Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama:)

DLACZEGO PŁACZE

Polecane posty

Gość mama:)

Witam wszystkie mamy.Jestem mamą 4miesięcznego synka.Mam pewien problem.Kiedy mój synek idzie spac strasznie placze,nie wiem dlaczego,ma sucho jest nakarmiony noszę go na rekach albo kołyszę go w wózku.A on tak przerazliwie płacze,ze czasami się boję co sąsiedzi sobie pomyslą,pewnie ze bije swoje dziecko albo nie zajmuję sie nim.Juz nie wiem co mam robic,wczesniej tak nie bylo.Synek od jakiegos czasu slini sie i bolą go dziaselka,czy to moze miec jakis związek z tym strasznym zasypianiem?? proszę o pomoc moze ktos mial podobny problem?

Gość Felizz321
moja mala wlaśnie ząbkuje i czasem budzi się w nocy z płaczem i ciężko ją uspokoić, myślę, że to problem podstawowy. Może Ty jesteś zestresowana??? To też może być powód.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a może spróbuj go położyć do łóżeczka. zamiast go nosić albo bujać w wózku. mój też tak miał darł się w niebo głosy nosiłam go tuliłam w końcu ręce już mi mdlały a mały nie spał. w końcu w bezsilności odłożyłam do do łóżeczka zasnął w ciągu 5 minut. może lubi spokój? a zęby też mogą być powodem