Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieMogęSięPozbierać

wczoraj mąż pierwszy raz w życiu mnie tak wyzwał

Polecane posty

Gość NieMogęSięPozbierać
Mój mąż jest dekoderem cyfrowego Polsatu :classic_cool:

Gość NieMogęSięPozbierać1
podszywacz zasrany ciągle tu widze jest.Nie umiem dziewczyny zaczerniać, powiecie mi jak?ja nie pisze tu nigdy. Jak zaczernie to powiem wam jak mnie nazwał bo chce usłyszec od was co wy na to.

Gość NieMogęSięPozbierać
Po prostu nazwał mnie grubą krową

Gość NieMogęSięPozbierać
Powiedział, że jestem darmozjadem i pasożytem. Nie umiem się opiekować dzieckiem. On zapierdala do pracy, ciężko pracuje na nas i wszystkich utrzymuje, a ja strzelam fochy.

idę stąd, to nie ma sensu ,dzięki wszystkim

Gość zaczernij sobie nick
po prostu

ale jak to się robi?nie wiem jak zaczernic, nie jestem tu stałym bywalcem

Gość pospopi
jak się zaczernia??

pospopi no właśnie, jak się zaczernia?proszę powiedzcie

Asiulka dzięki, ale widzę,że by się zaczernić to trzeba się zalogować..a ja nie jestem kafeterianką...napiszę wam jak mnie wyzwał bo już mnie to męczy-powiedział "menda jebana"-Boże jestem załamana,najchętniej już bym go nie oglądała, na pewno żaden mąż takdo żony nie mówi.

Gość Grzegorz Kleszcz
TĘPE SZMATY JEDEN BUDZI "JEJ" DZIECKO BO OŚMIELA SIĘ CHODZIC PO MIESZKANIU A DRUGI NIEODPOWIEDZIALNY PALANT WYCHODZI ZE "SWOIM" PIESKIEM I NIE POTRAFI MU WYTŁUMACZYĆ ŻE SZCZEKANIE JEST NIE NA MIEJSCU KTO SIĘ ŻENI Z TAKIMI KRETYNKAMI???

Asiulka ty wcześniej myslałaś,ze on nazwał mnie tylko brzydką i mnie pocieszałaś, teraz to pewnie w szoku jesteś, ja tez nie moge w to uwierzyc, nigdy tak mnie nie wyzwał

Gość Grzegorz Kleszcz
AHAHAHAHAHA JAKAŚ TĘPA SZMATA CYT. "WALNĘŁABY GO W PYSK" JEŚLI TO FACET A NIE CIOTA POWINIEN JEJ ODDAĆ NA TYLE MOCNO, ŻEBY SZMATA JUŻ NIGDY WIĘCEJ NIE WAŻYŁA SIĘ PODNIEŚĆ NA NIEGO SWOJEJ ŁAPKI NO ALE SZMATA ZARAZ POBIEGŁA BY DO PANNY ŚRODÓWNY SKARŻĄC SIĘ NA "PRZEMOC DOMOWĄ" I ŻĄDAJĄC KARY ŚMIERCI DLA SAMCA :D

Gość fdfdfd
menda a tu chuj,dalabym mu w pysk!!!!

nie mam pojęcia jak on mógł mi to powiedzieć, nie mam pojęcia, cała drżę w pracy, nie mogę nic robic bo wszystko spieprzę..i to przy dziecku-fakt, mała ma 7 miesiecy to może nie rozumie ale jak on mógł...

Gość i ma chłop rację
Felizz321 znam to mój zawsze budzi mi dziecko bo akurat zawsze jak mała usypia on musi wychodzić ze swoim k...wa pieskiem na dwór a pies przed wyjściem drze mordę. otóż zrozum ,że dla niego ważniejszy jest pies,niż wiecznie ryczący bachor i takaż sama żona!

do i chłop ma rację-córeczka nie płacze a my też sie nie kłócimy prawie wcale, tym bardziej dlatego nie rozumiem tego ataku na mnie.Ja zaczęłam pierwsza ale zasłużyć gnojek bo codziennie mi budzi małą z jakiś durnych powodów bo zachowuje sie jakby sam mieszkał w domu-egoista !!!

jeszcze do tego wszystkiego skończyła się promocja na pieluchy w Realu,ja już tak dalej żyć nie mogę :(

No tak z facetami to tak zawsze :(jak dziecko dorasta to ich nie ma tam gdzie są potrzebni .Jak on mógł Cię wyzwać skoro zajmujesz się domem ,gotujesz mu obiadki dogadzasz mu a dla niego jest ważniejszy piesek nie rozumiem takich ludzi .Dziecko to dar od Boga trzeba się nim zajmować,troszczyć o nie a nie wydzierać się na matkę i wyzywać ją brzydko .Nie rozumiem takiego zachowania .Pies to Przyjaciel człowieka ale nie powinien być ważniejszy z facetami to tak zawsze .Bardzo brzydko postąpił ale jeśli wyzwał Cię to znaczy że ma dość tego ciagłego płaczu ale jak powiedzieć ,żeby dziecko przestało pałakać trzeba je przytulić ukołysać to denerwujące ,że facet tego nei rozumie ile wysiłku musi w to włożyć kobieta .Popieram kolezanke zostaw go sama z dzieckiem płaczącym na pare minut ciekawe co zrobi .

za tą mendę jebaną teraz mam zamiar wywieść tego psa do lasu ale będzie skurwiel miał minę jak wróci a jego pieska nie będzie!!!

przed chwilą do mnie napisał że przeprasza ale nadal sądzi że jestem rozhisteryzowana :(!!! po raz kolejny mnie wyzwał!!!

Gość biedna ty
qrcze nie zazdroszczę, ja już bym sobie z nim pogadała jakby mnie tak wyzwał, sama mam dziecko i wiem że teraz tobie ciężko, wcześniej człowiek by pierdyknął drzwiami i tyle.

Gość KAmisss
Droga Autorko, rozumiem,że jest Ci przykro chociaz Cię przeprosił bo mój powiedział wczoraj do mnie " Zamknij Pysk bo dostaniesz w Ryja!!!" i co mam zrobić? dodem zero skruchy z jego strony

No to macie...mężów. Kobiety, nie dawac się!!! Tym gadom w gaciach. Niech nie potyrają Wami. Ja nie pozwoliłabym sobie za skarby. Toteż nigdy slubu nie wezmę! Dam w...ryj jaby co i wynocha:-D

Gość KAmisss
wiesz,może powinnaś polubić to że tak do ciebie mówi...mnie się to nawet podoba jak mój jest taki brutalny :P...wyobraź sobie że powiedział ci to podczas seksu na pewno będzie ci lepiej :)

Gość byłam na weselu
opa88888 haha rozwaliles mnie tym komentarzem - padłam

bo? najpierw nazywa mnie menda później pisze do mnie sms i obraża mnie że jestem rozhisteryzowana a to ja urodziłam jego dziecko!!! należy się mu kara za to jak mnie traktuje!!!

Gość KAmisss
ten ostatni to nie ja to podszyw okrutny :(:)

Gość marcoo
laski sa jednak dziwne....