Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violkis

problem ze znalezieniem pracy

Polecane posty

już od dłuższego czasu nie mogę znaleźć pracy, nie wiem co ze sobą robić, sama nie wiem czego chcę, jestem z Poznania, pomocy....

Gość cze wio i lalala
poka tzytze :)

a ja ogólnie wszystko zawaliłam przerwałam studia rok temu i od roku nie mam pracy a co najgorsze zero mobilizacji i wiary w siebie że coś może mi się udać.... sama nie wiem od czego zacząć bo nie wiem czego chcę od życia.... dolina

Gość ynnenenene
jesli ktos jest z Poznania to chyba z praca problemow nie ma, Co ja mma powiedziec male miasto i beznadzieja

Gość nnnnnnnnnnfeeee
jestes po ogolniaku ?

Gość nnnnnnnnnnfeeee
ja jestem z Radomia i to samo, szukam pracy ae nie tak na sile bo tak na porzadnie od sierpnia chce zaczac, jestem po technikum ekonomicznym od pazdziernika ide na studia zaoczne, bylam na 2 rozmowach i mnie nie przyjeli, lipa

Gość zmartwiona przyjaciółką
a nie możesz dopóki nie znajdziesz sensownej pracy- zaczepić się w jakimś sklepie, choćby na kasie w supermarkecie? zawsze coś..

Gość lksjsjsjsjs
w sklepie to tez tak latwo zaczepic sie nie jest, ja mam wyzsze i pracowalam kiedys w handlu a potem w biurze i nie chca mnie do marketu

Gość agata-----
hey ja tez jestem z poznania i szukam pracy, a ile masz lat?:P

Gość autorko a co sudiowałas???
jesli mozna wiedziec? i czemu nie chcialas skonczyc?

mniejsza o to.... za dużo szczegółów... o to nie chodzi... miałam brak kasy żeby opłacać studia.... na kasie pracować raczej nie chce, a w Poznaniu raczej nie ma miejsca gdzie bym Cv nie złożyła....

moze wroc na te studia? a co rodzice na to ? nie sa w stanie ci pomoc? ale co studiowałas? bo moze jednak warto to skonczyc

nie macie konkretnego zawodu, nie wiecie kim chcecie byc, nie macie wyksztalcenia i doswiadczenia, zawodu ktory jest wasza pasja ... jak chcecie rozwijac swoja kariere zawodowa i jeczycie ze nie ma dla was pracy hmmmm ...

dokładnie trzeba jeden z ponizszych: 1.skonczyc dobre studia 2.nie konczyc studiow ale miec kase na rozkrecenie wlasnego biznesu 3. przejac biznes po rodzicach 4. miec parcie na szklo i pchac sie jak sie da a nie wyslac cv i czekac na odpowiedz, jak sie stalo w kacie to tak sie ma ale niestety swiat jest brutalny trzeba przec do przodu .. zreszta nie kazdy musi miec kase.. ktos musi biede klepac zeby ktos mogl trzepac kase :] :D

to tez .. bo teraz takich ludzi potrzeba a nie stojących w kącie całe zycie..

a autorka pewnie studiowala - administracje, markieting, ekonomie, socjologie itd itd.. co roku wychodza kolejne tabuny bezrobotnych mgr bo poszli na kierunek modny ... i bardzoo ogolny ... eh wiec mlodzi przed wyborem studiow - wybierajcie - matematyke, informatyke, logistyke itd i cieszcie sie ze matma na maturze wreszcie jest obowiazkowa !

moją pasją jest kontakt z ludzmi, studiowałam socjologie, mam tylko mame która ma skromną emeryturkę... mogę liczyć tylko sama na siebie, studiowałam socjologię, przerwałam bo czesne kosztowało mnie 400zł i tam takie różne problemy po drodzę, chciała bym pracować w jakimś ośrodku pomocy społecznej, ale beż doświadczenia i stażu mogę tam tylko podłogi zamiatać....

a czego poszlas na platne studia;/ bezsensu;/ ja mam kase i nie jestem na platnych.. i nigdy bym nie poszla... teraz potrzebuja inzynierow i lekarzy..

no właśnie ja nie jestem mocna z matmy mi podchodzi tylko część humanistyczna

specjalista alkoholowy a czy kazdy sie nadaje na informatyke i matematyke ? oki sa humaniści ale ... co np. po polonistyce mozna robic jak sie tylko skonczylo studia i nic nie robilo zeby w ich trakcje podjąc jakies staze praktyki itd. ?