ich ogrywa. No i ja tam bylam NA WESELU KROLEWSKIM im powiem i tak sie ich pozbylam. Bo jak sie ich pozbyc? Tak? Rodzina krolewska w Anglii sie ich pozbywa. Na weselu - co jadlam co pilam moge powiedziec. Jak bylam ubrana. Takie rzeczy... :(

Gość kolejnydzienzyycia
I czemu tam jest Afryka? przez jedna babe - no to na pewno ktos w USA - tu se trzyma z Niemcami , tu z Afryka - glupia nie jest. Ma o czym gadac w USA. A sama? MALPA - z Wroclawia na pewno nie dam rady. A ja moglam byc bo bylo na mnie. Ja to widzialam wszystko i dlatego sie nie dalam i tyle. One malpy to ja tez. I tyle. Bo jak ja sie zachowywalam? Jak malpa i tyle. Ale one sa tymi malpami a ja sie tak zachowywalam jak malpa a nia nie jestem. No malpa nie ale WILKIEM tak i tyle. No i koniec. A co wilk miedzy malpami robi? Tez musi uwazac wilk i tyle. I koniec. Moze uzrec malpe, a ona go uderzy i caly czas haja i tyle. Teraz tylko wystarczy Sandre splawic z rodzina w berlinie - no chyba ze ja ma. - A tak to tez bez kasy i tyle. I koniec. A jeszcze moze w ryja za mnie dostac. Naprawde wszystko przez jezyk i tyle. A sama sie tam nie zachowywalam jak malpa i tyle. I teraz wiecie PO MNIE zostaje im stala praca od czarnych i tyle. Bo Araby nie beda ich chciec bo jeszcze wyleca przez nich z pracy i tyle. Ja tez nie chce zadnych Polakow, wole od Arabow - od poczatku taka bylam. Ja chce tez do domu przyjsc, wyjsc gdzies w szachy se choc zagrac, obiad uwarzyc. Ja mam ciagle myslec co kto na mnie knuje. To wszystko jest z picia ja sie nie dam. Niech sie ida walic w tym czasie. Jedno wyrzucanie - ja mam to gdzies, a ta zaloga FALSZYWA. Jakby byly ksiazki dla Polski to bym mogla byc mi powiedza i se je nosic im powiem W REKACH bo wozki skrzypia i tyle. I i tak by mnie wyrzucili. Ksiazki by byly, a ja na bruku bo nauczycielka i sie nie dalam. Znaczy do szkoly by mnie dali - tak by tam wolali. Oni tam robia kariere i maja mnie gdzies. No to nie jest myslenie trzezwego czlowieka - tam by przeze mnie wylecieli tez wiecie - tam jest norma czy nie norma, ale niektorzy to tam na 100 metrow przez plotki bieg i wiecie - na nocki, na czym oni jada i tyle. Na prochach jakichs. Akurat bym tak tak gnala i po mnie. No i po mnie by bylo tez. Jak w kazdej pracy. Musi byc Ok i tyle. A nie bylo i tak. A ten komputer to zeby na mnie nie bylo przez stara pizde z Polski to maja. Dopoki nie przyjedzie mi powiedza - a to juz nie moja sprawa zupelnie, co nie? :(

Gość kolejnydzienzyycia
I wiecie ja sie nie dam bo przez biura POLSKIE w Niemczech mam opinie,z e przeze mnie nie ma ksiazek na Amazon. I wiecie ale pojechalabym do Anglii od razu na tydzien i wszystkie ksiazki brytyjskie tu leca. Bo patrzcie no to co miala zrobic ta dyrektorka bo widac ze znaczy cos. Nic - WYCOFAC TE KSIAZKI i wprowadzic WSIP. Tylko jako matematyczka i wuefistka mogla zrobic. I TYLE PO MNIE ZOSTAWALO i koniec. A ona? Psula mi opinie W NIEMCZECH!!! Wyobrazacie to? Jadac sobie Zydami w sumie bo sw. Jozef to Zyd, ona z Czestochowy - Maryja Zydowka. I ZA TO TAK SIE ZACHOWYWALAM i to wszedzie powiem, ze amazon sie zmawia z WYBRANA DYREKCJA SZKOLY w POLSCE w celu nie wiem... no taka maja opinie. Nie wiem slusznie - po mnie. A nauczycielki i tak maja zla bo wylecialy tam i pieprza wszystko wiecie i tyle. Takie jak ja - wszystkie. Ale one za lampy, a ja za co? Za wyglad. No trudno - tez tak bywa. Za nocki - za zle zachowanie na nockach. No i tylko tak trzymac im powiem i tyle mnie to obchodzi co ich rosyjska gwiazda. Bo po sie z nia zadawalam. A z kim? Z czarnymi? Po nich nie zostaja ani w biurze pieniadze. Rosjanka byla zaplacona - tyle mam do napisania i spadam. Na sniadanie. Dzis chleb z szynka. Bo co dzis jem na sniadanie - chleb z szynka.

Gość kolejnydzienzyycia
Czemu mi jutro pasuje chleb z szynka to nie wiem. Ale piatek - pasuje taki chleb. Nie zjem - moja sprawa. Czemu? Po ogrodnictwie? Wiecie - czemu nie chce ludzi poznawac przez komputer. Np. ten ostatni niedziel. Gej - przedstawi sie? Merkaba - nie komentuje. Kamelia zostaje jedynie ale tez nieuczciwa - na pewno pogwalcona zbiorowo w podstawowce. I naprawde KAKTUS mi wyrosnie NA TYLKU jak to nie jest dziecko katechetki . I tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
wiecie jaki jest najgorszy gej? GEJ MORDERCA. I tyle. I wiem jak to jest miedzy gejami wiecie - troche juz wiem o tych gejach. A lesb sie boje. Kogo bardziej -gejow czy lesb. Nie wiem. lesb sie boje bardziej. NA szczescie mam 4 kolezanki , ktore sa po mojej stronie. 4 kolegow tez - nie lesby nie geje i tyle. I wojna z lesbami i gejami moja. Bo co zamierzam z nimi robic? Walczyc. Najczesciej mordercy i tyle. Ostatnio spotkalam 2 polskich gejow i jeden byl morderca i tyle. To wiem. Dlatego ten drugi go tak nie znosi. kogo zabil? Zabil PANIA Od pRZYRODY w podstawowce. Stracila sie i nie i tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
Nie najgorszy gej to jest GEJ LESBIJ. Sa takie geje? gEjE LESBIJE - czy cos takiego istnieje. to jest najgorsze i tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
Bo mnie interesuje takie zagadnienie - czy gej STANdARTWY co wsadza do tylka drugiemu gejowi chce geja lesbija - co to jest to sobie powiedzcie sami i tyle :(

Gość kolejnydzienzyycia
Wiecie co trzeba zrobic zeby miec dobra opinie w polskiej szkole. WARZYC dobrze. Byc dobra kuchara. Dwa fakultety. I tyle.