Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25444yy

zakończyć czy spróbowac mimo wszystko? prosze o rady

Polecane posty

bylismy razem rok..niestety z jego strony oprócz sympatii nie było nic wiecej rozstaliśmy sie on mnie zostawił. chociaz ja ez tego chciałam .. minelo pół roku i on załuje odnowilismy kontakt, gadalismy najpierw z 2 miesiace potem spotkania itd.. on chce wróici, ja go kocham i bym go przyjeła Ogólnie nasz zwiazek był ok duzo miłych chwil, ale on wtedy sie nie mógł zaangazować bo wczesniej rozstał sie po 7 letnim zwiazku i nie umiał sie w pełni zaangazować. po zerwaniu był z kimś ale był to nie wypał, ja tez sie z kims spotykałam powiedział mi ze nie ma dobrego wyjscia z naszej sytuacji, bo niezobowiazujace spotkania...sa do bani, a chciałby wróic a boi sie ze moja rodzina znajomi mnie zgnebia i beda gadac i jak to mówi boi sie im spojrzec w oczy(dziwne ze sie mnie nie boi) . ogpolnie od 3 tygodni sotykamy sie w tajemnicy i nikt nie wie o tym..masakra juz zgupiałam i nie wiem co robic

nie no spoko :) Ciesz sie :) przynajmniej nie będziesz juz więcej 'zgnębiona" :P

no własnie bede zgnebiona przez rodzine ..przez matke która go niecierpi:O bo nie ejst to chłopak dla mnie:P z czego mam sie cieszyć z tego ze najprawdopodobniej bedziemy musieli sie rozstać bo niestety nie damy rady być razem ogólnie nie ładnie ze mna zerwał, zakończył jak gówniarz i pomim wyrzutów i przeprosin to jednak moi bliscy go skreslili, ja juz zapomniałam o tym co złe juz dawno bo zerwanie wtedy było najlepszym rozwiazaniem

Jesteś zakochana i nie patrzysz na to obiektywnie, nie dostrzegasz tego jak on Cię potraktował, skrzywdził... jest tylu fajnych facetów.:)

tak zajeboiscie dużo.. sorki ale nie dostrzegam, spotykałam sie z 3 i zaden nie był normalny..jeden sie uzalał nad soba i był niezdecydownay, drugi wierzył w buddyzm i istnienie małych duszyczek, a trzeci sie pytał czy kyupe robiłam:O super;) szok:D ogólnie nie ejstem flirciara i raczej faceci sie na mnie nie rzucaja na ulicy;;) on jest jednym facetem w cąłym moim zyciu do którego czuje taka chemie wiesz co skrzywdził..troche tak..ale ja chciałam sie znim rozstac tylko ze ciagle brakowało mi odwagi i odwlekałam to, wiec po rozstaniu sie cieszyłam..po 2 miesiach było gorzej szczególnie jak sie dowiedziałam ze ma kogoś

Facet coś tu kręci z tymi obawami przed "spojrzeniem w oczy", czy on przypadkiem nie zaczyna "wycofywać się rakiem"? Musi Ci wyjawić czego chce a ty sprawę postaw jasno, żadnych podchodów, tajemnic przed innymi bo to idiotyczne, niech stawi czoło swym obawom albo przyzna się do kiepskiej ściemy!

wiesz o tym spojrzeniu w oczy to on juz gadał zanim sie spotkaliśmy, mówi ze pewnie matka i siostra by go zabiły;) co bym powiedziała córce, wiesz ze dzieci nie słuchaja rad rodziców matek..ja swojje nie słucham..

up