Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja pani wasza

apel do pan sprzedawczyn

Polecane posty

drogie panie ekspedientki prosze uzywac antypersiranty poniewaz po wejsciu do sklepu chcialabym poczuc zapach swiezego pieczywa,warzyw,owocow,wedlin a nie wachac wasze poty, wezcie sie za higiene a w lato w szczegolnosci a panie otyle lepiej jakby nie sprzedawaly bo one to wiecznie spocone BEZ ODBIORU

Gość .Takasama
A skad wiesz, ze to Pani sprzedawczyni smierdzi potem? Ja bardziej obstawiam, ze tak kabania tacy gburowaci klienci jak Ty!

Takasama odezwala sie pierwsza zaniedbana grubaska ja ci dobrze radze jak siedzisz za kasa to dbaj o to zeby klient przy placeniu nie zwymiotowal

Gość cafeaulait
rozumiem że ja pani wasza to nadczłowiek i się nie poci :D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rozładuj sobie 3-4 dostawy towaru w ciągu godziny obsłuż w międzyczasie 15 marudzących klientów w sklepie bez klimy i zachowaj świeżość to wtedy pogadamy!

mocna w gębie to tylko na forum jesteś ! wracaj do garów. aha skoro bez odbioru- to po co odpisujesz. no chyba ze zabolało albo nie wiesz co piszesz a to już inna sprawa.

tak !! milo ze sprawdzasz o mnie info. nie lepiej zapytac wprost. potwierdza sie - jezyka w gebie nie masz i zal mi ciebie skoro sugerujesz sie tym co inni pisza. coz tak to jest - jak ktos wlasnego zdania nie ma :(

jak przeczytasz swoje wypociny to tez zaczniesz pic !!! na trzeźwo nie mogę tego czytać. :D:D:D zaraz wracam drink mi się skończył :P

a co ma koorwa do tego to,że jest alkoholiczką? niech sobie jest co Cię to brudzie obchodzi :D pewnie od Ciebie napierdala potem,ktoś Ci zwrócił uwagę i siedzisz sfrustrowana pisząc posty bo Ci łyso. :classic_cool:🖐️

Gość Sprzedawczyk
Ale przecież, to był zapach pozostawiony przez klientki :(

Gość dawna 83
dawna 83 czyli kiedyś też byłas otyła i pewnie jebało od ciebie gównem :D

widać że nigdy w sklepie nie pracowała!!!!!! ja no nie wierze bezczelność a te kobity które w sklepie pracuja nie maja czasu tego czytać

Gość latooo
ostatnio pani sprzedawczyni nie dosc ze tlusta to w cycach sobie gzrebala bo pewnie spocone i mi chleb chciala podac..no myslalam ze mnie krew zaleje!

Gość _Bimbałek-
ja pani wasza Takasama odezwala sie pierwsza zaniedbana grubaska ja ci dobrze radze jak siedzisz za kasa to dbaj o to zeby klient przy placeniu nie zwymiotowal A zostawiasz szmato chociaż napiwki, czy tak za darmo masz wymagania luksusu?

dawna 83 czyli kiedyś też byłas otyła i pewnie j**ało od ciebie gównem nigdy nie bylam otyla i nie bede tak jak ty a 83 jak trudno ci sie domyslac to moj rocznik pasztecie

latooo ostatnio pani sprzedawczyni nie dosc ze tlusta to w cycach sobie gzrebala bo pewnie spocone i mi chleb chciala podac..no myslalam ze mnie krew zaleje! no moja kuzynka miala podobny przypadek pani sprzedawczyni miala noz do krojenia sera a ze ja akurat cos zaswedzialo to podrapala sie tym nozem po nodze ohyda omijamy ten sklep z daleka