werka84 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Cześć dziewczyny ja też chce pozbyć się brzucha pomożecie? Nie znam tej diety. Może będziecie mówić co która tzn jakie menu macie na dany dzień co? Zgadzacie się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Jak wejdę już w rytm to będę sama pisać i składać pomysły i propozycje...hehe no ale ja od 2 stycznia zacznę bo będzie alkohol w sylwestra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 29, 2011 To co przygarniecie grubaska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Jak wejdę już w rytm to będę sama pisać i składać pomysły i propozycje...hehe no ale ja od 2 stycznia zacznę bo będzie alkohol w sylwestra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Grudzień 30, 2011 mnie wczoraj serwer nawalił Cześć Werka odezwę się później... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Grudzień 30, 2011 Werka, ale Ty dużo schudłaś? na jakiej diecie? ja też od 02. 01., masz rację sylwester i coś przekąsić trzeba i jakieś bąbelki wznieść:P myślę o south beach, ale i mż może być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Cześć Kobitki no ja też tak myślę że 1 albo 2 stycznia bo to proste że upic się trochę trzeba hehe a i jak się pije to i przegryzc żeby nie paść hihi...no ale ruszam ruszam z SB do wiosny muszę być boska hehe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Grudzień 30, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Grudzień 30, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Grudzień 30, 2011 Werka, zrobiłam sałatkę na jutro wiadomo, bąbelki ciasta odpuszczam a...po świętach miałam przeziebienie, katar i podjadam mandarynki, pomarańcze, biore jakieś leki.. ale od 2 dieta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 30, 2011 ja zawsze niedziele mialam dniem swietym jem i pije cio chciem heheh ale to bedzie sobota bo przy pkazji wytrzesie sie na tancach heh i troche tych kaloryjek odpadnie poza tym pierwszy do polowy przespie znajac zycie a potem bede miec gosci ale zrec juz nie bede od drugiego ruszamy do swiat wielkiej nocy musze byc juz laska nie ma co a na nowy rok nowe postanowienia bo poprzeczka podniesiona juz z 70kg do 65kg czyli zazynam walke z nastepnymi 20 kiloskami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Grudzień 30, 2011 ale co do ciasta to masz racje warto odpuscic poza tym szału jakiegos na slodkie na takich imprezach nie mam takze jakby go nie bylo to tez bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Grudzień 31, 2011 Kochane, życzę szampańskiej zabawy. a...jutro, pojutrze zaczynamy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 1, 2012 witam w nowym roku! = Najwspanialszego =Pełnego Uroku= = Nowego 2012 Roku = = By Miłość Królowała = = By Radość Panowała = = By Szczęście Was Szukało= = I Zdrówko Zawsze Wam Dopisywało = Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Styczeń 1, 2012 Witamy... szczęścia w Nowym Roku!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Styczeń 2, 2012 wróciło 2 kg po szaleństwach świąteczno- sylwestrowych do roboty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Styczeń 2, 2012 czesc kobitki u mnie nic nie wrocilo na szczescie a wrecz przeciwnie odrobine spadlo no ale po takich baletach trudno zeby nie hehehe to co zazynamy======zaczynamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Styczeń 2, 2012 czesc kobitki u mnie nic nie wrocilo na szczescie a wrecz przeciwnie odrobine spadlo no ale po takich baletach trudno zeby nie hehehe to co zazynamy======zaczynamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość s.o.s Napisano Styczeń 3, 2012 fajnie masz ..ale i ja dam radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 4, 2012 ooo! cos drgnęło na forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Styczeń 4, 2012 no kobietki choroba mija jutro juz startuje z dietka sb a mam pytanie czy ketchup to mozna na tej dietce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Styczeń 4, 2012 na jutrzejszy caly dzien przygotuje salatke z salaty lodowej plus mix salat rozne tam takie z rukola i ogorka plus papryka czerwona i zolta por i jaja na twardo zrobie dresing do niej z jogurtu nat bez cukru i tł i czosnku no to taka miska na caly dzien 5 posilkow wystarczjaca zeby tylko dac rade zjesc bo dzis bylam zrobic zapas na 2 dni tylko musze wejsc poczytac wiecej zeby nie pozrec czegos niedozwolonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 5, 2012 ciężko na tej diecie, zwłaszcza mnie pożeraczce owoców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Styczeń 5, 2012 minerwa ciezko bedzie bo nie ma kawusi z mleczkiem nie ma jabluszek sliwuszek i mandarynuszek ech... bedzie dobrze kwestia 2 moze 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Styczeń 7, 2012 a co tu sie dzieje ze tak pusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 7, 2012 zaczynam od dziś:P musiałam wczoraj pozjadać cytrusy Werka , a u Ciebie jak z wagą? spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe* Napisano Styczeń 8, 2012 u mnie 1kg mniej zawsze coś :P:P:P:P:P :P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 9, 2012 no to walczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Styczeń 9, 2012 czesc babeczki ja jestem zadowolona bardzo z mojej sb a waga spada spada i jest super dlatego motywacja tak wielka coraz wieksza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 14, 2012 a ja mam ...choróbsko i jem owoce, bo wit C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach