Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Met

Ucieczka dziewczyny do innego

Polecane posty

Gość Met

Witam Byłem z dziewczyną 2,5 roku jak wszyscy planowaliśmy spędzić całe życie ze sobą (mieszkaliśmy ze sobą 50/50 - jeden dzień u niej drugi u siebie w domu - daleko mam prace i ciężko od niej mi było dojeżdżać)... mamy po 29lat Od pewnego czasu zaczęła się bardzo dziwnie zachowywać nie wiedziałem dlaczego aż któregoś dnia zauważyłem że piszę z kimś: gg, sms (padły nawet słowa Kocham Cie) Mam za to do niej pretensję że zrobiła mi to za plecami (niby dawała mi znaki wcześniej że jest coś nie tak, ale tego nie widziałem, źle to odczytywałem), ale również mam do siebie bo ją bardzo zaniedbałem w ciągu ostatniego okresu (powiedziała mi to i to potwierdzam) Bardzo mi na niej zależy. Ona twierdzi że sama nie wie co ma z "nami" zrobić. W przyszłym tygodniu chce z koleżanką wyjechać na wakacje za granicę. Stwierdziła że zobaczy co się będzie działo, czy będzie tęskniła za mną czy nie. Jak myślicie czy mogę coś zrobić żeby uratować związek? Mam jeszcze tydzień do jej wyjazdu. A za 2 tyg są jej urodziny. Cały czas do niej przyjeżdżam nie wiem czy dobrze robię, nie wiem jak się zachowywać, jak mówię że Ją Kocham to ona nic nie odpowiada. Wiem że codzienni pisze z tamtym. Jak myślicie jest szanse że ona zerwie z nim kontakt i wróci do mnie? Widzi poprawę we mnie mówi mi to

pierrdolisz sprawę nie przyjeżdżaj, nie dzwoń - daj jej czas.

Gość Met
A jak będzie dzwonić, pisać na GG? Ja wiem że ona cały czas z tamtym piszę jak mnie nie ma i mnie szlag trafia

TO MASZ ODPOWIEDZ , ZOSTAW JA TO BEZ SENSU GDYBY JEJ ZALEZALO BY NIGDZIE NIE WYJEZDZALA i nie zwalaj na to ze ja zaniedbales co to ma byc?? to jest wymowka zeby pisac do kogos ze sie go kocha , i ty na to tak spokojnie patrzysz ?? zostaw tyle fajnych babek na swiecie !! ,,

Gość hndlakasc
oNA CI tak tylko mowi, ze czas pokaze, bo nie wie, jak potoczy sie zwiazek z tym drugim i trzyma sobie ciebie jako kolo ratunkowe, zeby nie zostala sama. A tak poza tym, zobacz czy ta jej kolezanka nie nazywa sie Mietek ;)

Nieprawda .Jak nie bedzie przyjezdzał dzwonił to pomysli,że sobie odpuściles.Na początku szczerze z nią porozmawiaj powiedz co czujesz ,że kochasz ją,że chcesz z nia być.I popsrostu przy niej bądz.Dbaj o nią.Zaproś gdzies na fajną kolacje,albo lepiej zrob ja sam:)i daj fajny prezent.np.Wasze wspolne najlepsze zdjecie w ramce czy cos takiego:)

Gość Met
Już jej mówiłem bardzo dużo razy jak ją mocno Kocham ale ona mi tego nie odwzajemnia. Tylko mówi mhm :(

Gość inaczej _nie_będzie
ona po prostu odkochała się. Nic już nie zrobisz. Poboli, możne nie przestanie ale z nią nie wiąz już przyszłości.

a ty wchodz jej dalej w dupe a ona sie z ciebie smieje , powiem ci tyle , ma cie na oku bo jak tamten kopnie w dupe przybiegnie do ciebie bedzie przepraszac a ty glupi jej wybaczysz boze , po co ci taka baba chlopie tyle fajnych babek na planecie a ty przjemujesz sie zwykla szmata ktora , ma cie w dupie, blaznisz sie tylko przed nia , i po co wes sie w garsc rozejrzyj sie , jak fajny z ciebie chlop to napewno znajdziesz sobie NORMALNA DZIEWCZYNEE;)

Gość Rozmowa
Rozmowa i jeszcze raz rozmowa. My kobiety czujemy więż z mężczyzna jak dużo z nami rozmawia ,słucha jak widzimy ze tez sie zwieza. Postaraj sie z nia rozmawiac o odczuciach wiencej niz tamten a zobaczysz ze staniesz sie jej blizszy.

Landrynka dobrze mówi.. Widać że dziewczynie na Tobie nie zależy, trudno, bywa :( Chyba lepiej jak ją olejesz, trochę zaboli i po jakimś czasie przejdzie.

Gość szczotkowalnia
weź się chłopie ogarnij :) laska rogi Ci przyprawia a Ty ją nadal kochasz, żenada :( czy Ty masz jaja??????????

tak naprawdę to trudno jest cokoliwek Ci poradzić..Odsuniesz się(w sensie nie dzwoń,nie pisz)możesz już nie mieć powrotu,będziesz sie nadrzucał-to Jej się "uleje" i tak Cię zostawi...Ja chyba na Twoim miejscu zaczęłłabym się rozglądąc za kimś innym.Jak to mawiają:tego kwiatu to pół światu:)

spojrzmy prawdzie w oczy .... my baby , zawsze pierwsze wyczujemy ze cos sie sypie ale jedno jest najsmiesniejsze , umiemy manipulowac facetami tak zeby mimo to ze cos same robimy zle , to wlasnie wy wchodzicie nam w tylki, ja nigdy tak bym nie postopila , nie dogadujemy sie , oddalamy sie od ciebie , probujemy naprawic nie udaje sie ,, trudnos sie rozchodzimy , i nie pisze ci zeby tu sie wymadrzac gdyz sama bylam w bardzo dlugim zwiazku , i tez wchodzilam hujowi w dupe az wresczcie przejrzalam na oczy , tez idenetyczna sytacja znalazl sobie dziewczyne a potem sie nie udalo i zgadnij co zrobil? zadz i przepraszal ze kocha ze teskni, a ja wybuchalam smiechem , tego kwiatu to pol swiatu !! , idz do przodu olej lachona , taka baba nigdy sie nie zmieni taka natura , jak nie jeden to drugi robi sobie poprostu zaplecze ,a ty jestes facetem wes sie w garsc, tak jak w kazdym zyciu, nie pierwszy ty przezywasz rozczarowanie ...nie pierwszy ty zostales w ten sposob potraktowany .. zastanow sie .. nie szkoda ci zycia na taka babe ,, i co bedzie jak do ciebie wroci , bedziesz o tym pamietal poklocicie sie i wypomnisz jej to wczesniej czy pozniej a ona , jak to ona poczuje sie zraniona poszuka pocieszenia , boze ,, ale te baby sa wredne suki , dobrze ze ja nie jestem taka ZYCIE MASZ JEDNO WES SIE W GARSC CHLOPIE !! PRZED TOBA ! CALE ZYCIE JESZCZE ZNAJDZIESZ BABE !!! SWOJEGO ZYCIA I BEDZIESZ SIE SMIAL Z GLUPIEJ DZIEWCZYNKI I Z TEGO CZYM SIE MARTWILES;)