Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fefefewfs

czy pod pajacyka muszę...

Polecane posty

Gość Fefefewfs

zakładać body?

Gość becia:)))
ja nigdy nie zakładałam

Gość byłam na weselu
nie... jesli jest cieplo to nie trzeba :)

Gość ffffddawdeww
oczywiście że nie muszisz. Jak jest ciepło to może w samym pajacyku. Jak chłodno, np. jesień czy zima to wiadomo że coś pod spód.

Gość Fefefewfs
wtedy body pod pajacyk tak?

jeśli jest chłodno to body pod pajacyka. a na kiedy masz termin?

Gość Fefefewfs
na koniec wrzesnia. a powiedzcie mi jeszcze czy pod pajacyka body z krotkim czy z dlugim rekawkiem?

to zależy jak wybierasz sie z maluszkiem na dwór to raczej z długim a jak w domu to może być z krotkim. ja też mam termin na września więc zapraszam wrześniową mamusie na WRZEŚNIÓWKI 2011 założone przez sheisnot:):)

We wrześniu czasem może jeszcze być ponad 20 stopni. Dziecko odczuwa ciepło tak samo jak Ty. Ja rodziłam w styczniu i mała zawsze dostawała pod pajacyk czy śpiochy body, ale jak już cieplutko było to sam pajac.

Gość Fefefewfs
sluchajcie a po ile sztuk kupowac na wyprawke? po 4 kazdego ciuszka starczy?rozmiar 56?

niewiem po ile sztuk ale tych 56 to radze tylko kilka a reszte 62-68 bo jak kupisz tylko 56 to dziecko szybko z tego wyrośnie i będziesz musiała kupowac nastepne a jak założysz troszke wieksze to przeciesz sie nic nie stanie jak na początek troche podwiniesz rękawek a dzieciak dłużej w tym pochodzi

Gość fefebbbbbbbbbbbb
miki90 świeta racja

Gość Gosiaczkowo
zależy od wielkości dziecka. Moje w 56 nie wchodziły wcale, od razu 62. Wydaje mi się, że lepiej kupić te 62, zawsze większe założysz, a jak urodzi się rzeczywiście maleństwo to można dokupić mniejsze. Synek sąsiadki urodził się w 36tc i nosił 50. Teraz ma skończone 2mies. i jeszcze nie wyrósł z 56.

Ja zakładałam body, bo po pierwsze- trzyma dobrze pieluchę, po drugie- miałam wrażenie że napy na gołym ciele to nic fajnego, body też wybierałam raczej z zakładkami na ramionach. Jak miałam mu założyć jedną warstwę bo było ciepło, to wybierałam raczej body na długi rękaw i spodenki/półśpiochy, oczywiście jakieś mięciutkie i wygodne. A jak jest tak gorąco jak teraz to sam krótki rampers albo body na krótki. Ale nie, nic się nie stanie jak się body nie da :)

Gość tak nalozcie na dziecko
body, pajaca, skarpety i buty. i na ten upał..sru Glupie baby. Moj nigdy nie nosil pod pajacem nic oprocz pieluchy. NIe przegrzewajcie dzieci bo potem beda chore. Jak widze takie naladowane ciuchami dzieciaki w taki gorąc to mi sie niedobrze robi.

Chyba każdy się jasno wypowiedział, że grubiej zimą a latem cienko.... post wyżej jak dla mnie poziom zero. Mam wrażenie, że problem jest z czytaniem ze zrozumieniem;/