Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*minerwa*

Płaski brzuch...musi się udać!

Polecane posty

wakacje...postanowiłam powalczyć nie mam siły do diet, które nie działają zmniejszę kaloryczność, bieganie

Gość kata pulta
hej:) napisałyśmy w tym samym czasie;) ja tez marze o płaskiem brzuchu

katowanie ciała rygorystyczną dietą to grzech, bo jest to szkodzenie swojemu zdrowiu.

Gość kata pulta
Właściwie to mam sprawdzony sposób..robie brzuszki tzw,prawie codziennie,tylko ze bez diety to one za duzo nie dają..dlatego właśnie zaczynam te odchudzanko

masz rację kiedyś robiłam ok. 300 brzuszków i efekty były super! ale nie daję rady, boli mnie kręgosłup dlatego zaczynam biegać i rower+ ograniczenie jedzenia

Gość Mika93
hejo ;D a ja zaczęłam od dziś ćwiczonka: 6 weidera i jestem właśnie po pierwszych ćwiczeniach czytałam i ma niby coś zadziałać nie jestem jakoś strasznie gruba tylko te 5kg i była bym szczęśliwa ;) też zmieniłam trochę moją dietę więc ma być dobrze odstawiłam całkiem słodycze;p skocze sobie pewnie jeszcze na rowerek może wieczorem jeszcze jakieś brzuszki i ma być ok ;p tylko w sumie nie wiem czy można coś jeszcze dodawać do tej 6 weidera ;/

mnie tez chodzi o 5 kg zaczęłam wczoraj wieczorem bieg marny odcinek :) rano krótko orbi rower muszę zjeść arbuza, bo już kupiłam ale w planie rezygnacja z owoców kilka dni cukier i tłuszcze wiadomo... dlatego nie interesują mnie diety, na których z pewnością bym przytyła!

witajcie, a ja kręcę hula hopem, tym takim bardziej 'profesjonalnym' i widzę efekty...kręcę już prawie rok. Oprócz tego biegam, ale nadal nie mam idealnego brzucha...

Witaj... mnie zainteresowała Dieta South Beach właściwie są tylko pokarmy zabronione... tak sobie czytam i już wiem po czym przytyłam; żółty ser, sery, owoce...do tego słodkie napoje! MEA CULPA :P Pierwsza faza trwa 2 tygodnie i wymaga największej dyscypliny i wysiłku. W czasie tym organizm oducza się złych nawyków żywieniowych. Rezygnujemy w tym czasie z takich rzeczy jak: słodycze, owoce, pieczywo, ziemniaki. W tym czasie można schudnąć nawet 6kg! http://www.fitness-odchudzanie.pl/dieta_south_beach.html

Gość takasobiejaxd
dziewczyny, bylam na Sb, w I fazie schudlam 4 kg:) pozniej jeszcze 4:) a bylam na diecie 2 miechy prawie... chudnie sie spoko,widac rezultaty,ale z doswiadczenia: chodzilam blada jak sciana, w nocy budzilam sie ze skurczami w lydkach, mam brak okresu i wrocilo mi jojo w ciagu 3TYGODNI jedzenia normalnego..(z wlaczeniem jakis porcji slodyczy codziennie) ale to tylko moj przyklad..

Gość takasobiejaxd
dziewczyny, bylam na Sb, w I fazie schudlam 4 kg:) pozniej jeszcze 4:) a bylam na diecie 2 miechy prawie... chudnie sie spoko,widac rezultaty,ale z doswiadczenia: chodzilam blada jak sciana, w nocy budzilam sie ze skurczami w lydkach, mam brak okresu i wrocilo mi jojo w ciagu 3TYGODNI jedzenia normalnego..(z wlaczeniem jakis porcji slodyczy codziennie) ale to tylko moj przyklad..

..czym mogły być spowodowane te skurcze? jem czekoladę i muszę zrezygnować.. a nie brałaś magnezu? napisz coś więcej u mnie wczoraj zagłada! burza,ściana deszczu, brak prądu... i zero z wieczornych planów ale ...

Gość wwrrr
Nie licz na to, ze 2 tygodnie katorgi (unikanie jakiegokolwiek cukru jest strasznie meczace, uwierz) zmienia Twoje nawyki zywieniowe. Tez sie zachwycalam SB, nawet dobrze sie czulam, tylko raz prawie zaslablam, ale po zakonczeniu diety, ktorego organizm bardzo sie domagal, szybko wrocilam do wagi wyjsciowej. Fakt, nie dociagnelam diety idealnie do konca, jak kolezanka wyzej, ale to, ze diete ciezko kontynuowac, tez o czyms swiadczy. Zolty ser, slodkie napoje - owszem, tucza, ale owocom to Ty daj spokoj. Nie eliminuj z diety tego, co najzdrowsze!

dla mnie każda dieta to katorga! a już zupełnie nie wyobrażam sobie kopenhaskiej będzie ciężko z pewnością ale na początek rezygnuję z : -żółty ser -słodycze -napoje słodko-gazowane -słodkie owoce -alkohol ...postaram się jeść niskokaloryczne a z cukrem, jak nie dam rady, to jakiś owoc dzisiaj upał i krótko na rowerku ale zawsze coś...

Gość takasobiejaxD
oczywiscie,ze bralam magnez. Spowodowane bylo to tym,iz spalaly sie miesnie a nie tkanka tluszczowa;/ jaka bylam szczesliwa jak schudlam,a teraz mam- nadwyzke;/ nie wiem czy warto stosowac to Sb, prowadzi do ogolnych oslabien.. chyba najlepsze jest mż+wr,teraz to stosuje i mam nadzieje,ze zobacze efekty.

Czesc dziewczynki!!!! Przeczytałam Wasze wpisy i mam pytanie czy ktoras z Was probowala na brzuch 3minutówek?????

Gość ehahoh
ja postanowiłam definitywnie zrzucic brzuch po nieudanej katordze z nozycami i brzuszkami. napisałam kiedys taki temat na forum. tam jeden chłopak polecił mi bieganie truchtem duze odcinki. tak tez zrobiłam, tyko ze dodatkowo owijam sie folia, owijam brzuch i biodra. nie wiem czy to zdrowe, madre czy tez nie. jednak zauwazyłam super efekt po 3 tygodniach biegania 4 razy w tygodniu, mam płaski brzuch, szczuplejszy, uwidaczaniaja sie miesnie, a dodatkowo podniosła mi się pupa i pozbywam się cellulitu. Biegam tylko ok. 5 km tepem która umożliwia spokojną rozmowe :) polecam i zycze płaskich brzuszków bez opon

eh tylko 5 km? moja kondycja za kiepska! wieczorem rower w sobotę nadwyrężyłam kolano albo od skakanki, albo bieganiem.. małymi kroczkami do przodu upały mi przeszkadzają, ledwie człowiek żyje , a tu jeszcze bieganie

3 kg mniej niby nic wielkiego i zaraz mogłyby wrócić... sama zostałam? trudno walczę nadal jeszcze z 5 kg... zaczynam SB i oczywiście:O rower

Gość marianna pe
brzuszki dziewczyny tylko brzuszki

Gość marianna pe
SB ostra dieta

1 kg wrócił może przez tydzień deszczowy i siedzenie w domu ale dzisiaj piękny dzionek, troszkę sprzątania, prania i powrót..rower... trzymajcie za mnie! miłego dnia🌼