Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepskakucharka

jak wam mija dzien...

Polecane posty

Gość kiepskakucharka
Pchalam zeby sie NAUCZyC PCHAC na porod i tyle. No to pchac juz umiem a 2 noce rodzic po Magdzie tez. I tak sa ksiazki dla Polski i tyle. A ja tam do dzis cos znacze ale po co ja tam mam wracac? Z karabinem maszynowym - wystrzelac. I tyle. Ja nie mam jak wrocic - to jest niemozliwe. Za nisko bylam i koniec. Nie moge wrocic - 3 miesiace tak ciezko pracowac zbierajac 150 elementow na godzine to je AUSZWIC. Bo czemu ja zrobilam z tego AUSZWIC. Temu i tyle. Bo mi mowili - jak mozesz? A co to jest? Taka wycieczka i tyle. No ale zaplacili i koniec. I ze mnie by ksiazki byly i tyle. I mam nadzieje teraz Niemcy sie ze mnie smieja i to starsznie - ale ja pocioraly a zadna nawet meza. I slusznie. Tym bardziej musze dazyc do meza i zeby dobrze gotowac. Bo wszystkie gotowaly facetom i mialy spokoj, a ja nie i nie mialam spokoju w domku mi powiedza. I dlatego nie przyjechalam i tyle. Ale od kogo? Od karalucha. Tak pasuje. I w ogole dajcie mi z tym wszystkim swiety spokoj. A dalej OGRoDNICTWO i bratobojstwo i 2 wyrzuty. No wiecie co - zostaje mi malzenstwo w USA i swoje biznesy i tyle :( No moze cos zarobie - ale wiecej niz pol roku w 1 firmie w ogole mi juz nie pasuje. MAKSYMALNIE POL ROKU W 1 firmie i koniec. Zeby mnie nikt nie pomawial ze szukam stalej pracy za dupa biura i tyle. Bo nie i juz. Bo mi nie pasuje do biografii wiecej i dalej pasuje mi wyjazd i koniec. Z EUROPY. I tyle mi pasuje a reszta to SPRAWY PRYWATNE i prosze ze mnie nie robic dziwki bo co najwyzej moge byc LESBA co probowalam ostatnio, ale mi nie wyszlo bo w sumie wyszlo na to, ze mialam sie ISC GEIC i teraz kazda lesba stoi o seks analny i tyle. I nie chce byc ta lesba i tyle :( Takie zycie :( Kiedys lesby byly inne - inaczej obie wyobrazalam to lesbijstwo. Po co ja wyjechalam? Po to zeby zostac lesba, ale nie umiem. Nic do nich nie mam, ale juz wole GEI niz LESBY - nie wiem czemu :( Ale gejka tez nie jestem. To jade dalej - KIM JA JESTEM? I tyle :(

Gość kiepskakucharka
Ta Iwona pasuje ze to lesba jest i dlatego nie chce isc do sklepu - czemu tego nikt nie rozumie? Bez wydania tez nie - glupia i tyle. Koniec piesni i tyle :( Czemu nie lubie lesb? Bo przez nie leci kasa. Co widac. Tak jak przez mordercow. Przez gejow? Najrozniej. Przez mordercow. Ale przez lesby wszystkie - zawsze. Przez gejow tez sie dowiem i temu mnie w Niemczech nie chcieli. I tyle :( No ich sprawa. Na razie.