Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*minerwa*

Płaski brzuch...musi się udać!

Polecane posty

Gość marianna pe*
no to klops

Gość marianna pe*
jem ciastka

Gość laksnclo
a rowerek cos daje na brzuch? witam!

Gość marianna pe*
pewnie ,że daje

Gość marianna pe *
wiosna! do roboty!

Gość marianna pe *
tematy padają i nie ma z kim się odchudzać będę tu zapisywać sama mnie nie interesują kopenhaskie , dukany chcę schudnąć z brzucha przez zimę troszkę przybyło na początek planuję schudnąć 5 kg III 69. 5 kg IV 71 kg cel I 68 kg cel II 65 kg moze do maja sie uda?

Gość marianna pe *
powoli ale walczę z nałogami trzymajcie za mnie

Gość marianna pe *
wczoraj kupiłam majtasy takie cieniutkie super wyszczuplają to taki pierwszy krok do płaskiego brzuszka weekend, to powalczymy w górach...

Gość marianna pe *
gratyluję

Gość marianna pe *
gratuluję, miało być u mnie dziś mniej

NO DZISIAJ 40 DZIEŃ ZOSTAŁO MI DO KOŃCA 2 DNI nie powiem zeby było łatwo, ale tez myslałam ze nie dam (tak w 15dniu) na pocztku bolały mnie plecy i obawiałam sie ze bede musiała przerwać...ale teraz nie czuję bólu mam nadzieje ze to przez 6W. CWICZENIA STRASZNIE MONOTONNE, MOZNA SIE ZANUDZIC DLATEGO JA PODCZAS CW, MYSLE o pracy itd....

marianne pe* jak po pobycie w górach stosujesz jakis ruch czy dietę w domu >

Gość marianna pe *
w końcu nie pojechałam, bo mocno padało waga stoi w miejscu...

Gość jjjjjjjjk
Dla chcącego nie ma nic trudnego. Ja na przykład stosowałam dietę na plaski brzuch, a ponadto odpowiednie ćwiczenia. Jeśli chodzi o dietę, to zjadałam dietetyczne kanapki obiadki , no i oczywiście piłam wodę mineralną oraz zieloną herbatę. Są to napoje, które korzystnie wpływają na prawidłową pracę układu pokarmowego i trawienie pokarmów, a także tłumią głód. A jeśli chodzi o ćwiczonka, to korzystałam z tych zamieszczonych na stronie http://hgh.edu.pl/2011/03/22/proste-cwiczenia-na-plaski-brzuch/ Ty też wykonuj tego typu ćwiczenia, a z pewnością w niedługim czasie zauważysz pierwsze dobre efekty.

Gość marianna pe *
dzięki fajne

Gość marianna pe *
dzięki fajne

Gość marianna pe *
dziś kilogram mniej hura:classic_cool:

Gość marianna pe *
słyszałyście o tym... Czego to kobieta nie zrobi, żeby się spodobać... sobie. Panowie, ta historia to was powali. Oto najnowszy "trynd" wśród amerykańskich panien młodych: wybierają sobie cudowną suknię ślubną, oczywiście o rozmiar albo dwa mniejszą niż one same i.. aplikują sobie najnowszy rodzaj super szybkiej diety. W ciągu 10 dni traci się na wadze 10 kg. Bez żadnego liczenia kalorii, kupowania specjalnych zestawów żywieniowych i kombinowania co i kiedy jeść z czym. A to dlatego, że przez te dziesięć dni nie jedzą... nic. KOMPLETNIE NIC.I nie jest to głodówka. A co to jest? To jest dieta, która nazywa się K-E Diet i polega na umieszczeniu rurki w nosie takiej przyszłej mężatki. Rurka przez nos dochodzi prosto do żołądka. Tą rurką doprowadzany jest specjalny płyn; mieszanka białka, tłuszczu i wody (zero węglowodanów), który sobie nieustannie, powolutku kapie w ten kobiecy żołądek. Dziennie nakapie tak z 800 kalorii. W organizmie dochodzi wtedy do zjawiska zwanego ketozą, czyli organizm spala tłuszcze nie naruszając mięśni. Po dziesięciu dniach rureczkę pannie młodej wyciągają i ona sobie wkłada tę wymarzoną sukienkę i idzie do ślubu. Zaletą nowej metody jest to, że nie czuje się głodu. Wady: nieświeży oddech i zatwardzenie. Ale czego się nie robi dla takiego wydarzenia. I dlatego dieta rozprzestrzenia się z prędkością pożaru na prerii. Nie ważne, że kosztuje 1500 dolarów. Ważne, że jest piekielne skuteczna, i o to chodzi. Lekarze ostrzegają, że odchudzenie nie pozostaje na długo, ale to jak wołanie na puszczy. A którą to kobietę obchodzi to co będzie jutro? Ważne, żeby wyglądać pięknie dziś. Ostrzegają też, że może uszkodzić nerki. „Phi, nerki, przecież ich nie widać, a tłuszczyk widać myślą sobie amerykańskie mega-mężątki i dalej wsuwać tę rurkę w nos, aż do żołądka. Jedyny mankament dla kobiet, to taki, że wygląda się z deczka przygłupio w tą rurką biegnącą do nosa. I często ludzie nie obeznani z najnowszymi „tryndami w kosmetologii zadają takim paniom pytania, czy jest może chora, czy to jest ostatni stadium raka albo i co. Otóż nie jest to ostatni stadium raka, ale jedno z kolejnych stadiów kobiecego szaleństwa. Ja pozwolę sobie skomentować ten nowy wynalazek przedmałżeński słowami komentarza właśnie, który umieścił pod amerykańskim artykułem o K-E diecie pewien Amerykanin płci męskiej. Facet napisał: „Te dziesięć dni tuż przed ślubem zostają dane również mężczyźnie, aby miał czas odwołać ślub. Krótko i genialnie. No bo w końcu jaki to znak dla mężczyzny, gdy jego kobieta decyduje się „na rurkę? A taki, że nie jest przy zdrowych zmysłach. Aż strach pomyśleć co będzie po rurce, turbodoładowanie? A może elektrowstrząsy. Te pewnie by się przydały. Zaaplikowane pod czujnym i troskliwym okiem pana doktora psychiatry. P.S. Wyrażanie „dać sobie w rurę nabiera w tym kontekście nowego znaczenia. Panie, jako delikatniejsze i wrażliwsze będą teraz dawać sobie „w rurkę. I będą mówiły „Zdrowie wasze w nosy nasze.

Gość marianna pe *
pogoda okropna! poszedłby człowiek na spacer, a tak siedzi, je i tyje i narzeka na deszcz

Gość marianna pe *
dorzucę basen

Gość Justyna_wp
Lato idzie to płaski brzuch musi być, A jak! Ale powiedzcie jakie macie swoje ulubione ćwiczenia na brzuch. Ja to lubię ćwiczenia ze sztangą, brzuszki jakiś mi nie leżą. Ale za to jak ze sztangą potrenuję to jest efekt i jestem cała mokra ze zmęczenia. Przy tym trzeba dużo pić, więc butelka napoju izotonicznego 4move zawsze zostanie wypita, aby się nie odwodnić.

Gość gość
Ja podjęłam walkę już 2 miesiące temu żeby mieć wymarzoną sylwetkę na lato schudłam już 9 kg na tej diecie połączonej z ćwiczeniami i ładnie wyrzezbilam ciało http://dieta-lux.pl/44535 i teraz utrzymuje wagę :)