Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeggggggg1111111

moje małżeństwo się kończy(((

Polecane posty

"Chyba nie urodziłeś się wczoraj, żeby się dziwić tego, że kobiet się nie bije." Z tego co mi wiadomo to w ogóle używanie przemocy wobec drugiej osoby jest absolutnie żałosne i wskazuje, że "ludzie" co jej używają ludźmi już nie są, taka prawda. Widzę u Ciebie stosowanie podwójnych standardów.

zawsze szczery, Cześć błaźnie, lepiej zajmij się swoim nudnym życiem. Z tego co mi wiadomo to masz 40 lat i wciąż jesteś prawiczkiem. Czy nie uważasz, że czas już kogoś poznać?

Z tego co mi wiadomo oczywiscie przyklady swojej wiedzy, niespotykanej wrecz prznikliwosci, absolutnie zjawiskowej inteligencji dawalas juz wielokrotnie :-)

"to bylo do anetki zwieraczu" Aha... zabrzmiało jakby było do mnie. Dlatego jak się odpowiada to najlepiej wziąć w cudzysłów słowa na które się daje odpowiedz. A tak btw to skąd u ciebie tyle agresji ? Kłócisz się z różnymi osobami na tym forum, nabijasz się ze wszystkiego co ludzie napiszą. Z czego to wynika?

Dlatego jak się odpowiada to najlepiej wziąć w cudzysłów słowa na które się daje odpowiedz. wciaz licze na inteligencje czytelnikow, ktorzy przerwe miedzy cytatem a odpowiedzia potraktuja jako wlasnie taka przerwe :-)

Gość matacz ,,,..,,,,
O ta biedaczka (zawsze szczery) wszedzie jest ? szczególnie w tematach podobnych temu , a jej uczestnictwo to pisanie nawet nie zdań ! tylko bełkotu .:) Kto ci taką krzywde zrobił - ale sie i w sumie nie dziwie !

nabijasz się ze wszystkiego co ludzie napiszą bylbym ostrozny na twoim miejscu uzywajac slowa "wszystko", anetka uzywala "wszyscy" i " zawsze" i nie przynioslo jej to oczekiwanych rezultatow :-)

tyś jest krynicą mądrości i jedynym inteligentnym na tym forum szczerze mowiac, mialem calkiem dobre mniemanie o tobie, ale czasem i ja sie moge mylic :-)

Gość matacz ,,,..,,,,
jak juz to karoolek !!

Gość matacz ,,,..,,,,
tak na ublizanie to Cie stać , nie raz to pokazałaś ! mój nik to wlasciwie 0 czym juz pisalem i powinnas to wiedziec , bo chodzisz po tym forum jak smród po gaciach - K.A.R.O.O.L.E.K. z imieniem nie ma nic wspólnego .:)

zastanawiałem się tylko skąd ta konfliktowość. jak poczytasz forum troszke dluzej to wrocimy do tej rozmowy, co ty na to? :-)

"jak poczytasz forum troszke dluzej to wrocimy do tej rozmowy, co ty na to?" Jeżeli to dla ciebie nie problem to wolałbym nie ponieważ za kilka, góra kilkanaście dni mnie tu już nie będzie i wrócę dopiero za kilka miechów (albo i w ogólne nie wrócę) :P

Gość matacz ,,,..,,,,
nie ! nie zadaje sie z zranionymi kobietami , ktore myslą i są przekonane , ze wszystko sie dzieje bez ich winy !