*minerwa* 0 Napisano Lipiec 8, 2011 wakacje...postanowiłam powalczyć nie mam siły do diet, które nie działają zmniejszę kaloryczność, bieganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kata pulta Napisano Lipiec 8, 2011 hej:) napisałyśmy w tym samym czasie;) ja tez marze o płaskiem brzuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Witaj. właśnie czytam http://www.fitness-odchudzanie.pl/plaski_brzuch.html i zastanawiam się nad dietą south beach a właściwie rezygnacją z owoców, które zajadałam i mam nadmiar...owoce zawierają cukier :) masz jakiś plan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka s-k 0 Napisano Lipiec 8, 2011 katowanie ciała rygorystyczną dietą to grzech, bo jest to szkodzenie swojemu zdrowiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kata pulta Napisano Lipiec 8, 2011 Właściwie to mam sprawdzony sposób..robie brzuszki tzw,prawie codziennie,tylko ze bez diety to one za duzo nie dają..dlatego właśnie zaczynam te odchudzanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 8, 2011 masz rację kiedyś robiłam ok. 300 brzuszków i efekty były super! ale nie daję rady, boli mnie kręgosłup dlatego zaczynam biegać i rower+ ograniczenie jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mika93 Napisano Lipiec 8, 2011 hejo ;D a ja zaczęłam od dziś ćwiczonka: 6 weidera i jestem właśnie po pierwszych ćwiczeniach czytałam i ma niby coś zadziałać nie jestem jakoś strasznie gruba tylko te 5kg i była bym szczęśliwa ;) też zmieniłam trochę moją dietę więc ma być dobrze odstawiłam całkiem słodycze;p skocze sobie pewnie jeszcze na rowerek może wieczorem jeszcze jakieś brzuszki i ma być ok ;p tylko w sumie nie wiem czy można coś jeszcze dodawać do tej 6 weidera ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 8, 2011 mnie tez chodzi o 5 kg zaczęłam wczoraj wieczorem bieg marny odcinek :) rano krótko orbi rower muszę zjeść arbuza, bo już kupiłam ale w planie rezygnacja z owoców kilka dni cukier i tłuszcze wiadomo... dlatego nie interesują mnie diety, na których z pewnością bym przytyła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 8, 2011 http://www.endomondo.com/login http://www.youtube.com/watch?v=YlhVHQU1KH8&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Lipiec 8, 2011 witajcie, a ja kręcę hula hopem, tym takim bardziej 'profesjonalnym' i widzę efekty...kręcę już prawie rok. Oprócz tego biegam, ale nadal nie mam idealnego brzucha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 8, 2011 Witaj... mnie zainteresowała Dieta South Beach właściwie są tylko pokarmy zabronione... tak sobie czytam i już wiem po czym przytyłam; żółty ser, sery, owoce...do tego słodkie napoje! MEA CULPA :P Pierwsza faza trwa 2 tygodnie i wymaga największej dyscypliny i wysiłku. W czasie tym organizm oducza się złych nawyków żywieniowych. Rezygnujemy w tym czasie z takich rzeczy jak: słodycze, owoce, pieczywo, ziemniaki. W tym czasie można schudnąć nawet 6kg! http://www.fitness-odchudzanie.pl/dieta_south_beach.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobiejaxd Napisano Lipiec 8, 2011 dziewczyny, bylam na Sb, w I fazie schudlam 4 kg:) pozniej jeszcze 4:) a bylam na diecie 2 miechy prawie... chudnie sie spoko,widac rezultaty,ale z doswiadczenia: chodzilam blada jak sciana, w nocy budzilam sie ze skurczami w lydkach, mam brak okresu i wrocilo mi jojo w ciagu 3TYGODNI jedzenia normalnego..(z wlaczeniem jakis porcji slodyczy codziennie) ale to tylko moj przyklad.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobiejaxd Napisano Lipiec 8, 2011 dziewczyny, bylam na Sb, w I fazie schudlam 4 kg:) pozniej jeszcze 4:) a bylam na diecie 2 miechy prawie... chudnie sie spoko,widac rezultaty,ale z doswiadczenia: chodzilam blada jak sciana, w nocy budzilam sie ze skurczami w lydkach, mam brak okresu i wrocilo mi jojo w ciagu 3TYGODNI jedzenia normalnego..(z wlaczeniem jakis porcji slodyczy codziennie) ale to tylko moj przyklad.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 9, 2011 ..czym mogły być spowodowane te skurcze? jem czekoladę i muszę zrezygnować.. a nie brałaś magnezu? napisz coś więcej u mnie wczoraj zagłada! burza,ściana deszczu, brak prądu... i zero z wieczornych planów ale ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwrrr Napisano Lipiec 9, 2011 Nie licz na to, ze 2 tygodnie katorgi (unikanie jakiegokolwiek cukru jest strasznie meczace, uwierz) zmienia Twoje nawyki zywieniowe. Tez sie zachwycalam SB, nawet dobrze sie czulam, tylko raz prawie zaslablam, ale po zakonczeniu diety, ktorego organizm bardzo sie domagal, szybko wrocilam do wagi wyjsciowej. Fakt, nie dociagnelam diety idealnie do konca, jak kolezanka wyzej, ale to, ze diete ciezko kontynuowac, tez o czyms swiadczy. Zolty ser, slodkie napoje - owszem, tucza, ale owocom to Ty daj spokoj. Nie eliminuj z diety tego, co najzdrowsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 9, 2011 dla mnie każda dieta to katorga! a już zupełnie nie wyobrażam sobie kopenhaskiej będzie ciężko z pewnością ale na początek rezygnuję z : -żółty ser -słodycze -napoje słodko-gazowane -słodkie owoce -alkohol ...postaram się jeść niskokaloryczne a z cukrem, jak nie dam rady, to jakiś owoc dzisiaj upał i krótko na rowerku ale zawsze coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 11, 2011 katorga tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takasobiejaxD Napisano Lipiec 11, 2011 oczywiscie,ze bralam magnez. Spowodowane bylo to tym,iz spalaly sie miesnie a nie tkanka tluszczowa;/ jaka bylam szczesliwa jak schudlam,a teraz mam- nadwyzke;/ nie wiem czy warto stosowac to Sb, prowadzi do ogolnych oslabien.. chyba najlepsze jest mż+wr,teraz to stosuje i mam nadzieje,ze zobacze efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzaaa333 0 Napisano Lipiec 11, 2011 Czesc dziewczynki!!!! Przeczytałam Wasze wpisy i mam pytanie czy ktoras z Was probowala na brzuch 3minutówek????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ehahoh Napisano Lipiec 11, 2011 ja postanowiłam definitywnie zrzucic brzuch po nieudanej katordze z nozycami i brzuszkami. napisałam kiedys taki temat na forum. tam jeden chłopak polecił mi bieganie truchtem duze odcinki. tak tez zrobiłam, tyko ze dodatkowo owijam sie folia, owijam brzuch i biodra. nie wiem czy to zdrowe, madre czy tez nie. jednak zauwazyłam super efekt po 3 tygodniach biegania 4 razy w tygodniu, mam płaski brzuch, szczuplejszy, uwidaczaniaja sie miesnie, a dodatkowo podniosła mi się pupa i pozbywam się cellulitu. Biegam tylko ok. 5 km tepem która umożliwia spokojną rozmowe :) polecam i zycze płaskich brzuszków bez opon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 12, 2011 eh tylko 5 km? moja kondycja za kiepska! wieczorem rower w sobotę nadwyrężyłam kolano albo od skakanki, albo bieganiem.. małymi kroczkami do przodu upały mi przeszkadzają, ledwie człowiek żyje , a tu jeszcze bieganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 13, 2011 1 kg mniej zawsze to coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 15, 2011 ..została sama... ale ..do przodu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 17, 2011 2 kg mniej trzymam...postanowienia zastanawiam się nad SB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 19, 2011 3 kg mniej niby nic wielkiego i zaraz mogłyby wrócić... sama zostałam? trudno walczę nadal jeszcze z 5 kg... zaczynam SB i oczywiście:O rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Lipiec 20, 2011 ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe Napisano Lipiec 20, 2011 brzuszki dziewczyny tylko brzuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe Napisano Lipiec 21, 2011 SB ostra dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 23, 2011 1 kg wrócił może przez tydzień deszczowy i siedzenie w domu ale dzisiaj piękny dzionek, troszkę sprzątania, prania i powrót..rower... trzymajcie za mnie! miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Lipiec 26, 2011 drętwo tu samej brakuje mi motywacji założone topiki śpią.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach